Tommy- všímáš si, že sem píšeš jen ty-není to nuda?
¨
pro me to ma stejny smysl asi jako ze vy si pisete ty vase logy, pak se muzu zpetne divat co sem davam....
navic sledovanost je tu vysoka, takze lidi poslouchaji ale neprispivaji, ale to me vubec netrapi
Já teda fakt neposlouchám - akorát nechci aby mi to svítilo oranžově, že mám něco nepřečteného v tématu ostatní - tolik asi k té tvé vysoké sledovanosti
Tommy- všímáš si, že sem píšeš jen ty-není to nuda?
¨
pro me to ma stejny smysl asi jako ze vy si pisete ty vase logy, pak se muzu zpetne divat co sem davam....
navic sledovanost je tu vysoka, takze lidi poslouchaji ale neprispivaji, ale to me vubec netrapi
Já teda fakt neposlouchám - akorát nechci aby mi to svítilo oranžově, že mám něco nepřečteného v tématu ostatní - tolik asi k té tvé vysoké sledovanosti
vzledem k tomu ze sem neco dam jednou za cas, tak je sledovanost vysoka v primem porovnani s jinymi topiky a kde je priblizne stejny pocet prispevku. V tomto porovnani je na tom Techno podobne jako Hip Hop, ktery ovsem byl zalozen jestev o rok driv. Oba 2 jsou subzanry tudiz sledovanost tomu zhruba odpovida.
Tento topik ma podobnou sledovanost jako Oblibene serialy (podobny pocet stranek/pocet shlednuti) coz asi nebude nejhorsi vysledek, vzledem k tomu ze by si laik mohl myslet ze serialy urcite bude sledovat daleko vic lidi nez poslouchani techna
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru