|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
keba

|
Zaslal: ne leden 23, 2011 9:36 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Tom.K.

|
Zaslal: ne leden 23, 2011 9:40 pm Předmět: |
|
|
Pro jistotu jsem vyfotil celou obrazovku, kdyby to tady náááhodou chtěl někdo celý vymazat a dělat jako že nic. _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: st leden 26, 2011 9:25 am Předmět: |
|
|
to bych se z toho...
118 _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
Habartovi

|
Zaslal: st leden 26, 2011 9:35 am Předmět: |
|
|
| Tom.K. napsal: | to bych se z toho...
118 | Tome to je vaha,nebo obvod pasu ? To je tak kdyz,ma nekdo idealni podminky k nabirani.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: st leden 26, 2011 11:55 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: st leden 26, 2011 11:56 am Předmět: |
|
|
Prase _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: st leden 26, 2011 10:37 pm Předmět: |
|
|
Kebus, řeknu Ti to asi takhle. Kdo se ptal na Tvůj názor, s kým si myslíš, že paseš krávy???!!! To je tím, s kým se taháš, s tím anarchistickým bohémem, rudým bolševickým nokem!
To se mi ulevilo.
Tak a dnešní trénink
Záda
Kladka před hlavu
20 x 50 kg
15 x 70 kg
12 x 85 kg
10 x 92,5 kg
8 x 100 kg
6 x 115 kg
Přítahy, spodní kladka s oporou hrudníku
20 x 60 kg
15 x 70 kg
12 x 80 kg
2 x 10 opak 90 kg
Obrácenej motýlek
3 x 15 opak 30 kg
Břicho
3 cviky 4 série 30 - 15 opak, cca 20 minut _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: čt leden 27, 2011 9:04 pm Předmět: |
|
|
Dneska ramena + triceps. Ramena asi ještě nějaký přetažený z minula z benče.. takový hnusný pnutí v obou ramenech, tak jsem je jen protáh.
Tlaky před hlavou s VČ
20 x 20 kg
3 x 12 opak 40 kg
Tlaky s jednoručkama
15 x 20/20 kg
15 x 25/25 kg
Triceps
Fr. tlak s JČ
30 x 5/5 kg
20 x 10/10 kg
15 x 13/13 kg
15 x 18/18 kg
12 x 18/18 kg
10 x 18/18 kg
Tlak nad hlavou s JČ
12 x 20 kg
12 x 25 kg
12 x 30 kg
12 x 35 kg
9 x 40 kg
Kladka s lanem
3 x 15 30 kg
_________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: po leden 31, 2011 9:24 pm Předmět: |
|
|
Rozhodl jsem se, že když nemůžu trojboj, který jsem chtel jít raw, zkusím natrénovat neco v triku a zůčastnim se MČ v benči v Sedlčanech.
Dnes
Benč
20 x 55 kg
8 x 95 kg
4 x 135 kg
1 x 155 kg
1 x 165 kg Fury
1 x 175 kg no touch Katana
1 x 185 kg no touch
1 x 195 kg 7 cm board
1 x 200 kg 4 cm board
0 x 210 kg zůstalo plavat cca 2-3 cm nad hrudníkem, tak mi na to sparing zatlačil a zával na břicho :-)
EDIT:
po dresu bylo ještě
3 x 135 kg stop tlak
6 x 115 kg stop tlak
8 x 95 kg stop tlak
Tlaky na šikmé s JČ
3 x 15 opak 25/25 kg
I když jsem nedal žádný platný pokus, spokojenost maximální. Přece jen jsem nebyl v triku 2 roky a navíc Katana co mám půjčenou je jen 48, takže jsem i s dotekem na 4 cm prkno maximálně spokojenej a důležitý je, že jsem to všechno krásně lehce dotlačil. Já mistr nedotlačenko, který vytěžil z 2-ply dresu asi 20 kg. :-) _________________ I love Bůček!
Naposledy upravil Tom.K. dne út únor 01, 2011 11:31 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: po leden 31, 2011 9:51 pm Předmět: |
|
|
A co ti řekli na kontrole s kolenem? Měl jsi jít 31., ne? _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: po leden 31, 2011 10:24 pm Předmět: |
|
|
Yggu, ty mě sleduješ víc jak moje máma!
No je to nějaký na prd, moc moudrej z toho nejsem. Minule jsem se dozvedel, že když to bude stejný, tak to půjde ven. Zlepšení tak nejak žádný, až na to, že mi to aspon nebolí když na to šlápnu, ale najednou mám předepsanou elektroléčbu a já nevim co ještě v rámci rehabky. Zítra jdu prvně. Na moje konstatování, proč to teda nejde vyndat hned, když mi to bylo minule oznámeno, mi bylo řečeno, proč se v něčem vrtat, když je tady ještě jiná možnost, která by mohla pomoc. Jenže jen mohla. Mám obavy, že se budu válet doma další měsíc a stav bude stejnej. Nejradši bych to vyndal hned. Není tady nějakej hobby chirurg? _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: po leden 31, 2011 10:30 pm Předmět: |
|
|
žvejkale operace je vždy až poslední a nejhorší varianta, tak tomu dej čas a bude to ok, já vím že bys rád už dřepoval víc jak já ale oba víme, že to neni možný _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: po leden 31, 2011 10:39 pm Předmět: |
|
|
Třeba ti ta elektřina pomůže...220V a budeš jak rybička:-))).... a když ne, tak jsou tu ještě 3 fáze
BTW...dobrou reábkou se dá zachránit opravdu HODNĚ...pokud je něco urvané, tak samozřejmě ne, ale to tvé by jít mohlo celkem slušně. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: út únor 01, 2011 10:56 am Předmět: |
|
|
Keba: poslední a nejhorší varianta to možná je, ale radši bych podstoupil operaci rovnou s vědomím, že budu mít za tři týdny klid, než být doma 2 měsíce a nevědět, jestli to k něčemu bude. Válením u TV si prachy nevydělam.
ygg: právě jsem se vrátil z první rehabky. Naposledy jsem byl na elektrice možná před 8 lety a technologie musim říct hodně pokročili.  Je to fakt hodně příjemný, tak jsem na to zvědav. _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
Habartovi

|
Zaslal: út únor 01, 2011 11:03 am Předmět: |
|
|
| Tom.K. napsal: | Keba: poslední a nejhorší varianta to možná je, ale radši bych podstoupil operaci rovnou s vědomím, že budu mít za tři týdny klid, než být doma 2 měsíce a nevědět, jestli to k něčemu bude. Válením u TV si prachy nevydělam.
ygg: právě jsem se vrátil z první rehabky. Naposledy jsem byl na elektrice možná před 8 lety a technologie musim říct hodně pokročili. Je to fakt hodně příjemný, tak jsem na to zvědav. | Tak uz te pohaneji elektricky,ted jeste terminatorovo koleno a drepujes 500kg.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|