|
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
tatarák |
nemohu bez něho žít |
|
11% |
[ 4 ] |
příležitostně si ho dám |
|
45% |
[ 16 ] |
nemůžu ani cítit |
|
20% |
[ 7 ] |
co to je |
|
22% |
[ 8 ] |
|
Celkem hlasů : 35 |
|
Autor |
Zpráva |
cooker
|
Zaslal: ne leden 14, 2007 10:22 pm Předmět: |
|
|
bohužel??? tak ja si to s tebou vyměním jo _________________ Jak nezvedáš dvě sta na bench, nejsi chlap.
|
|
nahoru |
|
|
| | |
SCHWACA
|
|
nahoru |
|
|
Topděfka
|
Zaslal: ne leden 14, 2007 10:58 pm Předmět: |
|
|
SCHWACA napsal: | v životě sem to nevochutnal, mam tak nejak divnej pocit ze ej to syrovy |
jsem na tom stejne
|
|
nahoru |
|
|
cooker
|
|
nahoru |
|
|
cooker
|
Zaslal: ne leden 14, 2007 11:21 pm Předmět: |
|
|
A těch bílkovin _________________ Jak nezvedáš dvě sta na bench, nejsi chlap.
|
|
nahoru |
|
|
Azmodan
|
Zaslal: ne leden 14, 2007 11:25 pm Předmět: |
|
|
|
|
nahoru |
|
|
Douglas
|
Zaslal: ne leden 14, 2007 11:28 pm Předmět: |
|
|
Héézkýý Cooker!
Biftek si většina lidí taky dá médium - trochu krvavý, když vám to udělá profík, tak to bude neuvěřitelná delikatesa. Já neznám nikoho komu by to vyloženě nechutnalo, jen se to lidem občas ekluje kvůli tomu, že je to syrové. Ale když se to překoná... Se syrovým masem, jak ho koupíte v obchodě to nemá nic společného, nějaká krev, nebo zápach při správné úpravě absolutně není. _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
Naposledy upravil Douglas dne ne leden 14, 2007 11:31 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
nahoru |
|
|
kuboo
|
|
nahoru |
|
|
cooker
|
Zaslal: ne leden 14, 2007 11:50 pm Předmět: |
|
|
prosim vás stejně většina z nás někdy zkošela syrový vajca mixovany treba v mliku, ten žloutek tomu dodáva jemnost, bílek není moc dobrej ale žloutek sám o sobě je skvělej a tataráku dodáva skvělou chut navíc obsahuje dost tuku, který pomáhá rozvádět chutě. Nebojte sa, zádnej smrad po syrovým mase ani krev nebo tak nějak. ŽLOUTEK JE SKVĚLÝ SI DÁT SYROVÝ I TŘEBA DO SILNÉHO HOVĚZÍHO VÝVARU, po povrchu se lehce zatáhne, to je taky skvělé! Jo steaky to je kapitolka sama o sobě, takový argentinská svíčková z volně žijíciho bizona jestli tohle někdy někdo jedl tak ví vo co gou
pro oko
_________________ Jak nezvedáš dvě sta na bench, nejsi chlap.
|
|
nahoru |
|
|
cooker
|
Zaslal: ne leden 14, 2007 11:56 pm Předmět: |
|
|
jo a jestě pro douglase: Tady jsou ty stupně propečenosti steaků
první je tzn rare - vlastně lehce opěčenej steak
poslední je well done - uplne propečenej
a to nezitím je médium _________________ Jak nezvedáš dvě sta na bench, nejsi chlap.
|
|
nahoru |
|
|
faye
Anonymní
|
Zaslal: ne leden 14, 2007 11:59 pm Předmět: |
|
|
Azmodan napsal: | Nějak se nemůžu přes to syrový maso přenýst. Když vidím flákotu syrovýho masa a cejtím jak to smrdí tou krví...no fuj. Ale zas třeba takový suši bych si dal. Syrová ryba by mi nevadila, ale syrový červený maso... |
Hele kdyz uz i ja tatraka snim (mnam ) a zadnej smrad ani pachut necitim, tak na tom asi neco bude. Musis se proste pres tu myslenku syroveho masa prenest, ochutnat a pak poznas osmy div sveta.
Btw syrove sushi je citit mnohem vic.;-)
|
|
nahoru |
|
|
Drago
|
|
nahoru |
|
|
Douglas
|
Zaslal: po leden 15, 2007 12:14 am Předmět: |
|
|
Cooker to mi nedělej, jen se na to koukám a mám chuť a hlad jako polský zájezd.
Argentinská svíčková, to už ale není 400,- za kilo, ale 800,- za kilo, ne? Ale ta chuť je fakt daleko lepší, jednou mi to dělal kamarád gurmán a potom mi kuřecí prsa přišly jako kdybych žvýkal molitan.
Kdysi tady postoval gurmánské recepty Sauron, neboj se a taky něco pusť, kuchař kulturista, k nezaplacení. _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
nahoru |
|
|
render
|
|
nahoru |
|
|
cooker
|
Zaslal: po leden 15, 2007 7:09 am Předmět: |
|
|
jo přesně 8.div světa jasně i víc jak 8set, mi děláme v práci třeba jehněčí kotletky z Nového Zélandu a ty budou tipuji tak za tisícovku za kilo. Když už jsme u těch syrových mas, zná ý vás někdo třeba anglický rostbíf? nebo prosciuto (parmská šunka). Ještě se vám musím pochlubit že jsem jedl šneky s mátovým přelivem _________________ Jak nezvedáš dvě sta na bench, nejsi chlap.
|
|
nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|