To samý jako s Jardinem.Tohle není technoviking.Taky už se to tam řešilo.Jeho pravá identita není pořád odhalená...Taky by mě zajímalo kdo to ve skutečnosti je
_________________ We shall fight on the beaches, we shall fight on the landing grounds, we shall fight in the fields and in the streets, we shall fight in the hills, we shall never surrender
To samý jako s Jardinem.Tohle není technoviking.Taky už se to tam řešilo.Jeho pravá identita není pořád odhalená...Taky by mě zajímalo kdo to ve skutečnosti je
kdo je Jardin? ja bych rekl ze by to aji mohl byt on, uces ma podobny jak na te party
Jo to je možný ,ale není to on.Kdysi jsem nad tím strávil jeden večer hledáním kdo to je,ale tenhle kultik je někdo jinej.Někde byla i jeho fotka kde je vidět líp že to není to on a dokonce nějaký blázni toho vikinga zkoušeli vystopovat a tohohle bodybuildera se ptali a nebyl to on .Co se tejče toho Jardina tak koukni na stránku 3 na můj příspěvek.
_________________ We shall fight on the beaches, we shall fight on the landing grounds, we shall fight in the fields and in the streets, we shall fight in the hills, we shall never surrender
na tom prvom linku ten druhý track mi pripomína Kay Tracida .. Inak čo hovorite na neho, mne sa jeho veci nesmierne páčia a asi naj. vec čo má je toto
... je považovaný za otca transu
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru