|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Azmodan

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
sucho

|
Zaslal: pá březen 25, 2005 1:53 pm Předmět: nestoji |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
frogg

|
Zaslal: so březen 26, 2005 6:04 pm Předmět: A neni to jedno? |
|
|
Ja nechapu, proc se tady rozcilujete, nebo dokonce nadavate nejakym detem z druhyho konce sveta. Vzdyt je to jedno, ne? Naopak to vypada smesne, protoze maji predlokti jak lyzarske hulky a na konci maji neforemnou hladkou bambuli
Jinak docela pochybuju, ze se to dostane, tim myslim nejaka velka vlna diskotekovych syntholaku, sem do Cech.
Na druhou stranu zajimavej topic
|
|
| nahoru |
|
 |
Velmen

|
Zaslal: so březen 26, 2005 9:28 pm Předmět: |
|
|
Mathaus: Ne kdepak tam nemam smajlik co delat ja to myslel vazne every word. _________________ Your penis will make more shadow than a tree.
|
|
| nahoru |
|
 |
hazard16
|
|
| nahoru |
|
 |
Curu

|
Zaslal: so březen 26, 2005 11:07 pm Předmět: |
|
|
taky nechapu, proc se vsichni tak rozcilujou, jako by jim zavideli ty otekly ruce :D
|
|
| nahoru |
|
 |
sucho

|
Zaslal: so březen 26, 2005 11:57 pm Předmět: Re: A neni to jedno? |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Mathaus
|
Zaslal: ne březen 27, 2005 12:43 am Předmět: |
|
|
nejde tu p zadnou zavost. Je to jen cista litost nad ubozakama. NEda se nez jich litovat, ani je nemlatit, ani nenadavat. Sere mne hodne videt nejakyho vypatlance, ale co uz. Nemaji se svalem nic spolecneho a foremneji vypada 120 kilovy nekdo s 30% tuku.
|
|
| nahoru |
|
 |
Miguelito

|
Zaslal: ne březen 27, 2005 1:50 am Předmět: |
|
|
NO KDYBY SE SEM DALY FOTKY KOCEK SE SILIKONOVYMA KOZAMA, TAK BY NEJSPIS NIKDO NEPROTESTOVAL:-)) _________________ ...ano,začal jsem fotit,začal jsem studovat,mluvit tady slušně...
|
|
| nahoru |
|
 |
drak
|
Zaslal: ne březen 27, 2005 9:13 am Předmět: |
|
|
| Miguelito napsal: | | NO KDYBY SE SEM DALY FOTKY KOCEK SE SILIKONOVYMA KOZAMA, TAK BY NEJSPIS NIKDO NEPROTESTOVAL:-)) |
bych si zaprotestoval
|
|
| nahoru |
|
 |
AlesHD2

|
Zaslal: ne březen 27, 2005 9:42 am Předmět: |
|
|
Vypadají na to,že ještě žijí s rodiči.Zajímalo by mě,co jim řekli.Docela tupý musí být i holky,co jim to baští.
|
|
| nahoru |
|
 |
AlesHD2

|
Zaslal: ne březen 27, 2005 9:42 am Předmět: |
|
|
| Miguelito napsal: | | NO KDYBY SE SEM DALY FOTKY KOCEK SE SILIKONOVYMA KOZAMA, TAK BY NEJSPIS NIKDO NEPROTESTOVAL:-)) |
Svatá pravda..
|
|
| nahoru |
|
 |
sucho

|
|
| nahoru |
|
 |
Velmen

|
|
| nahoru |
|
 |
AlesHD2

|
Zaslal: po březen 28, 2005 9:43 am Předmět: |
|
|
| Velmen napsal: | Alesi ja myslim,ze ty baby nebudou ani tak zajimat ty napichany ruce jako to cim prijely na dizu |
Což je další znak jejich tuposti..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|