|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Mino830
|
Zaslal: so červen 07, 2014 6:17 am Předmět: |
|
|
| Johny.Fox napsal: | | Mino830 napsal: | | No ja sem pravě chtel zkusit trochu jinak tu snídani, taky se mi zdá, že mi vločky nedělají úplně nejlíp...omeletu si dělat nemůžu, ale co třeba protein + pomleté vlašské ořechy? Jednou jsem zkoušel a celkem zasytilo vic než koryto vloček a dalších 5 věcí. Jestli někdo dáváte takhle tak napište kolik tak těch ořechů, já dal jen asi 15g (bylo to na zkoušku), tak to je asi málo na snídani. |
Zrovna dneska jsem si dal výjimečně k snídani koryto vloček s mlékem a proteinem. Efekt je takový, že jakmile jsem dojedl, už jsem hledal, co bych do sebe ještě narval. Zkus třeba jogurt a ty ořechy či + třeba trošku tvarohu nebo cottage a sám uvidíš. |
No přesně a takhle to mam vždycky po těch vločkách a už mě to sere (navíc je i celkem špatně trávim). Dojim je a mam větší hlad než předtim. A pak se dopotácim do školy kde usnu, takže mi už nevyhovujou. Včera sem to zabil když sem si odpoledne dal asi 300g a s mlíkem a proteinem (mi jeblo), tim sem s nima asi definitivně skončil.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
MikTek
|
Zaslal: ne červen 08, 2014 4:01 pm Předmět: |
|
|
Za mě : Oběd bez přílohy je jako sex bez orgasmu...oběd považuju za své největší a hlavní jídlo dne, troufnu si říct, že tvoří určitě takových 20-30% energie za ten den. _________________ Jakákoliv moje odpověď je kombinace doposud nashromážděných zkušeností, teoretického vzdělání a vlastního názoru...netvrdím, že je to vždycky správně...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|