Strikeforce: Fedor vs. Werdum *spoil*

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Strikeforce: Fedor vs. Werdum *spoil*  Úvodní stránka -> Bojové sporty -> Strikeforce: Fedor vs. Werdum *spoil*
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Vítězem bude:
Fedor by KO/TKO
56%
 56%  [ 22 ]
Fedor by sub.
25%
 25%  [ 10 ]
Werdum by KO/TKO
5%
 5%  [ 2 ]
Werdum by sub.
12%
 12%  [ 5 ]
Celkem hlasů : 39

Autor Zpráva
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: so červen 19, 2010 9:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

deemao: Vkládáš mi pořád do úst něco, co jsem neřekl nebo to překrucuješ. K těm nulám jsem se už vyjadřoval, ti ostatní nevím, jestli do TOP 10 patří, protože od dob konce PRIDE a přechodu těch nejlepších do UFC a tam pak velkého vystřízlivění (kdy všichni čekali, že to tam PRIDE kluci rozbijou) už nevím, jestli byli opravdu nejlepší...

P.S. A tvrdit o absolutně neprověřeném Rogersovi, že je v TOP 10 je podle mně poměrně odvážné. Porazil jen Pitbulla (který jde už jen dolů, bohužel). S AO a Fedorem prohrál na celé čáře.

Chce to pouze a jedině přímé srovnání a to nemáme a mít nebudeme. Nejblíže přímému srovnání je asi AO a ten neustále přesvědčuje, že do té špičky asi opravdu patří.

Naposledy upravil mirio dne so červen 19, 2010 9:24 am, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: so červen 19, 2010 9:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
Mirio .... ale no tak, jednak je to jeho živobytí, takže zápasí tam a za takových podmínek, aby se mu to vyplatilo. CC taky rád zdrhnul do UFC, protože se mu to vyplatilo (slušné prachy bez rizika výprasku), místo aby zkusil Alistara nakopat na oplátku do koulí...což by BYLA frajeřina.
Crocop do UFC odešel kvůli prestiže (nevyšlo :-) ), ne kvůli penězům, těch měl v Japonsku mnohem více. Na Overeema by neměl a prohrál by KO stylem, to byl podle mně další důvod, proč podepsal s UFC (kde dostal nejbrutálnější KO roku, takže opět nevyšlo :-) ).

ygg napsal:
A kdo Fedora porazí, o tom víme akorát hovno. Protože zatím se ukázalo, že se umí vždy přesně připravit na ten fajt, který ho čeká .... a s Alistarem by to bylo stejné. Myslím, že nikdo to nemá v hlavě tak srovnané, jako Fedor. Takže prohrát může samozřejmě každý s každým, ale suveréně tvrdit, že dostane od někoho na držku....no nevím....
No právě, o Fedorovi nevíme, kdo ho může nebo nemůže porazit a do té doby, než půjde s někým, kdo je opravdu na jeho levelu (a ve Strikeforce je to pouze a jedině AO), tak se to ani nikdy nedozvíme.

A právě kvůli té "auře neporazitelnosti" k zápasu s AO ani nedojde. Teď mu dají Khariho, kterého opět porazí a pak mu skončí v Strikeforce smlouva...
deemao

PříspěvekZaslal: so červen 19, 2010 9:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Rogers třeba na sherdogu v tom žebříčku byl. A zápas s AO podle mě bude. Víc už k tomu nemám co říct.
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: so červen 19, 2010 9:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No a? Ale na základě čeho? Že si někdo řekl, že by tam měl být? Přímé srovnání se špičkou prostě nebylo a když přišlo, obě projel ve velkém stylu.

Nechápej mně špatně - já chci , aby ten zápas byl, já netvrdím , že se Fedor něčeho bojí, ale tvrdím, že se M-1 naprosto cíleně vyhýbá konfrontaci s nejlepšími. A proč? To je jasné - mají jen Fedora, bez něj nejsou nic a v případě (klidně haluzové) prohry, by celá M-1 splaskla, najednou by si nemohli diktovat podmínky a byl by to jejich konec...

Je to stejné jako v boxu, ale tam se aspoň domluvili na unifikaci beltů, to by bylo v MMA průlomové...
deemao

PříspěvekZaslal: so červen 19, 2010 10:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já vím, jaký na to máš názor - četl jsem ho už dřív v jiných topicích a beru to v pohodě. Taky bych chtěl aby ten fight byl, jen si na rozdíl od tebe myslím, že se i uskuteční. S tou M-1 ale asi máš pravdu..
ygg

PříspěvekZaslal: st červen 23, 2010 8:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Také souhlas....byť na to, zda ten fajt bude či ne názor jednoduše nemám...prostě nevím...vůbec nevím ani o co všechno v zákulisí jde, a tak prostě budu čekat....nakonec se ukáže. Zatím je to stejně tak, že si místo spekulací můžeme hodit korunou, a vyjde to nastejno....
ursus.

PříspěvekZaslal: st červen 23, 2010 9:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kedy dopiiiice bude uz ten fight camp 360 (strajkforcasky/m1 primetime) ci co to oni maju?

ci prdia nato?
c87

PříspěvekZaslal: st červen 23, 2010 10:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

taktiez si myslim ze cela tato organizacia stavia na Fedorovom mene, keby mal tych fajtov viac do roka jeho neporazitelnost by asi skoncila a takto da este jeden dva matche s low bojovniky, vyhraje a ukonci karieru a dalsich 50 rokov sa bude hovorit o neporazitelnom Fedorovi ako o najlepsom bojovnikovi vsetkcyh cias... hnus
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá červen 25, 2010 8:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

hytuk

PříspěvekZaslal: pá červen 25, 2010 9:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No nestačim se divit, s jakou suverenitou někdo umí prohlásit, že AO Fedora sejme. A hlavně z čeho takový tvrzení vychází? Kohože z top mma fighterů za poslední roky porazil AO? THompsona? Fujitu? Hunta?
Ač má samozřejmě K1 lvl striking, tuny zkušeností, je silnej a při tom atletickej, mam pocit, že už brzy zjistíme, že ta jeho nadvláda ve fightech a ta "suverenita" vychází zkrátka z toho kontrastu hodně slušnej bojovník vs nula. Alistair ted nepotkal ještě NIKOHO z top mma fighterů, jestli se, uskuteční fight s Fedorem, tušim jak dopadne.
Fedor zápasí málo, to je pravda, ale v tom co dělá je génius, opravdu 1 z 6miliard a aplikovat na něj klasický schéma: zápasíš třikrát čtyřikrát do roka-jsi vyzápasenej-bude se dařit, zápasíš jednou-jsi v řiti, tak úplně nejde. A co se týče matchmakingu, jak už někdo zmínil, Fedor zápasí až na výjimku dvě, s TOP fighterama, byť to už neni takovej celebrity clash jako za časů Pride, pořád se řeže s lidma z TOP 10, Werdum je ostatně taky hodně slušnej skalp. Zbejvají pak AO, a tři lidi z UFC a šmitec. Ať je Fedor potká nebo ne, je no1. Jak se říká-mma fanoušek je ze všech sportovních fanoušků ten úplně největší (internetovej) spekulant a nevděčník :) (to neni narážka na nikoho)
ygg

PříspěvekZaslal: pá červen 25, 2010 9:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak za spekulace si může MMA samo .... v K-1 je prostě jasno .... nejlepší je Schilt
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá červen 25, 2010 9:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
Tak za spekulace si může MMA samo ....
Jedno "M" a "A" ti tam nadbývá a jedna "-" a číslo "1" ti tam zase chybí...
MalajskyTygr

PříspěvekZaslal: pá červen 25, 2010 9:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ať se na mě nikdo nezlobí, ale Fedor potřebuje nutně prohrát aby se dal dohromady. Že prohraje s Werdumem je sice málo pravděpodobné, ale nepravděpodobné bylo i to, že Nogueira někdy prohraje KO...
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá červen 25, 2010 9:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Souhlasím, psal jsem to už na první straně (ten edit byl stylizační chyba :-) )...
https://forum.ronnie.cz/post758664.html#758664
Luster

PříspěvekZaslal: pá červen 25, 2010 9:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
Tak za spekulace si může MMA samo .... v K-1 je prostě jasno .... nejlepší je Schilt

btw doufam, ze nejpozdejc na letosnim K-1 finale se konecne utka Schilt s Alistairem, to je pro druhej nejzajimavejsi fight vubec asi, hned po A. vs F. (jenom sen)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Strikeforce: Fedor vs. Werdum *spoil* Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: