strukoviny-lušteniny, áno, nie?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - strukoviny-lušteniny, áno, nie?  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> strukoviny-lušteniny, áno, nie?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

cvičíte pravidelne a jete strukoviny?
1.áno,pravidelne
23%
 23%  [ 9 ]
2.len občas
56%
 56%  [ 22 ]
3.nie, pokladám to za zbytočné
20%
 20%  [ 8 ]
Celkem hlasů : 39

Autor Zpráva
Petey

PříspěvekZaslal: čt listopad 29, 2007 9:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

spektrum aminokyselin nie je to plnohodnotna bielkovina,ako z masa alebo syrovatky
maria

PříspěvekZaslal: čt listopad 29, 2007 9:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Borec Na Konec napsal:
na fazolích sem si přetet, že obsahují 22g bílkovin ve 100g fazolí a to mi připadá docela dost na to, že všichni všem cpou furt různý mléčný výrobky přitom fazole maj o hodně víc bílkovin, nevim proč to všichni nežerou?

máš pravdu, strukoviny sú super nielen množstvom bielkovín, síce rastlinné, ale tiež dobré ale aj vlákninou pre dobrú funkciu čriev
mám odskúšané, ak som ich zjedla večer následky to malo minimálne, cez deň už mierne horšie
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
wescoast

PříspěvekZaslal: čt listopad 29, 2007 9:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Borec Na Konec napsal:
na fazolích sem si přetet, že obsahují 22g bílkovin ve 100g fazolí a to mi připadá docela dost na to, že všichni všem cpou furt různý mléčný výrobky přitom fazole maj o hodně víc bílkovin, nevim proč to všichni nežerou?

Fazole obsahuji nejvice bílkovin z rostlinné potravy.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
trvo

PříspěvekZaslal: čt listopad 29, 2007 11:03 pm    Předmět: ... Odpovědět s citátem

myslim si ze strukoviny by nemali chybat v jedalnicku kulturistu ani v objemem ani v rysovacke

fazula
hrach
sosovica
cicer
soja

vsetky maju vysoky obsah bielkovin , a rastlina bielkovina ma svoj vyznam v strave
c87

PříspěvekZaslal: so září 14, 2013 4:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kamarat mi hovoril ze ciklisti mesiac pred zavodmi nejedia maso, len strukoviny... vraj to ma pozitivny vpliv na ich vykonnost, kedze maso zatazuje omnoho viac organizmus.

Moze to takto fungovat?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - strukoviny-lušteniny, áno, nie? Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Rychle na stránku:

Přejdi na: