Tom.K. ende šlus

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 27, 28, 29  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Tom.K. ende šlus  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Tom.K. ende šlus
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
raw

PříspěvekZaslal: čt září 18, 2014 3:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

SUPER! 280 x 3 rawko uz je topovka i pri tve vaze! :) s pokladanim nebo odrazenim? nechci tvuj vykon znehodnotit, ale napriklad takovy Zvak napise ze da 350x3 a pak vidis jeho maximalku a vsi silou od zeme odrazene 2dotahy :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Tom.K.

PříspěvekZaslal: čt září 18, 2014 6:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

raw napsal:
SUPER! 280 x 3 rawko uz je topovka i pri tve vaze! :) s pokladanim nebo odrazenim? nechci tvuj vykon znehodnotit, ale napriklad takovy Zvak napise ze da 350x3 a pak vidis jeho maximalku a vsi silou od zeme odrazene 2dotahy :D

Díky, od Tebe mě pochvala těší!

Jel jsem to tak, že do 240 jsem pokládal úplně, tzn. cca 1-2 s pauza na nádech před dalším opakováním, od 250 dál jsem jel jen na touch. Tzn. žádný odrážení, ale jen dotek. Samozřejmě, že přiznávám, že to je snažší, ale na druhou stranu mi to dovolí udělat víc opakování a v tom vidím zase přínos. Na soutěži stejně zvedám v dresu, který od spodu kopne, takže se to vyrovná.

Jinak mistr Žvak to je teda úkaz... jo sílu má, ale jeho vystupování a trénink jako takovej je naprostou ostudou liftu! Mě stačilo když jsem viděl jeho video 6 x 320 kg. Při prvním div nevypustil duši a pak přesně jak píšeš, vší silou mrdnout činkou od zem až ti vyskočí nad kolena a takhle dát dalších 5 opak??? A ještě to nazývat mrtvým tahem a hlásat u toho takový z prominutím hovna??? I kdyby dal na soutěži 1000 total, tak za mě je ostudou našeho trojboje...
Tom.K.

PříspěvekZaslal: so září 20, 2014 12:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj, něco ze včera... Zážitek..

Keňani utíkali jak kdyby je někdo honil, koulaři přes 20 m, Frydrich oštěp přes 82 m, disk Voňavka přes 62 m nejlepší letošní výkon v ČR! a na závěr božská Bára oštěp přes 62 m!!!

S Kebou jsme měli na starosti hlavně bezpečnost Báry a ač se to nezná, občas fakt bylo co řešit..

a na závěr naše kolekce fotek s Kebou!

A se skvělou Bárou! S jejím partnerem jsme si pak dali na afterparty pěkně do trumpety, protáhlo se to až do 4 do rána.. :-)) Sympaťáci a fajn normální lidi oba!

Irminsul

PříspěvekZaslal: so září 20, 2014 12:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky ses mohl oholit
Tom.K.

PříspěvekZaslal: so září 20, 2014 12:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo a málem bych zapoměl...

Tohle jsme upekli taky včera... Samozřejmě na založení vlastního teamu se pracovalo hodně douho, včera jsme se dohodli na spolupráci s Filipem!

kód:
Zdravím všechny příznivce silových sportů!

Dnešním dnem, opět přepisujeme historii domažlického silového trojboje. S guru našeho fitness Sportovní centrum Domažlice, Radkem Hojdou, jsme se rozhodli založit vlastní oddíl který bude sdružovat nejen silové trojbojaře, ale i strongmany, kulturisty, crossfitery atd... Proto tím dnešním dnem vzniká SK Ironbulls Domažlice!!! Jedním z prvních členů, který za nás bude soutěžit v silovém trojboji je špičkový český kulturista, pátý z letošního Mr. Olympia Europe v Praze, Filip Grznár!!! Filip by za náš klub měl startovat už letos v říjnu na Karpatském poháru v Bardějově na slovensku! Filipe vítáme Tě u nás a hodně štěstí v přípravě na pohár!

Tomáš Kaas,
předseda oddílu SK Ironbulls Domažlice

Tom.K.

PříspěvekZaslal: ne září 21, 2014 7:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Čus, dnes:

Dřep raw
3 x 3 x 200 kg

hodně lehké

Benč
5 x 10 x 100 kg

hodně lehké, ale hodně odulé poprsí. 10 op nezvyk. Dlouho jsem nešel.

Světlomet benč 3 x 10 x 50 kg
Tom.K.

PříspěvekZaslal: so září 27, 2014 9:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Aircraft sport house Bratislava! Jsme tu spolecne s Filipem Grznarem a zhruba od 11 zaciname trenink mrtvyh tahu a drepu. Prida se nekdo bratia slovaci?
Tom.K.

PříspěvekZaslal: so září 27, 2014 12:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mrtvy tah sumo 3x300 kg OR

nataceni videa tak jsem se hecnul! :-) Slovaci strasne fajn lidi. Klidne bych se sem odstehoval.
spekounP

PříspěvekZaslal: ne září 28, 2014 8:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tvl

3x300kg je brutalni PR

gratulace
Tom.K.

PříspěvekZaslal: ne září 28, 2014 9:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky! Potěšilo mě to velmi. :)

Přidávám pirátskou fotku ze včerejšího natáčení a focení pro projekt Začni makat tvořený převážně v Bratislavském Aircraft sport housu!

Natáčecí den byl ukrutně náročnej. Nejprve jsem měl jít na řadu v 11, tak jsem byl v 10:45 rozcvičenej a připravenej na váze 270 kg. V 11 přišli lidi ze štábu, že se moc omlouvají, ale musí mě přesunout na 13-14 hod. Takže pauza a od 13 hod opět rozcvičení. Dvoufázovou mrtvolu jsem nikdy nejel. :)

Pracovní série jsem pak šel
2 x 270 kg
2 x 280 kg
3 x 300 kg
Chtěl jsem mermomocí dvojku se 300. Tak jsem po 280 přemýšlel, jestli jít 290, ale měl jsem abavy abych se nevyčerpal. Raději jsme rovnou naložili 300 a vydrtil jsem teda trojčičku aby se neřeklo.

Obrovskou radost mi udělala slova uznání hlavně od momentálně nejlepšího amatérskýho slováka Martina Krakovského. S necelýma 100 kg a cca 170 cm je vážně obrovskej a hlavně neskutečně kvalitní! Jak ze žuly!

Strašně jsem si celý den užil a poznal spoustu perfektních lidí! Rád se vždy na slovensko vrátím! Hlavně dík Michalu Ferencovi za pozvání, super zázemí a prostě vše! Víc takových lidí jako je on!

EDIT: jooo a málem bych zapoměl! Velmi přátelské bylo setkání s borci od SIWI Fitness. Zpočátku byli sice trošku nervní, když jsem se jich optal proč točí takový kokotiny a co tím jako sledují, ale rozumě mi to vysvětlili a nakonec jsme si užili společně natáčecí den. Na to jak jsem je z prvního dojmu neměl rád, jsou to normální fajn kluci a i jsem porozuměl tomu jejich nápadu a jejich hlavní myšlenka se mi líbí a myslím, že to i funguje. Fyzici jsou prostě fajn. ČŮŮŮS!
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: po září 29, 2014 5:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dobrá sestava

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Tom.K.

PříspěvekZaslal: po září 29, 2014 10:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

čus,

dnes trochu netradičně:

Motýlek
já 3 x 15 x 65 kg
svět 3 x 15 x 35 kg

Benč
já 12 x 90 kg
2 x 12 x 110 kg
svět 3 x 12 x 40 kg

Tlaky na šikmé
já 3 x 10 x 40/40 kg
svět 3 x 10 x 20/20 kg

Tric kladka
já 5 x 20-10 x 25-40 kg
svět 5 x 20-10 x 15-20

Mám opět nervy z ramene. Pořád se mi vrací tupá bolest při benči. Zkusil jsem dnes napřed motýlka na rozehřátí, nepomohlo. Bolest jen při benči, šikmé tlaky v poho. Sere mě to hrozně. Dřepy i tahy forma, benče v řiti!

Jinak super trénink. Bomba cvičit se svojí partnerkou, když to na trenálu s ní šlape jak s nej sparingem!
keba

PříspěvekZaslal: út září 30, 2014 10:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Chci video mrtvoly! parádní výkon Gásius Gley!
Tom.K.

PříspěvekZaslal: út září 30, 2014 4:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

keba napsal:
Chci video mrtvoly! parádní výkon Gásius Gley!

Dík Houmou!

Video bude, ale nevím kdy. Kameraman mi přislíbil, že mi pošle záběr hned jak bude mít chvilku volna
Tom.K.

PříspěvekZaslal: pá říjen 03, 2014 11:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Projekt Začni makať! Aneb jak jsem se za podpory Survival Nutrition Supplements a Ronnie.cz podíval do Bratislavy a předvedl tam mrtvý tah 3 x 300 kg. Video již brzy!

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Tom.K. ende šlus Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 27, 28, 29  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: