Stravování - nový pohled

Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Stravování - nový pohled  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Stravování - nový pohled
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Mino830

PříspěvekZaslal: so červen 07, 2014 6:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Johny.Fox napsal:
Mino830 napsal:
No ja sem pravě chtel zkusit trochu jinak tu snídani, taky se mi zdá, že mi vločky nedělají úplně nejlíp...omeletu si dělat nemůžu, ale co třeba protein + pomleté vlašské ořechy? Jednou jsem zkoušel a celkem zasytilo vic než koryto vloček a dalších 5 věcí. Jestli někdo dáváte takhle tak napište kolik tak těch ořechů, já dal jen asi 15g (bylo to na zkoušku), tak to je asi málo na snídani.

Zrovna dneska jsem si dal výjimečně k snídani koryto vloček s mlékem a proteinem. Efekt je takový, že jakmile jsem dojedl, už jsem hledal, co bych do sebe ještě narval. Zkus třeba jogurt a ty ořechy či + třeba trošku tvarohu nebo cottage a sám uvidíš.

No přesně a takhle to mam vždycky po těch vločkách a už mě to sere (navíc je i celkem špatně trávim). Dojim je a mam větší hlad než předtim. A pak se dopotácim do školy kde usnu, takže mi už nevyhovujou. Včera sem to zabil když sem si odpoledne dal asi 300g a s mlíkem a proteinem (mi jeblo), tim sem s nima asi definitivně skončil.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MikTek

PříspěvekZaslal: ne červen 08, 2014 4:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Za mě : Oběd bez přílohy je jako sex bez orgasmu...oběd považuju za své největší a hlavní jídlo dne, troufnu si říct, že tvoří určitě takových 20-30% energie za ten den.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Stravování - nový pohled Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Rychle na stránku:

Přejdi na: