Tablet v ceně do 2000 Kč

Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Tablet v ceně do 2000 Kč  Úvodní stránka -> Ostatní -> Tablet v ceně do 2000 Kč
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: čt prosinec 19, 2013 9:14 am    Předmět: Tablet v ceně do 2000 Kč Odpovědět s citátem

Prosím nemáte někdo zkušenosti s tablety v ceně do cca 2000 Kč?

Měl by mít tyto vlastnosti...
...bezproblémové přehrávání filmů, hudby,
...stahování her (ideálně z Google Play),
...wi-fi + webkamera,
...barva ideálně růžová, červená, bílá, ...

Je pro 11 letou sestru kamarádky. Nemáte třeba doma nebo v okolí dítě podobného věku, které tablet (v podobných cenových relacích) má a je s ním spokojené? Já procházím nabídky e-shopů a jsem z toho už poněkud zoufalý:).
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Grimley

PříspěvekZaslal: čt prosinec 19, 2013 9:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kup ji BÍLEJ iPad air s retinou a holka bude královnou pátý třídy

Abych nebyl OT, tak soused si koupil nejakej noname tablet za 1800 a bylo to zasekaný že mě z toho bolely oči a celkem často mu to zamrzalo....ted mu lezi v šuplíku a pomlouvá všechny tablety a děla ze mě idiota že si píšu do iPadu i přednášky ve škole
Lunreal

PříspěvekZaslal: čt prosinec 19, 2013 11:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Myslim si ze je to dost za trest, takhle levne tablety... i napr. acer iconia 810 za skoro 6 tisic mi kvalitou dotykove vrstvy prisel hodne spatnej, castokrat jsem se proste netrefil prstem na to dane misto. A to na velkych phonech nebo lepsich tabletech (ipad, nexus apod), jsem nikdy nemel problem. Nehlede na tu rychlost toho tabletu, kdy se ti bude sekat i posun obrazovky, natoz nejaka hra nebo film.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: čt prosinec 19, 2013 11:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tohle všechno já chápu, osobně bych také vybíral úplně někde jinde, ale tady jsem jen v roli konzultanta, ani to neplatím, tzn. mám zadání a podle toho hledám.. tedy hledejme, prosím:).
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt prosinec 19, 2013 11:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tyboo

PříspěvekZaslal: čt prosinec 19, 2013 12:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Plně souhlasím s kolegy. Do noname tabletu za par tisíc bych rozhodně nešel. Sám sem si pořídil před 2 lety Samsung Galaxy Tab 2 jako horkou novinku a do dneška je to svižný stroj s dostatečným výkonem a pěkným displejem. A navíc si myslím, že dneska se verze o velikosti 7 palců prodává tak za 3,5 tisíce.

Vloni si otec přítelkyně koupil noname tablet za 1800 a je to doslova tragedie. Pominu-li naprosto zoufaly displej, tak především díky mrzké verzi androidu společně s nedostatečným výkonem, se jedná o naprosto nefunkční zařízení.. taky skončil po čase ve skříni..

To ten můj tablet sice taky, ale to už je jiná pohádka
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: čt prosinec 19, 2013 12:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=105145DLN0000001YYN
paměť se dá rozšířit případně paměťovkou.

nebo

http://www.levne-splatky.cz/dotykovy-tablet-iget-school-n9a-9-8-gb-wf-android-4-1-cerny/

Ten první se mi líbí, i když škoda, že není v růžové barvě.
Zkusím poslat výš a uvidíme:).
Děkuji.
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: čt prosinec 19, 2013 12:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Btw. co třeba tento?

http://www.alza.cz/prestigio-multipad-pmp3670b-bily-d451198.htm

Přijde mi, že tak nějak "všechno" má... (vše ale v rámci výše uvedeného zadání, jinak to fakt chápu:)

Nebo možná tento...? (cenově kousek mimo, ale...)

http://www.alza.cz/philips-tablet-pi3100z2-dual-8gb-d508079.htm
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt prosinec 19, 2013 12:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Prestigio je použitelný tablet, tak jsem se na něj díval. Má ale jen 515 MB RAMku a to se mi zdá málo. Taky takt procesoru je na hraně.

Druhý tablet neznám.
Runner

PříspěvekZaslal: čt prosinec 19, 2013 1:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já teď taky vybíral tablet pro děcko, skončil jsem sice u Yogy s klávesnicí ale měl jsem v ruce Acera Iconii B1 a ten za ty peníze nebyl špatný. Problém u těchto levných je malá paměť, malá fleška, malá výdrž a malý výkon. Proto jsou tak levné.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt prosinec 19, 2013 2:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No a já u ipadu mini, i když jsem si dal hranici 2000 Kč, Pak 3000 Kč a nakonec toto. Na yogu jsem se taky díval a byl by to přístroj pro mě, kdybych takovou věc potřeboval.
Bara

PříspěvekZaslal: čt prosinec 19, 2013 2:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Prestigio je použitelný tablet, tak jsem se na něj díval. Má ale jen 515 MB RAMku a to se mi zdá málo. Taky takt procesoru je na hraně.

Druhý tablet neznám.

Prestigio má už většinu tabletů na 1GB RAM a procesor maká slušně.Servis rychlej a v Praze bleskovej.Teď jsem koupil HD od nich dceři a té je čestvě 8 let a myslím,že bude naprosto dostačující.Testoval jsem ho na hry a web a absolutně bez problémů.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt prosinec 19, 2013 2:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:
Deadlift napsal:

Druhý tablet neznám.

Prestigio má už většinu tabletů na 1GB RAM a procesor maká slušně.Servis rychlej a v Praze bleskovej.Teď jsem koupil HD od nich dceři a té je čestvě 8 let a myslím,že bude naprosto dostačující.Testoval jsem ho na hry a web a absolutně bez problémů.
to jo, jenže ten co poslal Ronnie má 512 MB RAM...což je dle mě nahraně. Ty dražší...řekněme nad trojku jsou v pohodě.
Bara

PříspěvekZaslal: čt prosinec 19, 2013 2:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Bara napsal:
Deadlift napsal:

Druhý tablet neznám.

to jo, jenže ten co poslal Ronnie má 512 MB RAM...což je dle mě nahraně. Ty dražší...řekněme nad trojku jsou v pohodě.

ten co psal Ronnie asi ano,ale vše se dá sehnat.Já ty HD kupoval za 1500 a normál cena je 2800.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt prosinec 19, 2013 2:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No jo, jenže ty máš asi kontakty, které běžně nemáme:o)
Tak dej tip ronniemu pmkou-třeba to bude vyhovovat.

Já teď sháním 16 GB stříbrný ipad air wifi a v celé ČR není skladem...dobrá příprava na Vánoce:o (

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Tablet v ceně do 2000 Kč Jdi na stránku 1, 2  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: