|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Nez jsi zacal posilovat, byl jsi chcipak ? |
| I mensi vanek by me povalil na zem |
|
21% |
[ 38 ] |
| Byl jsem jako chrt |
|
32% |
[ 56 ] |
| Byl jsem uplne normalni radovy typ |
|
22% |
[ 39 ] |
| Zacal jsem az mi zacal vadit pivas |
|
5% |
[ 10 ] |
| Byl jsem takova mala becka |
|
17% |
[ 31 ] |
|
| Celkem hlasů : 174 |
|
| Autor |
Zpráva |
Jurass
(ban)
|
Zaslal: po září 20, 2004 5:48 pm Předmět: |
|
|
| PetkaB napsal: | Ani jedna možnost na mě nesedí-nebyla jsem malá bečka,ale velká tlustá bečka ...věk lehce přes 30,výška176cm a cca93kg špeků... | he,dosti mizerná startovní pozice, ale propracovala si se na špičku
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Curu

|
Zaslal: po září 20, 2004 6:04 pm Předmět: |
|
|
179cm 61kg, ne ze by aktualnich 68kg bylo o moc vic, ale teprve zacinam :]
|
|
| nahoru |
|
 |
Gator

|
Zaslal: po září 20, 2004 6:40 pm Předmět: |
|
|
180cm 70kg ale chrt sem byl to jo.....vlastne ......porad sem *16* _________________ Toto je bomba.Jedna sa o 70% extrakt ecdysteronu.Nejaedna sa o nabolika ale ide o anabolicku latku.ktora Ti zlepsi proteinsyntezu a uvidis nevidany narast sily a svalovej hmoty.Viem Ti to zohnat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
|
| nahoru |
|
 |
PetkaB

|
Zaslal: po září 20, 2004 7:35 pm Předmět: |
|
|
| Jurass napsal: | | PetkaB napsal: | Ani jedna možnost na mě nesedí-nebyla jsem malá bečka,ale velká tlustá bečka ...věk lehce přes 30,výška176cm a cca93kg špeků... | he,dosti mizerná startovní pozice, ale propracovala si se na špičku |
Díky,ale špička je trochu silné slovo...myslím,že jsem jen prostě začala vypadat rochu normálně,takže doufám,že bude ještě líp..
|
|
| nahoru |
|
 |
Jurass
(ban)
|
Zaslal: po září 20, 2004 7:42 pm Předmět: |
|
|
| PetkaB napsal: | | Jurass napsal: | | PetkaB napsal: | Ani jedna možnost na mě nesedí-nebyla jsem malá bečka,ale velká tlustá bečka ...věk lehce přes 30,výška176cm a cca93kg špeků... | he,dosti mizerná startovní pozice, ale propracovala si se na špičku |
Díky,ale špička je trochu silné slovo...myslím,že jsem jen prostě začala vypadat rochu normálně,takže doufám,že bude ještě líp.. | myslel sem na špičku startovního pole;-) ale každopádně kdyby takhle "trochu normálně" vypadaly všechny ženský
|
|
| nahoru |
|
 |
PetkaB

|
Zaslal: po září 20, 2004 7:43 pm Předmět: |
|
|
| Jurass napsal: | | PetkaB napsal: | | Jurass napsal: | | PetkaB napsal: | Ani jedna možnost na mě nesedí-nebyla jsem malá bečka,ale velká tlustá bečka ...věk lehce přes 30,výška176cm a cca93kg špeků... | he,dosti mizerná startovní pozice, ale propracovala si se na špičku |
Díky,ale špička je trochu silné slovo...myslím,že jsem jen prostě začala vypadat rochu normálně,takže doufám,že bude ještě líp.. | myslel sem na špičku startovního pole;-) ale každopádně kdyby takhle "trochu normálně" vypadaly všechny ženský |
Neee..špička startovního pole je aspon finále na republice,proto jsem nesouhlasila ..a dost OT
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: po září 20, 2004 7:47 pm Předmět: |
|
|
15 let, 190cm a asi tak 73kg , ruka 30cm myslim _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Velmen

|
Zaslal: po září 20, 2004 8:13 pm Předmět: |
|
|
Petra je proste kus to je bez reci  . Ja sem byl mega chcipak byl sem mekej jak maslo[to sem ted taky,ale...] mel sem 190cm a 69kg v 17. Ve 20 sem mel i 120kg ted uz je budu mit za chvili zase. _________________ Your penis will make more shadow than a tree.
|
|
| nahoru |
|
 |
Jurass
(ban)
|
Zaslal: po září 20, 2004 8:19 pm Předmět: |
|
|
| Velmen napsal: | Petra je proste kus to je bez reci . Ja sem byl mega chcipak byl sem mekej jak maslo[to sem ted taky,ale...] mel sem 190cm a 69kg v 17. Ve 20 sem mel i 120kg ted uz je budu mit za chvili zase. | Parchante Já plánuju v únoru pokořit 110kg. 120 to taky jednou bude, ale na druhou starnu máš 5cm náskok
Jinak ta tvá hláška je z Full metal jacket že? geniální Kubrick....
|
|
| nahoru |
|
 |
Zdenye
|
Zaslal: po září 20, 2004 9:36 pm Předmět: |
|
|
Ve 14ti letech při výšce 174-7 solidních 89kg,jojo já byl dycinky objemář, v podstatě 80 procent dne myslím jenom na žrádlo,takže od začátku doby,co cvičím jsem v dietě.V 15 jsem měl 73kg a dneska opět kolem té devádesátky,ovšem dneska to vypadá o kus líp než ve 14.
|
|
| nahoru |
|
 |
David Marek

|
|
| nahoru |
|
 |
Michala
|
Zaslal: út září 21, 2004 5:26 am Předmět: |
|
|
Já začala v 17 letech. 170 cm a 45 kg - vypadala jsem jako hodně hubená tyč od rajčete.
|
|
| nahoru |
|
 |
normicek
|
Zaslal: út září 21, 2004 10:10 am Předmět: |
|
|
Taky jsem byl zdechlinka 176/58, ale zase při aktivním ježdění na horským kole (Sudety, Kral , Beskyd Tour atd.) jsem byl rychly až až. Dneska bych ten těžkéj zadek do kopce neutáh
|
|
| nahoru |
|
 |
magistr

|
Zaslal: út září 21, 2004 10:38 am Předmět: .. |
|
|
186 cm a 68kg.....
Nejvíc mě deprivovalo, že Petka B benchovala víc ....
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|