|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Aky mate tlak? (v kludovom stave!) |
| pod 120/80 - nizsky |
|
19% |
[ 20 ] |
| cca 120/80 - normal |
|
39% |
[ 40 ] |
| nad 120/80 - vysoky |
|
40% |
[ 41 ] |
|
| Celkem hlasů : 101 |
|
| Autor |
Zpráva |
Lord_Martas

|
Zaslal: út červen 24, 2008 3:59 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Mugo

|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: st červen 25, 2008 10:50 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Mugo

|
Zaslal: st červen 25, 2008 8:12 pm Předmět: |
|
|
Nic mě není. Byl jsem na komplexní zdravotní prohlídce. Vše OK, jen ten tlak se jim nezdá .... ráno byl dobrej, ale teď i přes 150/90 _________________ Better dead than rat !
|
|
| nahoru |
|
 |
Pudzianowski
|
Zaslal: st červen 25, 2008 9:53 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
igino
|
Zaslal: po červenec 28, 2008 6:42 pm Předmět: |
|
|
ked je tu pekny topic o krvnom tlaku, chcel by som sa spytat ci pomerne bezne nameriate vyssi krvny tlak hodinku po cviceni? dnes mi je nejak divne tak som si zmeral tlak a nejak vyssi mam (systolicky aj diastolicky priblizne o 20 viac ako bezne), aj tep ako zvyknem, a mam uz hodinu po cviceni mi to prijde nejake divne? :/
|
|
| nahoru |
|
 |
Robb
|
Zaslal: po červenec 28, 2008 7:14 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Rall_

|
Zaslal: po červenec 28, 2008 8:48 pm Předmět: |
|
|
| Mugo napsal: | | PAVUK napsal: | | Mna dnes pani doktorka na endokrynologii pochvalila, ze som schudol, ze hladina mojich hormonov T4 a T3 je vporiadku, a teraz k topicu, moj krvny tlak je 130/70 :) |
Co jsou to ty T hormóny? Také mě je měřili a mám je ouplně v průměru. Jinak dneska nosím Holtera. 2x příjemný to není, ale s měřením jsem spokojenej. Snad budou i doktoři. Před chvílí mi Holter naměřil 115/79, tep 83 |
hormony štítné žlázy - trijodtyronin a tetrajodtyronin=tyroxin
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: út červenec 29, 2008 9:08 am Předmět: |
|
|
| Mugo napsal: | | PAVUK napsal: | | Mna dnes pani doktorka na endokrynologii pochvalila, ze som schudol, ze hladina mojich hormonov T4 a T3 je vporiadku, a teraz k topicu, moj krvny tlak je 130/70 :) |
Co jsou to ty T hormóny? Také mě je měřili a mám je ouplně v průměru. Jinak dneska nosím Holtera. 2x příjemný to není, ale s měřením jsem spokojenej. Snad budou i doktoři. Před chvílí mi Holter naměřil 115/79, tep 83 |
Tak to buď rád!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|