The TwinMuscleWorkout - způsob stravování



 
odeslat nové téma  Odpovědět na téma - The TwinMuscleWorkout - způsob stravování  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> The TwinMuscleWorkout - způsob stravování
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Archi


PříspěvekZaslal: st únor 12, 2014 8:25 pm    Předmět: The TwinMuscleWorkout - způsob stravování Odpovědět s citátem

Zdarec,
najde se tu někdo, kdo sleduje na youtubu The Hodgetwins neboli TwinMuscleWorkout? Pokud ano, zajímalo by mě jaký máte názor na jejich součásný způsob stravování. Ve zkratce : nepočítají si jako ostatní všechny tkzv. "macros", pouze si hlídají, aby nepřekročili hranici nějakých 2500kcal a dostali do sebe 120-140g bílkovin. Také se zmiňují, že klasické 2g bílkovin na kg váhy je nesmysl.
Tohle jim umožňuje jíst v podstatě cokoliv a s trochou nadsázky mít "cheat day" každý den.
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
RavenStalker


PříspěvekZaslal: st únor 19, 2014 3:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty 2 jsem viděl, banda líných ukecaných idiotů ať se to týká stravy nebo tréninku. Podle toho taky vypadají. Pokud někdo chce něco flákat nemůže čekat výsledky. Mě stačilo vidět asi 2 videa a měl jsem toho jejich buranského polonegrovského kňučení plné zuby. Najdi si týpka Eliot Hulse a poslouchej raději jeho, je to taky takový poločernoch s velkým rtem ale rozdíl mezi ním a jimi je nebe a dudy.

Navíc u těchle ani nevíš jestli do sebe něco sypou a podobně, je to USA takže je možný že někdo jede nějaké flákání na strojích a potom do sebe něco nasype, jídlo může mít mizerné ale dělá to tak už nějaký čas a určité výsledky budou. Nebo můžou mít genetiku. Prostě bych si nehledal za vzor toho kdo to nejvíc ojebává ale našel si někoho kdo víš že to má vydřené například na kuřeti a rýži. Pokud budeš mít dietu u které se nemusíš ani snažit tak mi přijde jako blbost aby obyčejný člověk měl nadobyčejné výsledky.
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
 
odeslat nové téma   Odpovědět na téma - The TwinMuscleWorkout - způsob stravování
Rychle na stránku:


 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru




Populární značky: