Já osobně bych to ještě chvíli ždímal a nechal to tak jak to máš, evidentně to funguje.. sám píšeš, že byla rezerva. Dál bych navyšoval o 2,5kg a pokud jeden trénink by byl třeba lehce vydřenej tak bych nezoufal a zopakoval ho se stejnou váhou další trénink, protože si mohl mít třeba jen špatnej den. Jinak dobrá prace, když to porovnam s 1.prosincem kdy si vymáčkl těžkých 2x130. Jen tak dál...
Já osobně bych to ještě chvíli ždímal a nechal to tak jak to máš, evidentně to funguje.. sám píšeš, že byla rezerva. Dál bych navyšoval o 2,5kg a pokud jeden trénink by byl třeba lehce vydřenej tak bych nezoufal a zopakoval ho se stejnou váhou další trénink, protože si mohl mít třeba jen špatnej den. Jinak dobrá prace, když to porovnam s 1.prosincem kdy si vymáčkl těžkých 2x130. Jen tak dál...
I ty lehký jet dál? Za chvíli budu na 5x5x110kg a to jsem bral jako střední váhu. Nebo dojet do 110kg a pak ubrat?
_________________ "Only a life lived for others is worth living"
- Albert Einstein
Ty lehký nech lehký. Tam jde o to aby tělo mělo zafixovaný ten pohyb, nejde tak ani o váhu. Váha musí být lehká aby se neprodlužovala regenerace, a neovlivňovala těžký dřepy. Klidně třeba přidej na opáčkách na 8opak a trochu shoď váhu. Hlavní progres má byt na těžkých dřepech.
Jak píše magion, jel bych to dál a směřoval bych to postupně do nějakého peaku - postupně trénink od tréninku bych ubíral počet pracovních sérií s nějakým konkrétním cílem (třeba 2x2x160kg - nevím jaký máš maxko, nastav si to dle vlastního uvážení)
u lehkých dřepů bych se vrátil o krok zpět s váhou a ubral bych objem a počet opakování v sériiích na 4x4 a zase bych postupně navyšoval.
ještě ti doporučuju přehodit tahy k lehkým dřepům a mít mezi dvěma tréninky spodku alespoň 3 dny oddech
Oběma díky. Cíl je jasný. 170-180kg na dřep :-D Rád bych se dostal na 6x2x150kg a pak postupně začal snižovat počet pracovních sérií. U lehkých dřepů se vrátím zpátky, řekněmě na 80-90kg. Prozatím nechám styl 6 pracovních sérií. Dokud půjde těžký dřep nahoru. Pak začnu osekávat počet sérií.
- Albert Einstein
Zaslal: so leden 10, 2015 6:20 pm Předmět: švadla - síla a dynamika
10.12. 2015
RAMENA
hodně rotátory
+
dislokace ramene
přítahy JČ na zadní ramena :
1 x 15+15 x 4kg
1 x 15+15 x 7kg
1 x 15+15 x 10kg
4 x 15+15 x 15kg
Jedu to tak jako Jim Cordova na tom videu co jsem sem házel minulou neděli. A bere to krásně.
upažování vstoje v předklonu s kotoučem:
4x 15+15 x 5kg
tlaky s VČ vsedě:
1 x 30 x 10kg
1 x 10 x 30kg
1 x 10 x 50kg
1 x 5 x 60kg
1 x 5 x 70kg
1 x 5 x 80kg belt
3 x 1 x 90kg belt
1 x 7 x 70kg
1 x 12 x 60kg
Jistila mě dneska přítelkyně. Chtěl jsem jet dvojky, ale nakonec raději jedničky na jistotu. Přeci jen jsem měl trošku blok v hlavě. Nerad bych ze sebe dostával 90kg.
upažování vstoje:
1 x 15 x 4kg
1 x 15 x 7kg
1 x 15 x 10kg
1 x 15 x 13kg
předpažování s kotoučem:
2 x 15 x 5kg
1 x 15 x 10kg
2 x 15 x 15kg
Hezky pomalu a procítěně. Masakr.
Přítelkyně se rozhodla, že zařadí do tréninku dřepy. Minulý týden si poprvé zadřepovala - jen osa a pak 25kg. Po týdnu (druhý trénink) už si ošahala bezpečně 5x40kg. Jestli to takhle půjde dál, tak se na mých váhách pro pracovní série bude do půl roku rozehřívat
- Albert Einstein
Naposledy upravil švadla dne so leden 10, 2015 8:17 pm, celkově upraveno 1 krát
Vole Začal jsem od nového roku makat jak ďas. Za posledních 8 dní jsem měl 6 tréninků a kdybych se nebál, že se utavím, odjel bych minimálně jeden navíc a dneska už jsem se balil, že půjdu po dopoledním vršku odpoledne druhou fázi na spodek, protože mi přišlo, že mám víc energie, než před tréninkem. Nakonec jsem teda nešel, protože žena vymyslela jiný program
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Vole Začal jsem od nového roku makat jak ďas. Za posledních 8 dní jsem měl 6 tréninků a kdybych se nebál, že se utavím, odjel bych minimálně jeden navíc a dneska už jsem se balil, že půjdu po dopoledním vršku odpoledne druhou fázi na spodek, protože mi přišlo, že mám víc energie, než před tréninkem. Nakonec jsem teda nešel, protože žena vymyslela jiný program
Takže trháš a pumpuješ jako ďábel To rád slyším. Potřebuji oko odborníka, aby zhodnotilo techniku Verči dřepů. A pak to třeba rozebrat u nějakého žvance. Hm?
- Albert Einstein
Zaslal: po leden 12, 2015 9:44 pm Předmět: švadla - síla a dynamika
12.1. 2015
NOHY, PRSA, BŘICHO
hodně rotátory
+
dislokace ramene
glute squeeze:
35 sec
dřep - lehký:
1 x 10 x 10kg
1 x 10 x 30kg
1 x 10 x 50kg
1 x 10 x 70kg
1 x 7 x 90kg
6 x 5 x 110kg
Ano, měl jsem odlehčit, ale nekonalo se. Až příště. Všechno strašně lehký a každé poslední opáčko v pracovní sérii bylo se stopkou. Příště uberu tak na 80kg a pojedu po 7 opáčkách než se zase dostanu na 110kg :D.
mrtvý tah s rovnýma nohama s JČ:
2 x 15+15 x 23kg
2 x 15+15 x 33kg
Bralo to krásně.
Zakopávání vleže s JČ:
1 x 15 x 10kg
4 x 10 x 23kg
Stačí si s tím trošku pohrát a bere to krásně.
benchpress:
1 x 30 x 10kg
1 x 10 x 30kg
1 x 10 x 50kg
1 x 10 x 70kg
1 x 10 x 90kg
5 x 2 x 120kg
Chtěl jsem dát i 10x110kg, ale to by dneska zřejmě neklaplo. Tak jsem přidal místo 20kg hned 30kg a odjel relativně lehké dvojky.
rozpažky:
5 x 16 x 16kg
+
ab-wheel z kolen:
5 x 10
Dřep funguje dobře, konečně tam cítím zase tu lehkost. Ta se bohužel postupně vytratila na benchpressu. Cesta k 10x120kg bude ještě kurňa dlouhá. Reálně tam bylo dneska tak na 4x120kg. Což je pořád o 2 opakování méně než je moje dosavadní maxko. Je třeba se snažit :D Ve středu lehký ramena asi i s tricepsem a břicho.
- Albert Einstein
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru