Tataráček


Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
 
odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Tataráček  Úvodní stránka -> Kuchařka -> Tataráček
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

tatarák
nemohu bez něho žít
11%
 11%  [ 4 ]
příležitostně si ho dám
45%
 45%  [ 16 ]
nemůžu ani cítit
20%
 20%  [ 7 ]
co to je
22%
 22%  [ 8 ]
Celkem hlasů : 35

Autor Zpráva
cooker


PříspěvekZaslal: ne leden 14, 2007 10:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

bohužel??? tak ja si to s tebou vyměním jo
_________________
Jak nezvedáš dvě sta na bench, nejsi chlap.
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
SCHWACA


PříspěvekZaslal: ne leden 14, 2007 10:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

v životě sem to nevochutnal, mam tak nejak divnej pocit ze ej to syrovy
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Topděfka


PříspěvekZaslal: ne leden 14, 2007 10:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

SCHWACA napsal:
v životě sem to nevochutnal, mam tak nejak divnej pocit ze ej to syrovy

jsem na tom stejne
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
cooker


PříspěvekZaslal: ne leden 14, 2007 11:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak by jste to měli co nejdřív napravit, až bude příležitost

Jako kdo by odolal
_________________
Jak nezvedáš dvě sta na bench, nejsi chlap.
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
cooker


PříspěvekZaslal: ne leden 14, 2007 11:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A těch bílkovin
_________________
Jak nezvedáš dvě sta na bench, nejsi chlap.
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Azmodan


PříspěvekZaslal: ne leden 14, 2007 11:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Topděfka napsal:
SCHWACA napsal:
v životě sem to nevochutnal, mam tak nejak divnej pocit ze ej to syrovy

jsem na tom stejne


Tak tak, kluci. Nějak se nemůžu přes to syrový maso přenýst. Když vidím flákotu syrovýho masa a cejtím jak to smrdí tou krví...no fuj. Ale zas třeba takový suši bych si dal. Syrová ryba by mi nevadila, ale syrový červený maso...
_________________
Šťasten ve svém šílenství hlupák objal Ďábla.
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Douglas


PříspěvekZaslal: ne leden 14, 2007 11:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Héézkýý Cooker!
Biftek si většina lidí taky dá médium - trochu krvavý, když vám to udělá profík, tak to bude neuvěřitelná delikatesa. Já neznám nikoho komu by to vyloženě nechutnalo, jen se to lidem občas ekluje kvůli tomu, že je to syrové. Ale když se to překoná... Se syrovým masem, jak ho koupíte v obchodě to nemá nic společného, nějaká krev, nebo zápach při správné úpravě absolutně není.
_________________
Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.


Naposledy upravil Douglas dne ne leden 14, 2007 11:31 pm, celkově upraveno 1 krát
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
kuboo


PříspěvekZaslal: ne leden 14, 2007 11:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a este to surove zltko ...no neviem mozno to chuti dobre ale........
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
cooker


PříspěvekZaslal: ne leden 14, 2007 11:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

prosim vás stejně většina z nás někdy zkošela syrový vajca mixovany treba v mliku, ten žloutek tomu dodáva jemnost, bílek není moc dobrej ale žloutek sám o sobě je skvělej a tataráku dodáva skvělou chut navíc obsahuje dost tuku, který pomáhá rozvádět chutě. Nebojte sa, zádnej smrad po syrovým mase ani krev nebo tak nějak. ŽLOUTEK JE SKVĚLÝ SI DÁT SYROVÝ I TŘEBA DO SILNÉHO HOVĚZÍHO VÝVARU, po povrchu se lehce zatáhne, to je taky skvělé! Jo steaky to je kapitolka sama o sobě, takový argentinská svíčková z volně žijíciho bizona jestli tohle někdy někdo jedl tak ví vo co gou
pro oko
_________________
Jak nezvedáš dvě sta na bench, nejsi chlap.
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
cooker


PříspěvekZaslal: ne leden 14, 2007 11:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jo a jestě pro douglase: Tady jsou ty stupně propečenosti steaků



první je tzn rare - vlastně lehce opěčenej steak
poslední je well done - uplne propečenej

a to nezitím je médium
_________________
Jak nezvedáš dvě sta na bench, nejsi chlap.
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
faye
Anonymní


PříspěvekZaslal: ne leden 14, 2007 11:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Azmodan napsal:
Nějak se nemůžu přes to syrový maso přenýst. Když vidím flákotu syrovýho masa a cejtím jak to smrdí tou krví...no fuj. Ale zas třeba takový suši bych si dal. Syrová ryba by mi nevadila, ale syrový červený maso...

Hele kdyz uz i ja tatraka snim (mnam ) a zadnej smrad ani pachut necitim, tak na tom asi neco bude. Musis se proste pres tu myslenku syroveho masa prenest, ochutnat a pak poznas osmy div sveta.

Btw syrove sushi je citit mnohem vic.;-)
nahoru
Drago


PříspěvekZaslal: po leden 15, 2007 12:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty fotky
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Douglas


PříspěvekZaslal: po leden 15, 2007 12:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Cooker to mi nedělej, jen se na to koukám a mám chuť a hlad jako polský zájezd.
Argentinská svíčková, to už ale není 400,- za kilo, ale 800,- za kilo, ne? Ale ta chuť je fakt daleko lepší, jednou mi to dělal kamarád gurmán a potom mi kuřecí prsa přišly jako kdybych žvýkal molitan.
Kdysi tady postoval gurmánské recepty Sauron, neboj se a taky něco pusť, kuchař kulturista, k nezaplacení.
_________________
Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
render


PříspěvekZaslal: po leden 15, 2007 12:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Práve som dotlačil kuracie prsia s ryžou, ale jak to tu čítam, hneď by som si tak pol kilečka dal.
Osobne si naň tak 4 - 5 krát do roka skočím do jednej reštiky, tam je bohovský, treba si objednávať dopredu stôl. Len to má nevýhodu, že ma potom tá moja odháňa, lebo tá aróma po cesnaku a cibuli ju moc nerajcuje. Doma sa mi s ním moc nedarí.
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
cooker


PříspěvekZaslal: po leden 15, 2007 7:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jo přesně 8.div světa jasně i víc jak 8set, mi děláme v práci třeba jehněčí kotletky z Nového Zélandu a ty budou tipuji tak za tisícovku za kilo. Když už jsme u těch syrových mas, zná ý vás někdo třeba anglický rostbíf? nebo prosciuto (parmská šunka). Ještě se vám musím pochlubit že jsem jedl šneky s mátovým přelivem
_________________
Jak nezvedáš dvě sta na bench, nejsi chlap.
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
 
odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Tataráček Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Rychle na stránku:


 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru




Populární značky: