Tim

Jdi na stránku 1, 2, 3  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Tim  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Tim
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
timian123

PříspěvekZaslal: st březen 14, 2012 10:24 am    Předmět: Tim Odpovědět s citátem

Ahoj, budu si sem psát log z přípravy na tento rok, možná i další, věnuju se powerliftingu, chci tento rok závodit do 90kg, váhu stlačuju níže.
Mé výkony jsou
230 podřep, 220 dřep.
250 mrtvý tah
140 Benchpress

trénink 14.3.2012
trénink předtím jsem nepsal
Benchpress objem
110kg 6x
120kg 6x + bandáže a pásek
122,5kg 6x + bandáže a pásek
122,5kg 6x + bandáže a pásek
110kg 6x + bandáže a pásek
Dřepy total raw, velmi hluboko - lehké
90kg 3x
110kg 3x
130kg 3x
145kg 3x
výraz za hlavou
50kg 6x
75kg 6x + opasek a bandáže na zápěstí
85kg 6x + opasek a bandáže na zápěstí
francouzký tlak - silový
40kg 6x
50kg 5x
55kg 4x

dnes ještě pujdu večer kardio
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
honzik833

PříspěvekZaslal: st březen 14, 2012 11:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak vitej mezi nami :-) na tvou hahovou kategorii velmi pekne vahy, alespon z meho pohledu, jen tak dal
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
timian123

PříspěvekZaslal: st březen 14, 2012 9:52 pm    Předmět: :) Odpovědět s citátem

Díky zatím bojuju s váhou, vážím okolo 93kg a první republika je 14.4.2012
dnes večer váha 93,9kg :) takže na vypasenost večerní fajn :o)

Dneska večer kardio + lehce hamstringy
zakopávání 4 série
10minut běh intervaly
30minut rotoped intervaly
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
timian123

PříspěvekZaslal: so březen 17, 2012 9:18 pm    Předmět: trénink Odpovědět s citátem

trénink 16.3.2012
trénink byl ráno
Mrtvé tahy - různé variace
přítahy činky k pasu

trénink večer
lehce benč na 4 op do 110kg
lehce ramena military po 10op pár sérií
střídavě běhací pás - vysoká tepová frekvence 10minut

trénink 17.3.2012
dřep
125kg 3x
155kg 3x + opasek
175kg 3x + opasek
195kg 3x + opasek a bandáže
205kg 3x + opasek a bandáže - ne moc hluboké : (
215kg 3x + opasek a bandáže - víc jsem se soustředil na hloubku a poprosil sparringa aby šel za mě dál abych měl více prostoru pro prdel :D

GM
70kg 4x + opasek
90kg 4x + opasek
90kg 4x + opasek

těžce 4 série mohamedans :o)

video:

váha 17.3.2012 ráno 92,4kg !
PAN.SVAL

PříspěvekZaslal: ne březen 18, 2012 11:22 am    Předmět: .. Odpovědět s citátem

Koukam ze sis tady zalozil log tak at se ti dari. :)
timian123

PříspěvekZaslal: ne březen 18, 2012 11:24 am    Předmět: :D Odpovědět s citátem

nedělej, že nevíš, že je to taky trochu kvůli tobě Peťo :D
PAN.SVAL

PříspěvekZaslal: ne březen 18, 2012 11:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Njn potrebuju si u neceho udelat dobre.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne březen 18, 2012 11:30 am    Předmět: Re: :D Odpovědět s citátem

závodíš ve federaci, kde stačí dřep nad paralel, nebo to je jen způsob tréningu?
timian123

PříspěvekZaslal: ne březen 18, 2012 11:51 am    Předmět: trénink Odpovědět s citátem

po delší době zkouším bandáže, to se natrénuje - závodím v GPC a WPC - stačí na paralel, za pár týdnů pojedu jedničky, kde budu dbát na hloubější provedení
timian123

PříspěvekZaslal: po březen 19, 2012 8:04 pm    Předmět: trénink Odpovědět s citátem

tlak trénink
Benchpress
100kg 5x
110kg 5x
120kg 3x + bandáže na zápěstí
125kg 3x + bandáže na zápěstí + opasek
130kg 2x + bandáže na zápěstí + opasek
135kg 1x + bandáže na zápěstí + opasek
125kg 3x + bandáže na zápěstí + opasek
130kg 2x + bandáže na zápěstí + opasek
100kg 13x

vyrazový tlak nad hlavu, za hlavou
75kg 3x
85kg 3x
95kg 3x + opasek
105kg 1x + opasek a bandáže na zápěstí - podle mě bych dal i 3x, síla byla, ale druhé opáčko vyskočilo z dráhy pohybu a přistálo na hrudníku, tak jsem to ukončil ;)
kladka na triceps 4série
10 minut intervalový běh

petr616

PříspěvekZaslal: po březen 19, 2012 8:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Super vykony, klobouk dolu

Jestli se muzu zeptat jak dlouho cvicis a kolik ti je let ?

Postavou jsme na tom podobne, vykonama uz bohuzel moc ne, bench tam se jeste trosku drzim, ale ten drep a mrtvola, to bych taky jednou rad daval, nevim proc ale mam strasne slaby nohy (pritom jsme 7 let hral basket a celkove od mala sportoval), ale ted uz se to zlepsuje s novym treninkem, kazdopadne vim kde budu nabirat motivaci

At se dari a hodne stesti na zavodech !
timian123

PříspěvekZaslal: po březen 19, 2012 8:24 pm    Předmět: Ahoj Odpovědět s citátem

Ahoj, hele nejvíc motivace dostaneš na těch závodech právě, já dřív posiloval bez motivace, jen jsem tak cvičil ve fitku a co jsem začal závodit, šlo to všechno nahoru, postava se už moc nevyvíjí :o) je mi 22 let, jsem z Pardubic a cvičím nějakých 4 let :o)
petr616

PříspěvekZaslal: po březen 19, 2012 8:33 pm    Předmět: Re: Ahoj Odpovědět s citátem

timian123 napsal:
Ahoj, hele nejvíc motivace dostaneš na těch závodech právě, já dřív posiloval bez motivace, jen jsem tak cvičil ve fitku a co jsem začal závodit, šlo to všechno nahoru, postava se už moc nevyvíjí :o) je mi 22 let, jsem z Pardubic a cvičím nějakých 4 let :o)

No ja bych na zavodech tak mohl podavat rucniky

Ja to smrdlam v takove "domaci" posilovne, nemam k dispozici volnou vahu na drepy a bench, takze vsechno musim jezdit v MP coz je v prdely, ale ja si ani zadny ambice nedelam, v 27 (cvicim od 25) uz me trosku ujel vlak...No s genetikou budeme na tom hodne podobne, ale to me nesere, spis me prijdou komicti typci v upnutejch trickach s nafouklejma bicepsama co funi s 90kg na benci. Svaly dela z vetsi casti genetika, ale vykony to je prece jenom trosku o necem jinym.
timian123

PříspěvekZaslal: po březen 19, 2012 8:51 pm    Předmět: :) Odpovědět s citátem

No hele tam jde o to jen začít, podle mě ti vlak ještě neujel, stačí si koupit jen dřepovací klec a lavičku a ten multipress prodat, všude máš prodej opotřebovaných věcí, viz ronnie.cz/bazar :) a můžeš trénovat doma, já bych to bral hned, lepší jak dojíždět do fitka.
Jinak máš pravdu, taky jsem cvičil nějakou dobu na svaly a spíš se mi teď zalíbilo bejt takovej komplexní silnej člověk, abych nejenom vypadal, ale něco uběhl a zvedl nějakou trošku váhu ;)
A já taky nejsem nějak růžově na těch soutěžích, takže tam taky trošku podávám ručníky, mě to nevadí, za ten progress a nakopnutí to stojí!
petr616

PříspěvekZaslal: po březen 19, 2012 10:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kez by to bylo tak jednoduchy...

Jeste dotaz, ty si taky asi endomorf co ? Davas nejaky PTN, drzis jidelnicek, uzivas pravidelne nejaky suplementy ?

Rychle na stránku:

Přejdi na: