SUŠENÉ MASO, TYČINKY, ZDRAVÁ VÝŽIVA (chlebíky, vločky, ...)


Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
 
odeslat nové téma  Odpovědět na téma - SUŠENÉ MASO, TYČINKY, ZDRAVÁ VÝŽIVA (chlebíky, vločky, ...)  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> SUŠENÉ MASO, TYČINKY, ZDRAVÁ VÝŽIVA (chlebíky, vločky, ...)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Deadlift
Moderátor


PříspěvekZaslal: čt září 11, 2014 10:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

TheCory napsal:
Bara napsal:
Výbornou věc pro masojedy prodává jedno řeznictví v Praze.Je to sušené hovězí maso,ale ne tak moc jako Jerky.Kilo je z 1,25 kg syrového a chutná fakt super.Naprosto libové s tukem 3%.Kilo ža 199,-


A kdepak najdeme to řeznictví? :-)


V Praze.
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
DiamonD123
(ban)


PříspěvekZaslal: ne listopad 30, 2014 11:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Netušíte, jestli funguje sušený vaječný bílek stejným způbosem jako sušené mléko? Tzn. zaleju vodou, vytvoří se mi normálně tekutej a udělám si z něj omeletu ?
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Hulkie


PříspěvekZaslal: ne listopad 30, 2014 11:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DiamonD123 napsal:
Netušíte, jestli funguje sušený vaječný bílek stejným způbosem jako sušené mléko? Tzn. zaleju vodou, vytvoří se mi normálně tekutej a udělám si z něj omeletu ?


Ani moc ne. Vyjde z toho nechutná hmota, nepoživatelná.
Celkově je sušenej bílek dost hnus.
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ElChino


PříspěvekZaslal: ne listopad 30, 2014 11:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
TheCory napsal:
Bara napsal:
Výbornou věc pro masojedy prodává jedno řeznictví v Praze.Je to sušené hovězí maso,ale ne tak moc jako Jerky.Kilo je z 1,25 kg syrového a chutná fakt super.Naprosto libové s tukem 3%.Kilo ža 199,-


A kdepak najdeme to řeznictví? :-)


V Praze.


Ale ta je poměrně velká
_________________
ke stihlosti se musis prozrat
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jachym


PříspěvekZaslal: út prosinec 02, 2014 4:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Martine nevíš kdy bude v eshopu to baleni tech novych tycinek? Myslim takove to darkove.
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Hulkie


PříspěvekZaslal: út prosinec 02, 2014 8:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
TheCory napsal:
Bara napsal:
Výbornou věc pro masojedy prodává jedno řeznictví v Praze.Je to sušené hovězí maso,ale ne tak moc jako Jerky.Kilo je z 1,25 kg syrového a chutná fakt super.Naprosto libové s tukem 3%.Kilo ža 199,-


A kdepak najdeme to řeznictví? :-)


V Praze.


No, nechci to rozporovat, ale pokud víme, že maso je ze 70% tvořeno vodou, potom mi nějak nesedí informace o sušeném mase, které se stane sušeným tak, že z něho ubude 25% vody.
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
DiamonD123
(ban)


PříspěvekZaslal: út prosinec 02, 2014 10:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hulkie ty musíš pořád do něčeho rejpat co ? Píše, že je to sušený hovězí maso, ale ne tak moc jako jerky. Jestli tady chceš slovíčkařit, tak ano, mohl napsat částečně sušené . . .
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Hulkie


PříspěvekZaslal: út prosinec 02, 2014 2:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak jsem se mýlil, díval jsem se na pršut, u něho je ze 133 g masa 100 g hotového výrobku...
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Darkkiller


PříspěvekZaslal: út prosinec 02, 2014 2:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hulkie: Jestli chceš být přesnej, tak je to dokonce úbytek jen 20% vody a né 25
_________________
“No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable.”
http://forum.ronnie.cz/log-temneho-zabijaka-t34291-45.html?highlight=log
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
KT


PříspěvekZaslal: st březen 11, 2015 8:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ten "Ronnieho mix" je super nápad! až mi přijdou peníze, nejspíš ho pořídím a mám v plánu i nějakou obsáhlejší recenzi s fotkami
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
dynty


PříspěvekZaslal: st září 09, 2015 10:25 am    Předmět: Jerky Odpovědět s citátem

Sušené maso “jerky” si normálně vyrobíte doma. Já si dělal I Kance, chce to odvahu ale žádnýho svalovce jsem nedostal. Hovězí by mělo být v klidu skoro vždycky, ale ani s vepřovym není problém.
Popíšu vám nejlevnější variantu. Až to budete dělat poněkolikátý tak si klidně udělejte luxusní hovězí s minimum koření,kde vynikne fakt chuť toho masa, ale prvních pár pokusů asi nemá cenu.

Je to na 2 dny ale reálná práce s tim je na pár minut. Je potřeba mít troubu s větrákem.

Normálně si kupte maso, třeba 2 kila. Když to vychytáte v akci tak se dá I za 60kč kilo vepřová kýta, tj 120kč. To maso se dá “sprznit” kořením tak že nepoznáte jestli jíte kapra nebo argentinského býčka.
Prodavačku pruďte a vybírejte si nejlibovější kousky,klidně několik,radši než dvoukilovou flákotu, stejně se to nakrájí.
Doma si s tim dejte troche práci a odstraňte z něj všechny blány/tuk.

Strčte ho na hodinku do mrazáku, aby se líp krájelo. Pak to nakrájejete na fakt tenký plátky,pod půl centimetru. Jestli jste si koupili 2kg v celku tak to rozřízněte podélně aspoň jednou, u tý levnější varianty je lepší si udělat jednohubky,radši než ukusovat z 10x10 cm plátku, což je zase lepší u lepšího masa.

Do hrnce nebo misky nalejte tak 15 velkejch lžic sojovky a 15 worchesteru. Třeba 3 lžíce pepře a to samý grilovacího koření, záleží jak moc pálivý snesete. Pak sůl,taky trochu víc, tady záleží jak dlouho ty 2 kila plánujete jíst. Pokud si to děláte do zásoby dejte víc soli. Bacha na to ,sůl je i v grilovacím koření. 1 Lžíce docela ujde, 3 už jsou dost slaný. Tu kejdu rozmíchejte a pak do toho nasypte to maso. Pořádně poctivě to rozmíchejte, aby byl opravdu každej plátek namočenej. Kdyby to nestačilo přidejte sojovku/worchester. Pak na vrch přímo na to maso dejte alobal,kterym to přikrejte, a na ten alobal něco těžšího, třeba konzervu,flašku, aby se to zatížilo a strčte to přes noc do lednice pořádně naložit. Je to znát když se to naloží na den, než jen netrpělivě na pár hodinek.

Druhej den,je lepší to dělat večer pokud nejste doma,pokud jo je to jedno. Ty plátky naskládejte přímo na ten kovej rošt v troubě,tak aby přehnutý visely. Pod rošt dejte ještě pekáč,bude to kapat. Pak zapněte troubu na tu funkci s větrákem a nastavte ji na 90. Na 90 ať to jede jen cca hodinu,to je proto, aby se zlikvidovaly případné nemoci, ikdyž já osobně řeznicví celkem věřim že je to zdravý. Po hodině to stáhněte na nejmíň co ta trouba dává, většinou 50, 40 ještě lepší. Pak běžte spát nebo pryč a nechte to sušit aspoň tak 10 hodin.

Ráno se vzbudíte a vtroubě máte cca 650g „Jerky“ za cenu okolo 200kč včetně energií.
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Ektomor


PříspěvekZaslal: st listopad 25, 2015 9:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Sušené maso je super zdroj bílkovin. Nevýhodou je ale to množství soli. Škoda, že nejde usušit maso bez soli.
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
doNny_


PříspěvekZaslal: po květen 16, 2016 9:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Protein Bar 40 Fair Power

Složení si mohou všichni přečíst, ale já musím napsat, že je fakt skvělé . To že trochu lepí mi naopak nevadilo a byla to "příjemná" změna než je drtivá většina tyčinek. Chuťově TOP byla pro mne kokosová , naopak u zahradního ovoce mi přišla nevýrazná a celkem bez chuti, ale ostatním může jet že..

Ještě jednou velké díky za poslání tyčinek k vyzkoušení!
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Italský hřebec


PříspěvekZaslal: út květen 24, 2016 7:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Protein Bar 40 Fair Power

Zatím jsem měl pouze kokos (ostatni si posetrim, tuhle prichut obecne nemam rad). A musim rict... ze je to nejlepsi tycinka jakou jsem kdy mel. Posledni dobou uz me tycinky vazne stvaly, jsou hrozne preslazene a vubec na ne uz nemam chut (to mam tak max 2 za mesic), ale tohle je bomba. Muzu maximalne doporucit, jak male negativum jedine ze se to trochu lepi, ale to je uplne zanedbatelne.
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
pilarius


PříspěvekZaslal: po květen 30, 2016 10:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky výhře v soutěži jsem měl příležitost ochutnat všechny tři příchutě Protein Bar 40 Fair Power .
Nikdy jsem žádné proteinové tyčky nejedl, ale mám za sebou roky svačin s müsli tyčinkami, tak přece jenom můžu trošku srovnávat co se týče chutě. Na všech jsem si pochutnal, lepivost ani suchost podle mě nebyla na závadu, ale když jsem dal ochutnat arašídovou, tak ochutnávající zaskočila, takže bacha na to. Chuť nepříliš výrazná, ale kvalitativně rozhodně výborná. Sytí taktéž na jedničku. Všechny příchutě mi chutnaly stejně dobře, takže vybírejte podle toho, co máte rádi.
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Enzymes Fair Power ® - trávicí enzymy | Survival
Směs účinných trávicích enzymů (amylázy, proteázy, laktázy, lipázy a celulázy).
199 Kč
 
odeslat nové téma   Odpovědět na téma - SUŠENÉ MASO, TYČINKY, ZDRAVÁ VÝŽIVA (chlebíky, vločky, ...) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Rychle na stránku:


 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru