testosteron...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - testosteron...  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> testosteron...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Cmeni

PříspěvekZaslal: čt duben 09, 2015 5:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pr!nc napsal:
Mě by teda zajímalo, jestli na těch "pohádkách" o zvýšení hladin anabolických hormonů při provádění nějakých konkrétních specifických vícekloubových cviků vůbec něco je a jestli to není spíš jen "pohádka" pro začínající cvičence, aby tyto cviky prováděli. A to myslím i ve spojitosti se "zázračným" schématem 5x5.

http://www.lookgreatnaked.com/articles/postexercise_hypertrophic_adaptations.pdf

Aniž bych se o to nějak zvlást zajímal, tak s tím souhlasím. Ikdyby bylo nějaké zvýšení třeba o 5 %, tak je to stejně houby platný, když kdo sype má o 1000 % víc...
A takový to, že kdo nedřepuje a necvičí mrtvolu, tak nemůže mít pořádný svaly, kvůli malé hormonální odezvě je uplná blbost. Znám mraky lidí co cvičí jen bicák, tricák, kozy (naturálně) a maj pracky, jak já stehna.
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt duben 09, 2015 5:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Royi napsal:
xakrurychle napsal:
rád bych se zeptal ještě...veškerý tuk co mám, se mi ukládá v okolí břicha, má to taktéž souvislost s nízkým T?, hodně píšou že to je jeden z důsledků právě...

jinak ruce nohy, vršek zad, krk...čisto, minimálně aspoň v porovnání samozřejmě

Myslím, že ne. Snad většina chlapů včetně kultíků (i těch na šťavě) co znám má problém s tukem převážně na břiše.

Myslim, ze myslis spatne. Nizka hladina testosteronu muze mit u muzu vliv na ukladani tuku v oblasti bricha.

dík, já si to myslel..už na gymplu sem si toho všímal např v šatně po těláku
Draper

PříspěvekZaslal: čt duben 09, 2015 5:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

xakrurychle napsal:

dík, já si to myslel..už na gymplu sem si toho všímal např v šatně po těláku

Ale zase asi ne nijak markantne, takze aby to nebyla vymluva, proc ses tlustej
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt duben 09, 2015 5:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak já nejsem tlustej :)...přemejšlel jsem, že sem hodím fotku, ale akorát byste si ze mě dělali srandu
Draper

PříspěvekZaslal: čt duben 09, 2015 5:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

xakrurychle napsal:
tak já nejsem tlustej :)...přemejšlel jsem, že sem hodím fotku, ale akorát byste si ze mě dělali srandu

Hod, nikdo se ti smat nebude, tady jsou vsichni hodni a pratelsti :D Typuju, ze budes takovej ten skinny fat guy
karlwanhov

PříspěvekZaslal: čt duben 09, 2015 5:21 pm    Předmět: Re: testosteron... Odpovědět s citátem

xakrurychle napsal:

Test 15,22 nmol/L

zas tak spatne to nemas, prumerne hodnoty -
M 15–50 r. 5,4–30,4 nmol/L

naturalne muzes zkusit nejake komba - Zn + D + tribulus + k. D-asparagova ..ale vetsi davky, s DDD moc nepochodis

nebo kombo houbicek - Reishi + Shiitake + Maitake
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt duben 09, 2015 5:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

fotky jsem postnul na začátek
Royi

PříspěvekZaslal: čt duben 09, 2015 5:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Royi napsal:
xakrurychle napsal:
rád bych se zeptal ještě...veškerý tuk co mám, se mi ukládá v okolí břicha, má to taktéž souvislost s nízkým T?, hodně píšou že to je jeden z důsledků právě...

jinak ruce nohy, vršek zad, krk...čisto, minimálně aspoň v porovnání samozřejmě

Myslím, že ne. Snad většina chlapů včetně kultíků (i těch na šťavě) co znám má problém s tukem převážně na břiše.

Myslim, ze myslis spatne. Nizka hladina testosteronu muze mit u muzu vliv na ukladani tuku v oblasti bricha.

To sice jo, ale prostě u chlapů se to nejvíc usazuje na břicho, než kde jinde, i když máš dost tst.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt duben 09, 2015 5:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To foto je v pohodě. Míň jez nebo se víc hýbej. Nevidím tam nic tak strašného.
Já mám tuku víc a s testosteronem problém nemám.
U většiny můžů se tuk usatuje v břišní krajině (typ jablko), takže nejsi vyjímka.
Dante Flyshit

PříspěvekZaslal: čt duben 09, 2015 5:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mňa by zaujímalo, ako súvisí TST s ochlpením.

Na jednej strane je podľa mňa ochlpenie skôr mužskou doménou, na strane druhej poznám viacero ľudí, ktorí nie sú veľmi ochlpení (a ani sa neholia) a predsa majú veľmi nadpriemernú hmotu aj silu.
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt duben 09, 2015 5:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

díky..

no mě obecně přijde, že prostě nepodléhám nějakým fyz. změnám..nemluvím přímo o nabrání hmoty, ale třeba o zpevnění..

méně jíst, to už bych defakto nejedl.. hýbat se lze více vždy, to souhlasím..

jídlo: IF - 3 porce denně

1) vločky - 100-200g, trocha jogurtu na smíchání
100g šunky nebo 3-4 celá vejce, plus 3 odměrky hydra na spláchnutí

trénink (před bcaa, glut, v půběhu bcaa , po bcca, glut, za půl hodiny 3-4 odměrky hydra
2) potrénink jídlo za cca 1,5h od proteinu

hrnek rýže ( suchý stav), brambory, nebo zas vločky, maso min 300g, nebo 6 vajec,

3) na noc, maso, nebo tuňák, zelenina..pokud je 3 jidlo zaroven i potreninkove, dam klidne i ten hrnek ryze na noc
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt duben 09, 2015 5:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

TST - pokud se dobře pamatuji ma anabolický:androgenní efekt 100:100. Tj. je stejně anabolický (proteosyntéza apod.) jako androgenní (ochlupení, pohl. znaky apod.). Tj. souvisí s ochlupením:o)

Proto rostou některým dámám z jnerezova topicu knírky, mají akné a zvětšuje se jim klitoris
Pr!nc

PříspěvekZaslal: čt duben 09, 2015 6:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Abych byl upřímný k autorovi topicu, tak ten tuk nemáš uložený pouze v oblasti břicha, pod tím bych si představoval asi něco jiného. Nicméně hrudník máš teda ochlupený víc než já a já si nepřipadám, že bych měl málo testosteronu. Možná dost velkou roli hraje i psychika v tomto ohledu.
Vidím, že se stravuješ podle IF. Asi tě ten důvod už určitě napadnul, ale kDyž jsi se stravoval dejme tomu 5x denně, tak jsi se také cítil divně?
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt duben 09, 2015 7:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no dokonce jsem se cítil hůř, mnohem unavenější...IF jedu teď dejme tomu posledních 14 dní
ano, korigoval jsem to vyjádření, že v poměru k břichu, ale nicméně v reálu to vypadá opravdu docela jinak na těch fotkách...
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: čt duben 09, 2015 9:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ten tuk se ti v oblasti břicha nijak extrémně neukládá, to vypadá jinak.

Jinak možná budu mít názor, se kterým tu nebude hodně lidí souhlasit, ale podle mě nesprávně přisuzuješ všechny příznaky nedostatku testosteronu. Klidně se může jednat i o jiný hormon, například serotonin, jehož nedostatek způsobuje právě špatnou náladu, únavu, nespavost, nechuť k sexu... (a nijak neteoretizuji, mám s tím zkušenosti) nebo jinou psychickou příčinu.

Takže bych zkusil od obvoďáka vymámit vyšetření na endokrinologii, případně psychiatrii.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - testosteron... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: