Jsem teď ještě koukl na jedno její tréninkový video, po benchi RAW, pak equip, pak boardech následoval francouzský tlak s velkou činkou 8x50.
Pěkný.
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
- lifteri boli pre mna vzdy ludia, ktori beznej populacii vysvetlovali, ze to, co nazyvaju drepom, je len jeho plytka nahrada....to uz neplati, nova doba!
- kedysi leteli ceckate zeny, teraz tie s vacsim bencom - aj ked jeho cislo sa diskretne neuvadza
- co tak sledujem dlhorocnu diskusiu o dresoch v pwl, zacinam mat pocit, ze nad weightliftingom musi stat anjel strazny,
- niektore zenske nemaju dost sudnosti na to, aby vedeli, ze liezt s yggom do nejakeho sklepa je hazard, ktory by slusna dama nemala podstupovat.....
No obzvlast, ked, ako si naznacila, nezvednul.....tu cinku zo stojanu
Asi tym nijako v tomto threade nepomozem, ale za mna je toto vykon hodny obdivu, powerlifter s fyz. danostami tak uzasnymi, ze to dotiahol aj na spicku vo vzpierani (a nesiel tymto smerom sam, aj baby ako Wild Orchid, ci Pavla K. si to skusili/skusaju) a jeho drep je to, co si proste clovek pod slovom drep vybavi:
Zrovna Hammanovo dřepy se mě osobně nikdy nelíbily... Obludně tlustej buřt se prostě odrazí od haldy bůčku co má na sobě... Nebál se tam skočit a odrážel se sám od sebe, či jak to napsat... tohle prostě neuznávám zase já, stejně tak jako odražený benče. V principu je to stejný.
Obludně tlustej buřt se prostě odrazí od haldy bůčku co má na sobě...
Ved to mas rad, vid tvoj podpis...:D
Inak on s tebou do fyzikov asi na sutaz nepojde , ale co som cital o jeho vykonoch este kedysi v MaF, tak ten burt dokazal salto vzad, alebo vyskocit k obruci basketbaloveho kosa....
Inak ten odraz posudit neviem (nedrepoval tak aj Anderson?), ale hlbka a to ako sa do toho poskladal sa mi pacila...ako aj to, ze (mozno aj vdaka tej dynamike) dokazal presedlat z jedneho siloveho sportu na druhy.
Zrovna Hammanovo dřepy se mě osobně nikdy nelíbily... Obludně tlustej buřt se prostě odrazí od haldy bůčku co má na sobě... Nebál se tam skočit a odrážel se sám od sebe, či jak to napsat... tohle prostě neuznávám zase já, stejně tak jako odražený benče. V principu je to stejný.
Prosím tě co to tady plácáš, tenhle výkon má asi tak desetkrát větší hodnotu než všechny rádobydřepy ve vaší rádobyfederaci.. Běž říct Jirkovi Orságovi ať ty dřepy necheatuje odrážením
Nevím co máš proti bučku,ale jinak s tebou naprosto souhlasím!
zrovna to první video se mi nezdá extra odražené, spíš explozivní:) každopádně vzpěrači takhle dřepujou odjakživa. však to zkus, když to tak přidává
je to odražený.
Vypuštění negativní fáze na dřepu ,,skočení do toho" a odražení od lýtek (v případě Hammana, pupku, koz, stehen a prostě všeho toho co má kdo na sobě) je jedna z nejvíc usnadnujících technik dřepu. To ví každý kdo o tréninku něco ví a má něco vyzkoušeno. To že tak nedřepuju já má důvody dva. Za prvý v equipu tohle umí jen asi tak jeden ze sta a za druhý jsem tak dřepal do tý doby, než mi vyndali z kolena křížovej vaz a všelijak potunili meniskus...
Ty vyplazenej jazyku. Někdy lituju toho, že nejsem grznár a nepošlu tě s takovým příspěvkem rovnou do prdele když o tom víš hovno
Zaplat pán bůh jsem slušně vychovanej, takže tohle ode mě neuslyšíš.
Prosím tě co to tady plácáš, tenhle výkon má asi tak desetkrát větší hodnotu než všechny rádobydřepy ve vaší rádobyfederaci.. Běž říct Jirkovi Orságovi ať ty dřepy necheatuje odrážením
Jirkovi to řeknu kdykoli, protože to je pravda a ví to sám a proto to taky dělá. S Jirkou jsme troufám si říct přátelé a vím že mi na to odpoví to co ti tu odpovídám já.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru