|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| cvičíte pravidelne a jete strukoviny? |
| 1.áno,pravidelne |
|
23% |
[ 9 ] |
| 2.len občas |
|
56% |
[ 22 ] |
| 3.nie, pokladám to za zbytočné |
|
20% |
[ 8 ] |
|
| Celkem hlasů : 39 |
|
| Autor |
Zpráva |
Petey

|
Zaslal: čt listopad 29, 2007 9:48 pm Předmět: |
|
|
spektrum aminokyselin  nie je to plnohodnotna bielkovina,ako z masa alebo syrovatky _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
maria

|
Zaslal: čt listopad 29, 2007 9:49 pm Předmět: |
|
|
| Borec Na Konec napsal: | | na fazolích sem si přetet, že obsahují 22g bílkovin ve 100g fazolí a to mi připadá docela dost na to, že všichni všem cpou furt různý mléčný výrobky přitom fazole maj o hodně víc bílkovin, nevim proč to všichni nežerou? |
máš pravdu, strukoviny sú super nielen množstvom bielkovín, síce rastlinné, ale tiež dobré ale aj vlákninou pre dobrú funkciu čriev
mám odskúšané, ak som ich zjedla večer následky to malo minimálne, cez deň už mierne horšie _________________ maria
a vubec! stejne zalezi na technice, nevim co vsichni maji na ty honbe za maximalnimi objemy!
|
|
| nahoru |
|
 |
wescoast

|
Zaslal: čt listopad 29, 2007 9:58 pm Předmět: |
|
|
| Borec Na Konec napsal: | | na fazolích sem si přetet, že obsahují 22g bílkovin ve 100g fazolí a to mi připadá docela dost na to, že všichni všem cpou furt různý mléčný výrobky přitom fazole maj o hodně víc bílkovin, nevim proč to všichni nežerou? |
Fazole obsahuji nejvice bílkovin z rostlinné potravy.
|
|
| nahoru |
|
 |
trvo

|
Zaslal: čt listopad 29, 2007 11:03 pm Předmět: ... |
|
|
myslim si ze strukoviny by nemali chybat v jedalnicku kulturistu ani v objemem ani v rysovacke
fazula
hrach
sosovica
cicer
soja
vsetky maju vysoky obsah bielkovin , a rastlina bielkovina ma svoj vyznam v strave
|
|
| nahoru |
|
 |
c87

|
Zaslal: so září 14, 2013 4:55 pm Předmět: |
|
|
kamarat mi hovoril ze ciklisti mesiac pred zavodmi nejedia maso, len strukoviny... vraj to ma pozitivny vpliv na ich vykonnost, kedze maso zatazuje omnoho viac organizmus.
Moze to takto fungovat?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|