Trvanlivost proteinů

Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Trvanlivost proteinů  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Trvanlivost proteinů
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
cohy

PříspěvekZaslal: so únor 13, 2010 1:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Když to skladuješ v běžném prrostředí, tak se tomu nic nestane a mužeš ho použivat i po době spotřeby.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Jeff Willett

PříspěvekZaslal: so únor 13, 2010 4:23 pm    Předmět: Re: Trvanlivost proteinů Odpovědět s citátem

klamtik napsal:
Zdravím, kvůli zranění jsem 5 měsíců nebral protein. Zajímalo by mě, zda po cca 7 měsících od zakoupení a otevření proteinu je stále v pořádku, jestli není zdraví škodlivý a zda si zachoval své účinky? Byl uchováván v chladu a uzavřen. Je stále sypký a necítím žádnou změnu chuti. Díky za odpověď

Pokud tě ten protein neprožene, tak je v pořádku.Syrovátka bohužel po otevření prochází oxidací a pak to dělá tento problém.Její hodnota v organismu je tudíž nulová.Stejným procesem prochází většinou i po době expirace.
Prdka27

PříspěvekZaslal: so leden 28, 2012 6:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cau chlapi, vcera jsem dostal protein ale expirace je do 10/2009 byl original zabaleny, voni vsechno v poradku.Ted ho jdu i ochutnat. Nebude mit ta syrovatka hodnotu 0?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Trvanlivost proteinů Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Rychle na stránku:

Přejdi na: