|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Tetovanie |
| mam jedno a staci mi |
|
1% |
[ 1 ] |
| mam jedno a chcem dalsie ! |
|
18% |
[ 11 ] |
| nemam, ale uvazujem o nom |
|
32% |
[ 19 ] |
| nemam a neuvazujem o nom |
|
31% |
[ 18 ] |
| mam, ale uz sa mi nepaci a chcem ho dat prec |
|
1% |
[ 1 ] |
| nemam a nepaci sa mi ani na druhych |
|
13% |
[ 8 ] |
|
| Celkem hlasů : 58 |
|
| Autor |
Zpráva |
Bara

|
Zaslal: čt únor 16, 2006 10:45 am Předmět: |
|
|
| vrb napsal: | | Prinz Eugen napsal: | jeden americkej spisovatel, konkretne Truman Capote, ktery napsal vynikajici roman "In cold blood" o dvou vrazich delal pruzkum v reale a knihu napsal taky podle skutecnosti a v celach smrti stravil hodne casu... a rekl tuto vec : ze 99% odsouzenych melo tetovani driv nez vrazdili a 90% vsech veznu melo tetovani a z toho vyvodil jednu myslenku a to, ze clovek ktery si necha udelat tetovani NENI NORMALNI , nechtel tim samozrejme rict ze kazdej potetovanej je potencialni vrah jen to ze kazdej potetovanej to nema v nejakem smyslu v hlave v poradku ...
me to prjde jako dobrej namet k diskusi :-)
samozrejme to nikomu necpu jen mi prislo zajimavy to zde vyjadrit..
muj vlastni nazor radsi nereknu nebo by me tu lidi ukamenovali štenclama |
větší hovadinu jsem už dlouho neviděl, tohle je typické pokroucení statistických dat do nic neříkajícího tvaru. pokud to někomu přijde logické tak se zamyslete o čem to vlastně vypovídá a jakou to má souvislost.
jinak třeba 95,2% všech dopravních nehod v České republice způsobí střízliví řidiči a více než 99% procent z nich bylo ve střízlivém stavu ještě dříve než měli řidičský průkaz, pokud by se nám zcela podařilo vymýtit střízlivost z našich silnic, mohlo by rok 2003 přežít 1200 lidí, naproti tomu řidiči pod vlivem alkoholu usmrtili v tomto roce 111 osob, z toho vyplývá že každý střízlivý ridič si neváží lidského života, a pokud v tomto stavu usedá za volant je z něj potenciální vrah. |
To je dobrý
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Drago
|
Zaslal: po březen 05, 2007 4:33 pm Předmět: |
|
|
Mam dotaz na lidi co tady maji kerku...mam neco vybrany, mam vybrany misto kam to chci ale mam tam trochu strie a je mozny ze se muzou jeste malinko zvetsit..nekdo kdo ma zkusenost jakej to ma vliv na tetovani?? Tatera jsem se ptal a rikal ze je problem kdyz se udelaji velky strie po tetovani hlavne.. ale radsi bych slysel neco z praxe.
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: po březen 05, 2007 5:34 pm Předmět: |
|
|
| Drago napsal: | | Mam dotaz na lidi co tady maji kerku...mam neco vybrany, mam vybrany misto kam to chci ale mam tam trochu strie a je mozny ze se muzou jeste malinko zvetsit..nekdo kdo ma zkusenost jakej to ma vliv na tetovani?? Tatera jsem se ptal a rikal ze je problem kdyz se udelaji velky strie po tetovani hlavne.. ale radsi bych slysel neco z praxe. |
Tak to zkus nějak posunout, natočit.... Mě se udělala strie po kérce, to se holt někdy stane, ale nic hroznýho. Co jsem viděl kérky přímo na strii, nebo, co se udělala potom ( ne přímo příčinou tetování ) tak byly malinko světlejší, než ostatní barva..
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: po březen 05, 2007 6:33 pm Předmět: |
|
|
| Drago napsal: | | Mam dotaz na lidi co tady maji kerku...mam neco vybrany, mam vybrany misto kam to chci ale mam tam trochu strie a je mozny ze se muzou jeste malinko zvetsit..nekdo kdo ma zkusenost jakej to ma vliv na tetovani?? Tatera jsem se ptal a rikal ze je problem kdyz se udelaji velky strie po tetovani hlavne.. ale radsi bych slysel neco z praxe. | Já strie nemám vůbec,takže ti neřeknu z praxe,ale bude to chtít dobrého tatera,který si s tím poradí a případně to potom do/předělá .Taky budu do léta zase kreslit,tak jestli chceš můžeme tady trochu posoudit své nápady
|
|
| nahoru |
|
 |
Mike Tyson
|
Zaslal: st březen 07, 2007 12:17 am Předmět: |
|
|
strii mam po kokot a neni to problem,ani pro tatery,jen v tom msite je proste slabsi pkozka takze to tetovani o nco vice ucitis,nic desneho......hod fotku?ja jsem taky o neco vic pocmaranej:))))) _________________ hraju rovinu at se deje co se deje.Nemusi se nekomu libit co rikam,ale nemuze rict ze si myslim neco jineho nez rikam,kdyz chlap ztrati cest,nema uz nic!
|
|
| nahoru |
|
 |
Číča

|
Zaslal: pá březen 23, 2007 1:44 pm Předmět: |
|
|
Ahoj,poradil by mi nekdo prosim s tetovanim? Chtel ybch zatim docastne,protoze mi jeste poroste pazoura-okolo 20ti ybch si nechal dat trvale. Kolik to prosim Vas stoji a vyplati se to? Je to hodne hnusny,kdyz to vybledne? a jak jste s tim spokojeni.... diky moc!
|
|
| nahoru |
|
 |
Cratach

|
Zaslal: pá březen 23, 2007 1:52 pm Předmět: |
|
|
Na docasny tetovani se vybodni...kdyz to mizi tak je to hnusny a nemusis mit jistotu ze to zmizi uplne.
Jinak cena u trvalyho tetovani se odviji od mnozstvi pouzity barvy, mnozstvi prace (jak je ten motiv slozitej) a samozrejme od klubu, kde ti to delaj. U cehokoliv vetsiho nez cca 5x5 cm uz cena preskoci tisicovku a jde vejs...trebe cela ruka 10 - 20k (rozdil kdyz si to necha delat slecna nebo borec co ma 2m :o). _________________ "A vy jste jako kdo?"
|
|
| nahoru |
|
 |
Číča

|
Zaslal: pá březen 23, 2007 2:19 pm Předmět: |
|
|
| Cratach napsal: | Na docasny tetovani se vybodni...kdyz to mizi tak je to hnusny a nemusis mit jistotu ze to zmizi uplne.
Jinak cena u trvalyho tetovani se odviji od mnozstvi pouzity barvy, mnozstvi prace (jak je ten motiv slozitej) a samozrejme od klubu, kde ti to delaj. U cehokoliv vetsiho nez cca 5x5 cm uz cena preskoci tisicovku a jde vejs...trebe cela ruka 10 - 20k (rozdil kdyz si to necha delat slecna nebo borec co ma 2m :o). |
jj,diky. A kdybych si enchal udelat tetovani v 17ti a do 20ti by mi vyrostla ruka o 5 cisel,bude to hnusny?
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: pá březen 23, 2007 2:58 pm Předmět: |
|
|
| Číča napsal: | | Cratach napsal: | Na docasny tetovani se vybodni...kdyz to mizi tak je to hnusny a nemusis mit jistotu ze to zmizi uplne.
Jinak cena u trvalyho tetovani se odviji od mnozstvi pouzity barvy, mnozstvi prace (jak je ten motiv slozitej) a samozrejme od klubu, kde ti to delaj. U cehokoliv vetsiho nez cca 5x5 cm uz cena preskoci tisicovku a jde vejs...trebe cela ruka 10 - 20k (rozdil kdyz si to necha delat slecna nebo borec co ma 2m :o). |
jj,diky. A kdybych si enchal udelat tetovani v 17ti a do 20ti by mi vyrostla ruka o 5 cisel,bude to hnusny? |
Nebude....pokud to nebude hnusný hned od začátku
|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
Zaslal: pá březen 23, 2007 3:12 pm Předmět: |
|
|
nemate nekdo nejakou peknou stranku s motivama ? a jeste kolik by byla priblizna cena tetovani pres ruku rameno a cast zad?
|
|
| nahoru |
|
 |
Cratach

|
Zaslal: pá březen 23, 2007 3:16 pm Předmět: |
|
|
to Číča: Mam uz nakou dobu tetovani na hornich zadech a neni na ni vubec poznat ze sem od ty doby na tyhle partii nabral. A videl sem par lidi, ktery se nechali kdysi potetovat a pak strasne ztloustli a taky to poznat nebylo... ...a i kdyby, tak se to da pozdejs opravit. _________________ "A vy jste jako kdo?"
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: pá březen 23, 2007 3:24 pm Předmět: |
|
|
| m4l napsal: | | nemate nekdo nejakou peknou stranku s motivama ? a jeste kolik by byla priblizna cena tetovani pres ruku rameno a cast zad? |
http://www.boris-styx.cz/
Záložka tetování. Je to tam vyobrazené na těle, což, myslím, ti řekne víc, než jen ornament na papíře. _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
|
| nahoru |
|
 |
magic-storm

|
Zaslal: pá březen 23, 2007 3:47 pm Předmět: |
|
|
http://www.boris-styx.cz/
Záložka tetování. Je to tam vyobrazené na těle, což, myslím, ti řekne víc, než jen ornament na papíře.[/quote]
 tie pirsky ma pobavili _________________ dik moreee
|
|
| nahoru |
|
 |
Číča

|
Zaslal: pá březen 23, 2007 3:51 pm Předmět: |
|
|
Jo a je nejaky rozdil v podelavani mezi barevnou nebo jednobarevnou kerkou?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|