|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Vítězem bude: |
| Fedor by KO/TKO |
|
56% |
[ 22 ] |
| Fedor by sub. |
|
25% |
[ 10 ] |
| Werdum by KO/TKO |
|
5% |
[ 2 ] |
| Werdum by sub. |
|
12% |
[ 5 ] |
|
| Celkem hlasů : 39 |
|
| Autor |
Zpráva |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: so červen 19, 2010 9:16 am Předmět: |
|
|
deemao: Vkládáš mi pořád do úst něco, co jsem neřekl nebo to překrucuješ. K těm nulám jsem se už vyjadřoval, ti ostatní nevím, jestli do TOP 10 patří, protože od dob konce PRIDE a přechodu těch nejlepších do UFC a tam pak velkého vystřízlivění (kdy všichni čekali, že to tam PRIDE kluci rozbijou) už nevím, jestli byli opravdu nejlepší...
P.S. A tvrdit o absolutně neprověřeném Rogersovi, že je v TOP 10 je podle mně poměrně odvážné. Porazil jen Pitbulla (který jde už jen dolů, bohužel). S AO a Fedorem prohrál na celé čáře.
Chce to pouze a jedině přímé srovnání a to nemáme a mít nebudeme. Nejblíže přímému srovnání je asi AO a ten neustále přesvědčuje, že do té špičky asi opravdu patří.
Naposledy upravil mirio dne so červen 19, 2010 9:24 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: so červen 19, 2010 9:22 am Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | | Mirio .... ale no tak, jednak je to jeho živobytí, takže zápasí tam a za takových podmínek, aby se mu to vyplatilo. CC taky rád zdrhnul do UFC, protože se mu to vyplatilo (slušné prachy bez rizika výprasku), místo aby zkusil Alistara nakopat na oplátku do koulí...což by BYLA frajeřina. | Crocop do UFC odešel kvůli prestiže (nevyšlo :-) ), ne kvůli penězům, těch měl v Japonsku mnohem více. Na Overeema by neměl a prohrál by KO stylem, to byl podle mně další důvod, proč podepsal s UFC (kde dostal nejbrutálnější KO roku, takže opět nevyšlo :-) ).
| ygg napsal: | A kdo Fedora porazí, o tom víme akorát hovno. Protože zatím se ukázalo, že se umí vždy přesně připravit na ten fajt, který ho čeká .... a s Alistarem by to bylo stejné. Myslím, že nikdo to nemá v hlavě tak srovnané, jako Fedor. Takže prohrát může samozřejmě každý s každým, ale suveréně tvrdit, že dostane od někoho na držku....no nevím.... | No právě, o Fedorovi nevíme, kdo ho může nebo nemůže porazit a do té doby, než půjde s někým, kdo je opravdu na jeho levelu (a ve Strikeforce je to pouze a jedině AO), tak se to ani nikdy nedozvíme.
A právě kvůli té "auře neporazitelnosti" k zápasu s AO ani nedojde. Teď mu dají Khariho, kterého opět porazí a pak mu skončí v Strikeforce smlouva...
|
|
| nahoru |
|
 |
deemao

|
Zaslal: so červen 19, 2010 9:43 am Předmět: |
|
|
Rogers třeba na sherdogu v tom žebříčku byl. A zápas s AO podle mě bude. Víc už k tomu nemám co říct. _________________ Phenom, Last Emperor, Hendo, Meathead.
Kevin Levrone, Frank Zane, Steve Reeves.
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: so červen 19, 2010 9:48 am Předmět: |
|
|
No a? Ale na základě čeho? Že si někdo řekl, že by tam měl být? Přímé srovnání se špičkou prostě nebylo a když přišlo, obě projel ve velkém stylu.
Nechápej mně špatně - já chci , aby ten zápas byl, já netvrdím , že se Fedor něčeho bojí, ale tvrdím, že se M-1 naprosto cíleně vyhýbá konfrontaci s nejlepšími. A proč? To je jasné - mají jen Fedora, bez něj nejsou nic a v případě (klidně haluzové) prohry, by celá M-1 splaskla, najednou by si nemohli diktovat podmínky a byl by to jejich konec...
Je to stejné jako v boxu, ale tam se aspoň domluvili na unifikaci beltů, to by bylo v MMA průlomové...
|
|
| nahoru |
|
 |
deemao

|
Zaslal: so červen 19, 2010 10:10 am Předmět: |
|
|
Já vím, jaký na to máš názor - četl jsem ho už dřív v jiných topicích a beru to v pohodě. Taky bych chtěl aby ten fight byl, jen si na rozdíl od tebe myslím, že se i uskuteční. S tou M-1 ale asi máš pravdu.. _________________ Phenom, Last Emperor, Hendo, Meathead.
Kevin Levrone, Frank Zane, Steve Reeves.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: st červen 23, 2010 8:22 pm Předmět: |
|
|
Také souhlas....byť na to, zda ten fajt bude či ne názor jednoduše nemám...prostě nevím...vůbec nevím ani o co všechno v zákulisí jde, a tak prostě budu čekat....nakonec se ukáže. Zatím je to stejně tak, že si místo spekulací můžeme hodit korunou, a vyjde to nastejno.... _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
ursus.
|
Zaslal: st červen 23, 2010 9:31 pm Předmět: |
|
|
kedy dopiiiice bude uz ten fight camp 360 (strajkforcasky/m1 primetime) ci co to oni maju?
ci prdia nato?
|
|
| nahoru |
|
 |
c87

|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: pá červen 25, 2010 8:05 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
hytuk
|
Zaslal: pá červen 25, 2010 9:09 am Předmět: |
|
|
No nestačim se divit, s jakou suverenitou někdo umí prohlásit, že AO Fedora sejme. A hlavně z čeho takový tvrzení vychází? Kohože z top mma fighterů za poslední roky porazil AO? THompsona? Fujitu? Hunta?
Ač má samozřejmě K1 lvl striking, tuny zkušeností, je silnej a při tom atletickej, mam pocit, že už brzy zjistíme, že ta jeho nadvláda ve fightech a ta "suverenita" vychází zkrátka z toho kontrastu hodně slušnej bojovník vs nula. Alistair ted nepotkal ještě NIKOHO z top mma fighterů, jestli se, uskuteční fight s Fedorem, tušim jak dopadne.
Fedor zápasí málo, to je pravda, ale v tom co dělá je génius, opravdu 1 z 6miliard a aplikovat na něj klasický schéma: zápasíš třikrát čtyřikrát do roka-jsi vyzápasenej-bude se dařit, zápasíš jednou-jsi v řiti, tak úplně nejde. A co se týče matchmakingu, jak už někdo zmínil, Fedor zápasí až na výjimku dvě, s TOP fighterama, byť to už neni takovej celebrity clash jako za časů Pride, pořád se řeže s lidma z TOP 10, Werdum je ostatně taky hodně slušnej skalp. Zbejvají pak AO, a tři lidi z UFC a šmitec. Ať je Fedor potká nebo ne, je no1. Jak se říká-mma fanoušek je ze všech sportovních fanoušků ten úplně největší (internetovej) spekulant a nevděčník :) (to neni narážka na nikoho)
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: pá červen 25, 2010 9:13 am Předmět: |
|
|
Tak za spekulace si může MMA samo .... v K-1 je prostě jasno .... nejlepší je Schilt _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: pá červen 25, 2010 9:19 am Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | | Tak za spekulace si může MMA samo .... | Jedno "M" a "A" ti tam nadbývá a jedna "-" a číslo "1" ti tam zase chybí...
|
|
| nahoru |
|
 |
MalajskyTygr
|
Zaslal: pá červen 25, 2010 9:32 am Předmět: |
|
|
Ať se na mě nikdo nezlobí, ale Fedor potřebuje nutně prohrát aby se dal dohromady. Že prohraje s Werdumem je sice málo pravděpodobné, ale nepravděpodobné bylo i to, že Nogueira někdy prohraje KO...
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: pá červen 25, 2010 9:34 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|