|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Darkkiller

|
Zaslal: čt leden 30, 2014 8:19 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | Jo taky jsem několikrát suploval 600 mg ... bylo to "celkem" v pohodě |
To jsou 3 odměrky Napalmu . Minule jsem je dal před legs day a začal jsem dřepovat už v šatně .
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
člověk

|
Zaslal: čt leden 30, 2014 8:24 pm Předmět: |
|
|
| Darkkiller napsal: | | citace: | | Jo taky jsem několikrát suploval 600 mg ... bylo to "celkem" v pohodě |
To jsou 3 odměrky Napalmu . Minule jsem je dal před legs day a začal jsem dřepovat už v šatně . |
No pokud si pamatuju, tak v 1 odměrce (5g) starého napalmu je 100mg kofeinu ... tak že 6 odměrek ale v napalmu jsou i další látky ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Olejnas

|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: čt leden 30, 2014 9:52 pm Předmět: |
|
|
- to musel být "hukot" :)
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: čt leden 30, 2014 11:09 pm Předmět: |
|
|
720g? To je smrťák, ne?
Kafe nepiju, ani nakopávače neužívám. Mám jen "čistej" kofein. Jednu dobu jsem dával 3x200mg na lačno (po proteinu) v dietě, vstaval jsem okolo 6 ráno a chodil běhat. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
duke.dukem
|
Zaslal: pá leden 31, 2014 9:02 am Předmět: |
|
|
| člověk napsal: | ....
No pokud si pamatuju, tak v 1 odměrce (5g) starého napalmu je 100mg kofeinu ... tak že 6 odměrek ale v napalmu jsou i další látky ... |
v nejnovejsi verzi je uz opet 200mg v 5g, s tim furt hejbaj jak blazni...
|
|
| nahoru |
|
 |
duke.dukem
|
Zaslal: pá leden 31, 2014 9:04 am Předmět: |
|
|
Olejnas
|
|
| nahoru |
|
 |
ElChino

|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: pá leden 31, 2014 10:18 am Předmět: |
|
|
ElChino No proto mě to taky zarazilo, přeci jen je to skoro 3/4 kg, to bych musel sežrat asi naráz celou tu krabičku coffeinu a věřím, že by mě to sejmulo.
btw: zajímalo by mě jak se citil ten člověk s 24g, to ho ani nenakoplo, ne? To mu bylo spíš špatně, zvracel atd.. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Olejnas

|
Zaslal: pá leden 31, 2014 10:20 am Předmět: |
|
|
pardon, preklep, jasne ze mg (opraveno)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|