| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
freelex
|
Zaslal: út říjen 16, 2012 1:34 pm Předmět: Street fight |
|
|
Ahoj,
zajímalo by mě, které bojové umění je podle vás nejlépe využitelné pro takové ty klasické pouliční rvačky beze zbraní. Je mi jasné, že se tady budou názory rozcházet, proto napište i důvod, proč si to myslíte. Díky
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
MAST3R

|
Zaslal: út říjen 16, 2012 1:39 pm Předmět: |
|
|
Kolik Ti je proboha? 15?
Na ulici je podle mě nejlepší utéct, pokud to jde. Život není film. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: út říjen 16, 2012 1:47 pm Předmět: |
|
|
kumite _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: út říjen 16, 2012 1:58 pm Předmět: |
|
|
utéct, když to fakt fakt nejde krav maga nebo mma _________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
|
|
| nahoru |
|
 |
freelex
|
Zaslal: út říjen 16, 2012 2:05 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | Kolik Ti je proboha? 15?
Na ulici je podle mě nejlepší utéct, pokud to jde. Život není film. |
Když se zeptám na něco, co mě zajímá, hned jsem považován za toho, co se chce bezdůvodně rvát?
|
|
| nahoru |
|
 |
DMS
|
Zaslal: út říjen 16, 2012 2:18 pm Předmět: |
|
|
Pouliční rvačka je nejhorší co může bejt, zvlášt když je v tom alkohol... pokud nejde o ohrozeni zdravi nebo zivota partnerky, rodiny, nejlepsiho kamarada je potřeba se ji vyhnout protože problemy, ktery z toho potom muzou byt za to nestojí...
ale to asi pochopi clovek, az to teprve zazije... nejhorsi je narazit na cloveka, kterej neni tak inteligentni jako ty a v danej moment si narozdil od tebe neuvedomi jaky nasledky to muze mit, nema narozdil od tebe co ztratit a ty to potom odseres protoze vis ze kdybys chytl rapla tak je to v prdeli... nasili na ulici neni zadnej sport neni to box ani thai.... je to na hovno
ale kdyz dojde na nejhorsi, zkusenosti z napr boxu se hodi vic nez z hloubkovyho potapeni
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
|
| nahoru |
|
 |
BerserK87
(ban)

|
Zaslal: út říjen 16, 2012 2:34 pm Předmět: |
|
|
Tak ten co zalozil topic je este ocividne vo vyvoji aleboo sa ten proces nejak dototo.
Streetfight je len pre zaostale opice, najlepsie pre futbalovych chuliganov. A to sa ako fight nazvat neda. To je proste zbitie cloveka a utekat. No ak chces silou mocou streetfightovat tak ked pride k tebe cigan a bude drsny ako smirgel, tak mu riadnu vylep, mozes mu aj poriadne nalozit a potom skus ich ferovku TY vs cela osada alebo ghetto. Takze ti odporucam atletiku.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pilot

|
Zaslal: út říjen 16, 2012 4:17 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: út říjen 16, 2012 4:30 pm Předmět: |
|
|
Obecne vyhraje ten lepsi, bez ohledu na to co kdo cvici, takže asi tak. Musíš být rychlejší, tvrdší, rozhodnější. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
ignasov
|
Zaslal: út říjen 16, 2012 7:36 pm Předmět: |
|
|
ja si uz ani nepamatam kolko xkrat tu bol takyto topic :D podla mna na ulicu je ti najlepsi prekazkovy beh a orientacny beh :D
|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: út říjen 16, 2012 8:05 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ursus.
|
|
| nahoru |
|
 |
ignasov
|
Zaslal: út říjen 16, 2012 9:31 pm Předmět: |
|
|
| CrazyLom napsal: | | ignasov napsal: | | ja si uz ani nepamatam kolko xkrat tu bol takyto topic :D podla mna na ulicu je ti najlepsi prekazkovy beh a orientacny beh :D |
a uplně nejlepší parkour (nemyslím ten s koňma, i když kůň se též hodí ) |
presne :D parkour je idealne a stale nosit do mesta bezecke topanky a vhodny odev s polovnickou kamuflazou, kebyze bolo potrebne preckat chvile skryty za krikom :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
|
| nahoru |
|
 |
| |