Dnes jsem byl ve fitku zas uplne sam. Absolutni nechcus cokoli delat natoz drepovat...
Drep
5x130, 150 kg
3x160, 170 kg
1x180 kg
Chtel jsem jit trojku jeste se 180, ale mel jsem dost unaveny zada od patecnich pozvedu, ze i jedno opakovani bylo s predklonem desnym, tak jsem se na to vy...
strécu tak nam ani ten společnej trenink o prazdninach nevysel, clekem škoda, mrknul bych ti na ty přítahy na hrazdě
Caues Silaku, no to se bohuzel nepovedlo a obavam se ze jeste nejakej patek nepovede. Budoucimu svagrovi malinko jebe, takze se pobliz jen tak nevyskytnu.
MT
3x140 kg
1x170 kg opasek
8x200 kg letosni OR
3x220 kg
Protoze tady nejak vypuklo jakesi honeni se s dvoukilem :-D tak jsem to dnes prubnul taky. 8 cistych opacek me vic nez potesilo a hlavne vic nez silove jsem odpadl na totalni odumreni plicnich sklipku. :-)))) 220 jsem potom vydrel silou vule, ale i tak maximalni spokojenost po tom maratonu. Navic all time rekord jsem mel pred x lety 10x200 za uplne jinejch podminek, takze jdu slavit.:-)))) Jo a po dnesku jsem se definitivne rozhod.Bez dresu se mi taha fakt krasne takzebudu zavodit nadale raw.
Kladka pred hlavu
20x50 kg
15x75 kg
8x95 kg
Shyby sirokym hmatem
9xja
2x6 opak. ja
Pritahy na spodni kladce
15x65 kg
12x85 kg
9x100 kg
Dnes jsem chtěl jít benč, ale nakonec jsem musel jít už dopoledne sám, tak jsem musel chtě nechtě odjet dřep, páč benč by mi mladá asi nepodala. :-)
Dřep
0x220 kg
3x1 opak. 220 kg
Po včerejšku mam brutus zmasakrovaný záda, ale potřeboval jsem odjet dřep v dresu, tak jsem se prostě musel kousnout. Hned první pokus v dresu na 220 naznačil, že trénink bude opravdu luxusní... Takovou držku jsem v životě nehodil. Já ty dresy miluju. Po dlouhý době jsem na PC, takže dodávám i video pro zasmání. Víc jsem dnes nestihl. Zítra benč...
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Jak tak koukám, tak tobě by ani ta klec nepomohla. Ještě, že se zastavila o zeď.
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
_________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
Benč
2 x 6 opak. 90 kg
2 x 3 opak. 110 kg
1 x 130 kg
4 x 150 kg letošní OR V dresu na 5 cm board
1 x 180 kg
1 x 190 kg
1 x 200 kg
1 x 210 kg letošní OR
Všechny benče v dresu krásně dotlačeny. Příští týden už bez boardu, tak jsem na to zvědav.
Tlaky na šikmé s JČ
8 x 30/30 kg
8 x 40/40 kg
8 x 55/55 kg
Tlaky s 55 jednoručkama
Dotlaky úzkým hmatem v kleci z 15 cm
6 x 100 kg
3 x 6 opak. 130 kg
Triceps kladka
do 10 x 40 kg
Dnes jsem byl nechtěně zachycen lezoucí z rybníka, tak přihodím letní plážovou formu, ať je vidět zač je toho bůček. Dnešních 118,5 kg, lávka vypadá že byla tak na 80. Doporučuji všimnout si monstrózních lýtkových svalů, často je neodhaluju.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru