|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
matejkorvin

|
Zaslal: čt červen 28, 2012 2:45 pm Předmět: |
|
|
tak skus nabuduce struhat vodu _________________ EDIT: viz pravidla fora
[size=10:bfcda6cc54]Naposledy upravil Pakosta dne st únor 31, 2007 22:15, celkově upraveno 1 krát[/size:bfcda6cc54]
| nahoru |
|
 |
| |  |
dies

|
Zaslal: čt červen 28, 2012 6:29 pm Předmět: |
|
|
Cestoviny, tvaroh, maslo (zivocisne), sol. Tuto verziu poznam z detstva ja ;) A chuti mi to stale.
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: pá červen 29, 2012 6:21 pm Předmět: |
|
|
Lasagne s tvarohem
Suroviny:
500 g tučného tvarohu nebo řeckého jogurtu
2 banány
hrst kuliček hroznového vína
cca 5 jahod
200 g plátků lasagní ( mě jich vyšlo 12ks )
70 g marmelády ( višňová, meruňková.. já jsem dala jeřabinovou a meruňkovou )
2 vejce
200 ml smetany ke šlehání
30 g kokosové moučky ( strouhaný kokos )
100 g másla
Postup
Tvaroh ( jogurt ) ušlehejte s vejci a smetanou do hladkého krému. Ne, cukr tam opravdu nepřijde.
Vhodnou zapékací misku vymažte máslem a položte, jeden vedle druhého, plátky lasagní. Mázněte marmeládou ( je-li příliš tuhá, zřeďte vodou či rumem - ta druhá varianta je sympatičtější ).
Na marmeládu opatrně rozetřete cca třetinu tvarohového krému a posypejte částí kokosu. Položte další vrstvu lasagní, navrstvěte tvarohový krém, na který budete úhledně pokládat ovoce.. kuličky vína, kolečka banánů a jahůdek. Vrstvy opakujeme stejným zůsobem tak, že končíme ovocem, na které rozetřeme zbytek tvarohového krému a ten poklademe vločkami másla.
Pečeme v rozehřáte troubě na 180 st ( horkovzduch ) cca 30 minut.¨
Toto jsem našel na netu, asi to příští týden zkusím, vypadá to docela lákavě. Jenom to asi udělám jenom z lasagní, tvarohu a marmelády. Ovoce se mi tam dávat nechce.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: pá červen 29, 2012 6:40 pm Předmět: |
|
|
Taky to plánuju udělat jenom z lasagní, tvarohu, možné nějaké ořechy nahoru a něco na oslazení-marmeláda, kakao, cukr nebo sladidlo. Myslím, že by to mělo snad jít v pohodě i takto.
Nebo třeba ty lasagne potírat jenom tvarohovým pudingem (tvaroh, mléko, puding, sladidlo).To bude asi na to natírání lepší konzistence než samotný tvaroh.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|