Těstoviny s tvarohem, těstoviny s mákem

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Těstoviny s tvarohem, těstoviny s mákem  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Těstoviny s tvarohem, těstoviny s mákem
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
matejkorvin

PříspěvekZaslal: čt červen 28, 2012 2:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak skus nabuduce struhat vodu
[size=10:bfcda6cc54]Naposledy upravil Pakosta dne st únor 31, 2007 22:15, celkově upraveno 1 krát[/size:bfcda6cc54]
dies

PříspěvekZaslal: čt červen 28, 2012 6:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cestoviny, tvaroh, maslo (zivocisne), sol. Tuto verziu poznam z detstva ja ;) A chuti mi to stale.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Máča

PříspěvekZaslal: pá červen 29, 2012 6:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lasagne s tvarohem

Suroviny:
500 g tučného tvarohu nebo řeckého jogurtu
2 banány
hrst kuliček hroznového vína
cca 5 jahod
200 g plátků lasagní ( mě jich vyšlo 12ks )
70 g marmelády ( višňová, meruňková.. já jsem dala jeřabinovou a meruňkovou )
2 vejce
200 ml smetany ke šlehání
30 g kokosové moučky ( strouhaný kokos )
100 g másla
Postup
Tvaroh ( jogurt ) ušlehejte s vejci a smetanou do hladkého krému. Ne, cukr tam opravdu nepřijde.
Vhodnou zapékací misku vymažte máslem a položte, jeden vedle druhého, plátky lasagní. Mázněte marmeládou ( je-li příliš tuhá, zřeďte vodou či rumem - ta druhá varianta je sympatičtější ).
Na marmeládu opatrně rozetřete cca třetinu tvarohového krému a posypejte částí kokosu. Položte další vrstvu lasagní, navrstvěte tvarohový krém, na který budete úhledně pokládat ovoce.. kuličky vína, kolečka banánů a jahůdek. Vrstvy opakujeme stejným zůsobem tak, že končíme ovocem, na které rozetřeme zbytek tvarohového krému a ten poklademe vločkami másla.
Pečeme v rozehřáte troubě na 180 st ( horkovzduch ) cca 30 minut.¨

Toto jsem našel na netu, asi to příští týden zkusím, vypadá to docela lákavě. Jenom to asi udělám jenom z lasagní, tvarohu a marmelády. Ovoce se mi tam dávat nechce.
Spam

PříspěvekZaslal: pá červen 29, 2012 6:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To může být moc dobrý, jenom si to trošku upravím... to vymazávání misky máslem, tu smetanu bych nějak nahradil ale ještě nevím jak, ten tvaroh si myslím že klidně nemusí být tučný... no uvidíme něco vymyslím a ukuchtím
Máča

PříspěvekZaslal: pá červen 29, 2012 6:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky to plánuju udělat jenom z lasagní, tvarohu, možné nějaké ořechy nahoru a něco na oslazení-marmeláda, kakao, cukr nebo sladidlo. Myslím, že by to mělo snad jít v pohodě i takto.
Nebo třeba ty lasagne potírat jenom tvarohovým pudingem (tvaroh, mléko, puding, sladidlo).To bude asi na to natírání lepší konzistence než samotný tvaroh.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Těstoviny s tvarohem, těstoviny s mákem Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3
Rychle na stránku:

Přejdi na: