Záda zablokovaný i v sobotu po příjezdu na soutěž. Opravdu jsem myslel, že nenastoupím. Obrovský dík, patří Alešovi Navarovi, za jehož oddíl SK Gigants Bořislav jsem nastoupil do soutěže, protože mi okamžitě domluvil jejich teamového maséra, bohužel nevím jméno. Okamžitě si mě vzal do parády a blok mi rozmasíroval! Zlatý ruce!!
Do soutěže jsem tedy nastoupil, nakonec ale raději sumem v dresu.
naváženo 118,2 kg
třetím pokusem 310 kg na pohodu, čtvrtým mimosoutěžním v euforii 320, ale už to bylo těžký, jen jsem to pozvedl a radši se na to vybodl. I tak osobáček o 10 kg potěšil.
Světluška úplně vynervovaná na první soutěži, první pokus tak posr... že nikdo nechápal. 100 kg úplně bez šance pak jsme zjistili, že se úplně zapoměla nadechnout. No nic, takže jsem byl upozorněn, že jí pořád musím opakovat at se nadechne, kdyby na to náhodou zase zapoměla. Druhým 100 kg už papír, třetím 120 lehce.
Potom jsme nastoupili ještě do soutěže párů, které se zůčastnilo 7 dvojic. Opravdu perfektní nápad a super zpestření soutěžního dne! Smíšené páry (muž a žena) nastoupili na jednu osu, základní váha byla 100 kg, kdo zvedl, přidalo se 25 kg a tak pořád dál. Nám se podařilo vyrvat 375 kg, 400 už bohužel nešlo a skončili jsme tak na neoblíbené bramborové pozici. Perfektní zážitek nejen pro nás, ale zejména pro diváky! Doufám, že tohle bude nová tradice, která se uchytí i na více soutěžích!
Svět 120 kg
já
a ukázka našeho společného zvedání... 350 kg
Perfektní den, na jedničku zmáknutá soutěž!!! Jenda z nejlíp zorganizovaných soutěží na které jsem kdy byl. Cen tolik, že jsme to nemohli ani pobrat!!!
Na závěr bych chtěl poděkovat za podporu celému Ronnie.cz včele s Martinem Jebasem a celému Survivalu, kteří mě zásobují špičkovou suplementací, bez které bych se nemohl nadále tak zlepšovat! Díky za podporu v přípravě na soutěže!!!
V den závodu jsem kromě snídaně, kdy jsem dal 6 míchaných vajec a 150 g slaniny nejedl nic jiného, až na posoutěžní gulášek. Dlouhá léta jsem hledal něco, co by mi ulehčilo stravování, protože v den soutěže mi jednoduše normální jídlo ,,vadí". Před nástupem na podium jsem dal od snídaně 3 x po 100 g a celý den jsem byl perfektně zasycen a energie na rozdávání! Pro mě opravdu suplement číslo 1!
_________________ I love Bůček!
Naposledy upravil Tom.K. dne ne červen 22, 2014 7:15 pm, celkově upraveno 1 krát
díky pánové díky! Jo těch 300 mě samotnýho překvapilo. 310 už mě docela probudilo, ale docela jsem si věřil, že těch 320 ještě vyrvu. Neklaplo, tak někdy nabudúce...
díky Spekoune! No sprasil jsem se zase dost, ale asi to nebude tím gainerem. Ale s vahou kolem 120 s větším procentem tuku se cítím mnohem líp, silněji a mám i víc energie. Doma se za to na mě nezlobí, ba naopak mi ještě navařuje samý prasárny :-) tak je to asi všechno v poho.
Tome super, luxusné ťahy aj vzhľadom na tú situáciu.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
jinak jestli chceš, někdy můžem dát trénink u nás, mohli by jste dojet i s Ochlupinem!
WHO THE FUCK IS OCHLUPIN ?
sorry zapoměl jsem odpovědět. Je to dosti zdlouhavá a místama nechutná historie, ale ve skratce se dá říct, že tak říkám jednomu dobrému kámošovi a on to má strašně ,,rád" ! :D
jinak jestli chceš, někdy můžem dát trénink u nás, mohli by jste dojet i s Ochlupinem!
WHO THE FUCK IS OCHLUPIN ?
sorry zapoměl jsem odpovědět. Je to dosti zdlouhavá a místama nechutná historie, ale ve skratce se dá říct, že tak říkám jednomu dobrému kámošovi a on to má strašně ,,rád" ! :D
Moc rád to nemá,když jsem mu tak začal říkat v práci
Jo a víš že chystá svatbu?
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru