|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Patokras

|
Zaslal: čt duben 23, 2015 2:24 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Turakam

|
Zaslal: čt duben 23, 2015 2:25 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: čt duben 23, 2015 2:29 pm Předmět: |
|
|
Večer vařím dceři večeři, jako obvykle.
Zítra mezi čtvrtou a půl pátou budu v BBC na Evropské, tak se klidně můžeš předvést. Třeba z tebe vypadne ještě nějaká další podobně hodnotná myšlenka.
A upřímně ... v životě jsem potkal pár lidí, od kterých by něco podobného znělo dramaticky a člověk by se možná i zamyslel. Ale ty to fakt nejsi.
Jo, a na závěr ještě rada zdarma ... "q" není "g" ... bude to dřina, ale když na tom zapracuješ, tak si to nakonec osvojíš. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Patokras

|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: čt duben 23, 2015 2:34 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: čt duben 23, 2015 2:36 pm Předmět: |
|
|
Hehe, tak to sadlo! _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Patokras

|
Zaslal: čt duben 23, 2015 2:40 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: čt duben 23, 2015 2:42 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | Patokras napsal: | | ...Bullfarm |
Našel jsem jednu z prvních videí dřepu, které mi to vyplivlo. Asi žádný soudný člověk na světě nemůže tvrdit, že tenhle pokus odhadem 20 cm nad paralel byl platný, přesto dostal tři bílá světla.
Pokud někdo podobný styl dřepu uznává, pak by asi bylo řešením si založit novou federaci s jinými pravidly, která definují platný dřep jinak, než jak je tomu nyní v dané federaci. Asi není možné nutit rozhodčí, aby se přizpůsobili trendu ve světě a odpískali jako platný každý pokus, při kterém dojde k pokrčení kolen. Nebo by tě to opravdu těšilo, kdyby to dospělo až do stavu, jaký je na videu?
edit: a ještě druhé video - Bolton, to samé...
|
" dřepy "
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: čt duben 23, 2015 2:45 pm Předmět: |
|
|
Kde sou ty casy kde tu kluci davali regulerni drepy pod paralel s videem a ptali se, jestli to staci, tak jsme jim rekli, ze jeste kousek dolu a bude to ok, ted se tu budem hadat jestli je 10cm nad paralel opravdu drep , za chvilku pujdu cvicit a dam si drep, 400kg to nebude, ani 200, ale drep.. to bude _________________ Happiness comes from lifting weights overhead.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: čt duben 23, 2015 2:48 pm Předmět: |
|
|
Proste Pato no, ale uznavam, pobavil ma ozaj, uroven tak presne mojich ziakov siedmakov hehe _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: čt duben 23, 2015 2:51 pm Předmět: |
|
|
| Patokras napsal: | | ygg napsal: |
Já jsem komentoval něco ohledně liftu? Bože bože .... koukám, že ani číst neumíš .... inu, komu není shůry dáno .... polodřepem to nespasí. |
Používáš při dřepech na MP taky ten sexy molitan? jestli teda nohy vlastně cvičíš |
Ne, odjakživa chodím do posilovny si číst a vykládat pasiáns. Jinak chápu tvoji snahu nějak odvrátit pozornost od faktu, že to, co jsi napsal, a na co jsem já reagoval, byla velmi eufemisticky řečeno vypatlanost, ale zatím tedy dost slabé.
Takže jako pokus dobrý, ale bude to chtít ještě trochu vypilovat ... _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Patokras

|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: čt duben 23, 2015 2:51 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|