|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Grimley

|
Zaslal: čt leden 30, 2014 12:07 pm Předmět: |
|
|
Ono je to hlavně o tom, že ten kdo sype, tak stejně musí v posilce dřít... takže bych z toho tak znechucenej nebyl ... jo, říká se pak, ten sype, ten nechodí do posilky a je velkej, ale takhle to nechodí přeci :) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Shadoww

|
Zaslal: čt leden 30, 2014 8:54 pm Předmět: |
|
|
| Princ napsal: | Ale pointa je, že testosteron jde účinně ovlivňovat i účinněji, než suplementací |
Pokud se bude dát tohle tvrzení podložit podobnými výsledky krevních testů
pak to bude možné považovat za hodnotné sdělení, ale obávám se, že se jedná jen o zbožné přání (testy patří k terapii 25mg clomifenu denně, ukradeno z http://www.ergo-log.com/clomid-testosterone.html...lék clomifen slouží k vyvolání ovulace žen, zkoumán jako alternativa testosterone replacement therapy u mužů a jako off-label lék na mužskou neplodnost)). Ale to jen tak pro zajímavost, my věčně mladí samozřejmě žádné prášky nepotřebujeme, nám stačí ženská a kýbl tvarohu
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: čt leden 30, 2014 9:10 pm Předmět: |
|
|
Nejhorší je, že člověk si nemůže nějak levně a rozumně nechat změřit hladinu testosteronu, takže většina z nás ve skutečnosti neví jak na tom je.
|
|
| nahoru |
|
 |
duke.dukem
|
Zaslal: pá leden 31, 2014 9:09 am Předmět: |
|
|
Na kolik asi vyjde orientacne to zmereni tst a kde o to zazadat?
|
|
| nahoru |
|
 |
Olejnas

|
Zaslal: pá leden 31, 2014 9:34 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Shadoww

|
Zaslal: pá leden 31, 2014 12:14 pm Předmět: |
|
|
| duke.dukem napsal: | | Na kolik asi vyjde orientacne to zmereni tst a kde o to zazadat? |
Zkusil bych u praktického doktora zanaříkat na syptomy nízké hladiny testosteronu a doufat, že tě sám pošle na testy
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: pá leden 31, 2014 12:43 pm Předmět: |
|
|
| Shadoww napsal: | | duke.dukem napsal: | | Na kolik asi vyjde orientacne to zmereni tst a kde o to zazadat? |
Zkusil bych u praktického doktora zanaříkat na syptomy nízké hladiny testosteronu a doufat, že tě sám pošle na testy |
Navím nakolik ty věříš svému veterináři, ale já si to raději zaplatím.
|
|
| nahoru |
|
 |
Shadoww

|
Zaslal: pá leden 31, 2014 2:07 pm Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: | | Shadoww napsal: | | duke.dukem napsal: | | Na kolik asi vyjde orientacne to zmereni tst a kde o to zazadat? |
Zkusil bych u praktického doktora zanaříkat na syptomy nízké hladiny testosteronu a doufat, že tě sám pošle na testy |
Navím nakolik ty věříš svému veterináři, ale já si to raději zaplatím. |
Však já si to zaplatím taky, ale nejsem vůl, abych to platil dvakrát, ta částka kterou zaplatím ve formě zdravotního pojištění mi přijde víc než dostatečná.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: pá leden 31, 2014 3:00 pm Předmět: |
|
|
| Shadoww napsal: | | Mablung napsal: | | Shadoww napsal: | | duke.dukem napsal: | | Na kolik asi vyjde orientacne to zmereni tst a kde o to zazadat? |
Navím nakolik ty věříš svému veterináři, ale já si to raději zaplatím. |
Však já si to zaplatím taky, ale nejsem vůl, abych to platil dvakrát, ta částka kterou zaplatím ve formě zdravotního pojištění mi přijde víc než dostatečná. |
To jsem si říkal také. A pak mi došlo, že polovinu života ho za mě platí někdo jiný a člověk, až bude v důchodu, bude čerpat o dost více než teď. No, a když jsem si to tak rozmyslel, došlo mi, že až tak moc neplatím. Jen mám štěstí, že máme tak levné zdravotnictví, že i z těhle prachů dostanu slušnou péči a ještě jí zaplatím různým sockám ...
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|