|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ygg
|
Zaslal: st prosinec 03, 2014 10:08 pm Předmět: |
|
|
Nám dvoujádro bratr zakázal:-).
0,5 GHz nevím co je:-))).
Jak říkám, já bych to nechal na ní .... jak moc ona preferuje větší placku .... a teda mezi tou 7 a 8 rozdíl kua je, já taky původně chtěl 7, bo jsme šetrná rodina:-), ale když jsme to viděli ....
Ale ty seš taky malej, tak třeba je na menší rozměry obecně zvyklá a nepřijde jí to  ... _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st prosinec 03, 2014 10:26 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: ne březen 01, 2015 4:34 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne březen 01, 2015 4:47 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: ne březen 01, 2015 6:25 pm Předmět: |
|
|
Jo tak, ty jsi dělal hodného tatíka aby sis taky mohl koupit tabloš, je mi to jasné! _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: út listopad 17, 2015 10:57 am Předmět: |
|
|
Uvazuji o tomto tabletu, nemate s nim nekdo nahodou skusenosti ?
https://www.alza.cz/lenovo-ideatab-2-a7-10-ebony-black-d2294924.htm?catid=18852388
Chtel jsme sice aspon 10 palcu, ale ta cena je pak uz uplne nekde jinde a ani to neni takova znacka.
Jde me hlavne o brouzdani na netu, jako je bezne cteni zprav, novinek, youtube. Mozna i cteni knih, zalezi jak by to bylo prijemne na oci. Nejaky videa a serose, kdyby se me to tam chtelo tahat.
Tablet jsem nikdy ani nemel v ruce, takze v teto oblasti sem uplne mimo. Android je co ? )
Tak nejak si predstavuju, ze to vlastne bude PC, ale do ruky a bez klavesnice a mysi. To mam naivni predstavu ? Uz jen srovnani android win7, rychlost nacitani veci., atd ... ?
|
|
| nahoru |
|
 |
xnewstedx

|
Zaslal: út listopad 17, 2015 11:55 am Předmět: |
|
|
Kupoval som tablet pred cca mesiacom a pol. Tento je dost odporucany na PC forach. Nakoniec som kupil Nexus 7.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út listopad 17, 2015 12:11 pm Předmět: |
|
|
Tak, jako nebudu nikomu doporučovat sojový protein, tak nebudu nikomu doporučovat nic horšího než iPad Air. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út listopad 17, 2015 1:05 pm Předmět: |
|
|
Sojovy protejn je fajn! _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út listopad 17, 2015 1:10 pm Předmět: |
|
|
Svůj k svému :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
xnewstedx

|
Zaslal: st listopad 18, 2015 12:17 pm Předmět: |
|
|
Judson nespecifikoval cenu, iPAD air je 5x drahsi.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: st listopad 18, 2015 1:02 pm Předmět: |
|
|
Moc se v tabletech nevyznám, ale selský rozum mi říká, že tablet za 2tis. bude spíš hračka pro děti  Přehraje to "nějaké" video, hudbu, otevře web browser? Ano. Budou na tom fungovat nějaké náročnější aplikace? Ne.
Bude to fungovat spíš jako nějaký levný smartphone.
Pokud od toho čekáš, že to bude fungovat jako PC, tak to bude i přibližně stejně stát, něco jako MS Surface Pro:
http://www.microsoftstore.com/store/msusa/en_US/pdp/Surface-Pro-4/productID.325711500
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt listopad 19, 2015 8:56 pm Předmět: |
|
|
Malá má už víc než dva roky ipad mini. Velká dcera ipad air. S oběma produkty spokojenost. U tabletu bych asi nevolil nic jiného než ipad. To samé bych už ale netvrdil o telefonu a laptopu. Tam existují konkurence schopné produkty. U tabletu ale bohužel ne.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|