The Greatest Ronnie Coleman

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 21, 22, 23  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - The Greatest Ronnie Coleman  Úvodní stránka -> Fotografie -> The Greatest Ronnie Coleman
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Aratan2

PříspěvekZaslal: ne říjen 07, 2007 8:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

wescoast napsal:
r-z napsal:
Co to tam blbne s těma ploutvema na pláži

Tys to video ještě neviděl? No tak to ti ho zítra najdu, to musiš vidět

šup šup
CrazyLom

PříspěvekZaslal: ne říjen 07, 2007 8:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jestli mně někdo řekne, jak můžu ten soubor někam uploadovat, máte to video třeba hned
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
BUFU

PříspěvekZaslal: ne říjen 07, 2007 12:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CrazyLom napsal:
Jestli mně někdo řekne, jak můžu ten soubor někam uploadovat, máte to video třeba hned

Vlez si sem http://leteckaposta.cz a dál už to snad pochopíš
wescoast

PříspěvekZaslal: ne říjen 07, 2007 12:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja to hledal asi pul hodiny a nic.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
CrazyLom

PříspěvekZaslal: ne říjen 07, 2007 2:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Za čtvrt hodinky to bude
CrazyLom

PříspěvekZaslal: ne říjen 07, 2007 3:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://leteckaposta.cz/638143745

hezky se bavte
Robb

PříspěvekZaslal: po říjen 08, 2007 6:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Daniel-James

PříspěvekZaslal: st říjen 10, 2007 6:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nekolik poznatku z rozhovoru s Brianem Dobsonem, majitelem posilovny Metroflex a clovekem ktery v podstate privedl Ronnieho ke kulturistice:

"Zacalo to tak, ze jsem sam cvicil a potreboval sparinga, ale nikdo nevydrzel tak mi jeden policajt doporucil sveho kolegu, ze bude dobrej. No tak Ronnie prisel a ja zustal jako oparenej kdyz jsem videl ze aniz by poradne kulturisticky cvicil tak uz mel padesatky pracky a zily na nohach co byly videt i pres teplaky. Rekl jsem mu, ze muze byt profesional a jestli zacne soutezit tak ho necham u sebe trenovat zadarmo. Sest mesicu pote byl na sve prvni soutezi Mr. Texas a rok pote vyhral profi kartu."

"Ronnie byl asi ten nejhorsi pozer co jsem kdy videl. Musel jsem s nim pracovat do umoru aby to za neco stalo. Volne sestavy jsem mu musel na zacatku dokonce nakreslit co ma jak delat a podle toho se to naucil."

"Bohuzel, jeho nejsilenejsi vahy na treninku nejsou nikde zaznamenany. To co predvadel ve videu Unbelievable neni jeho absolutni vrchol. Jednou treba pri sikmem tlaku na prsa s jednoruckama udelal 14 cistych tlaku v cele draze pohybu se stokilovyma jednoruckama, ale nikde to neni zaznamenano. A to same v jinych cvikach. Nezapomente, ze v Unbelievable se pripravoval na Olympii 2000 a treba pred Olympii 2003 a 4 byl daleko vetsi a silnejsi."

"Myslim, ze vim presne kde se to Ronniemu stalo s temi zady. On samozrejme jako valecnik nikdy neprizna, ze je zraneny. Ale podle meho nazoru vim presne co to bylo. Pred par lety pri treninku zad delal pritahy cinky neco jako Tcko s silenou vahou a uklouzla mu pri serii noha. A tam se to stalo..."

Na otazku: Jak mohl udelat Ronnie takovy skok mezi 1997 kdy skoncil na Olympii 9ty a 1998 kdy ji vyhral?

"Jednak zacal daleko vice jist protoze jsme vedeli ze potrebuje nabrat hmotu a rekneme to takhle. Ronnie byl natural daleko dyl nez si kdokoliv myslel..."
SCHWACA

PříspěvekZaslal: st říjen 10, 2007 7:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

prostě genetický talent NR. 1
Dzejvr

PříspěvekZaslal: st říjen 10, 2007 7:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Daniel-James napsal:
Nekolik poznatku z rozhovoru s Brianem Dobsonem, majitelem posilovny Metroflex a clovekem ktery v podstate privedl Ronnieho ke kulturistice:

"Zacalo to tak, ze jsem sam cvicil a potreboval sparinga, ale nikdo nevydrzel tak mi jeden policajt doporucil sveho kolegu, ze bude dobrej. No tak Ronnie prisel a ja zustal jako oparenej kdyz jsem videl ze aniz by poradne kulturisticky cvicil tak uz mel padesatky pracky a zily na nohach co byly videt i pres teplaky. Rekl jsem mu, ze muze byt profesional a jestli zacne soutezit tak ho necham u sebe trenovat zadarmo. Sest mesicu pote byl na sve prvni soutezi Mr. Texas a rok pote vyhral profi kartu."

"Ronnie byl asi ten nejhorsi pozer co jsem kdy videl. Musel jsem s nim pracovat do umoru aby to za neco stalo. Volne sestavy jsem mu musel na zacatku dokonce nakreslit co ma jak delat a podle toho se to naucil."

"Bohuzel, jeho nejsilenejsi vahy na treninku nejsou nikde zaznamenany. To co predvadel ve videu Unbelievable neni jeho absolutni vrchol. Jednou treba pri sikmem tlaku na prsa s jednoruckama udelal 14 cistych tlaku v cele draze pohybu se stokilovyma jednoruckama, ale nikde to neni zaznamenano. A to same v jinych cvikach. Nezapomente, ze v Unbelievable se pripravoval na Olympii 2000 a treba pred Olympii 2003 a 4 byl daleko vetsi a silnejsi."

"Myslim, ze vim presne kde se to Ronniemu stalo s temi zady. On samozrejme jako valecnik nikdy neprizna, ze je zraneny. Ale podle meho nazoru vim presne co to bylo. Pred par lety pri treninku zad delal pritahy cinky neco jako Tcko s silenou vahou a uklouzla mu pri serii noha. A tam se to stalo..."

Na otazku: Jak mohl udelat Ronnie takovy skok mezi 1997 kdy skoncil na Olympii 9ty a 1998 kdy ji vyhral?

"Jednak zacal daleko vice jist protoze jsme vedeli ze potrebuje nabrat hmotu a rekneme to takhle. Ronnie byl natural daleko dyl nez si kdokoliv myslel..."

Sakra, aby sme se za chvílu nedozvěděli, že Daniel-James je vlastně Ronnie Coleman
Daniel-James

PříspěvekZaslal: st říjen 10, 2007 7:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dzejvr napsal:
Sakra, aby sme se za chvílu nedozvěděli, že Daniel-James je vlastně Ronnie Coleman

tak to urcite ne. jsme vlastne uplne opaky. on je velkej, cernej, starsi, bohatej a ja jsem malej, bilej, mladsi a chudej
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: st říjen 10, 2007 7:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Daniel-James napsal:

Přesně takové informace přímo hltám. Od někoho, kdo si to jen nevycucal z prstu, od někoho, kdo ví a umožní nám tak nahlédnout pod pokličku toho, co obdivujeme. D-J

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: st říjen 10, 2007 7:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

By mě zajímaly ty váhy i jiný než šikmý tlaky (mazec). I takhle je u mě Ronnie bůh co se týče tréninkovej vah...
FilipDruss

PříspěvekZaslal: st říjen 10, 2007 7:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

to jo ty váhy by mohli bejt cool, ve videu The cost of redemption si hazel na benči v poslední sérií 220kg a dělal tam 360kg dřep. Fakt síla.
Iron Lung Power

PříspěvekZaslal: st říjen 10, 2007 2:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sypal až od 1998? To sa mi nechce veriť...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - The Greatest Ronnie Coleman Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 21, 22, 23  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: