TTeDy - log skoncen (presunut jinam)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - TTeDy - log skoncen (presunut jinam)  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> TTeDy - log skoncen (presunut jinam)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
TTeDy

PříspěvekZaslal: čt říjen 10, 2013 3:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trenink 1 - street workout (10.10.2013)

Nacvik muscle upu
- dokud me to bavilo

Shyby nadhmat (close grip, cca 1,5 cm mezera mezi palcema) - 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 2 2 3 2
celkem teda 51 shybu (ty uzky mi prijdou hrozne tezky)

Drep s vyskokem - 15 15 15 15 15 15 15 15 15
celkem 135, nohy hodne citim

Vypady za chuze - 4x delka basket. hriste, po kazde delce chvili odpocinek

Siroky kliky (normal na zemi) - 15 15 14 (dohromady 44) s ruznyma vydrzema v dolni fazi

Vznosy ve vzporu (na bradlech) - 5x10

"street workout" chapat jako "pokus o street workout", zatim nic neumim.
Slo toho dnes dat vic (minimalne s brichem jsem mel lepsi umysly), ale prisla tam pak snad cela skola malych decek a to mi vzalo naladu.

Rano jsem byl kvuli necemu ve fakultni nemocnici a v jednech dverich me poustel nejakej dosti velkej typek. Byl mi nejak povedomej a pak jsem zjistil, ze to je StEpan93, co si tu taky vede log .
Tak jsem ho pozdravil a vymenili jsme asi 4 vety, protoze jsme oba spechali, ale je to velky sympatak a klidas.
Ja jsem bohuzel zrovna zoufale nestihal a hledal, kam mam jit (protoze personal mi to tam opakovane rekl spatne), navic bylo rano, takze jsem byl divnej a ani jsem se nepredstavil, sorry .
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
StEpan93

PříspěvekZaslal: čt říjen 10, 2013 10:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj, koukám na tvůj log a je vidět, že máš spoustu chuti do cvičení, tak ti popřeju ať ti to vydrží co nejdýl a přeju v pohodě zvládnutej semestr. :-)

Jinak ani nevíš jak mě potěšilo, že jsi mě takhle poznal jenom na základě logu co tady píšu... Rád jsem tě potkal. Měj se a ať se daří.

Log budu sledovat ;)
TTeDy

PříspěvekZaslal: pá říjen 11, 2013 10:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Diky moc. Chut do cviceni opravdu mam, alespon ted, ale vysledky vidis sam . Musel bych tomu vic podridit zivot a na to nemam vuli. Takze ted cvicim fakt jen pro radost.

Poznal jsem te celkem snadno, protoze log ti pravidelne ctu (je pro me zajimavy videt, jak taky muze vypadat a zvedat clovek starej jak ja, resp. trochu mladsi dokonce).

Log klidne sleduj, ale asi budes zklamanej .

Taky jsem ti vcera poslal nejakou soukromou zpravu, kde jsem se aspon predstavil, kdyz jsem to vcera nezvladl
TTeDy

PříspěvekZaslal: so říjen 12, 2013 6:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trenink 2 - street workout (12.10.2013)

Nacvik muscle upu - cim dal lepsi, doufam, ze ho v dohledne dobe udelam

Single bar dips ("kliky na hrazde ve vzporu nadhmatem" - nevim, jak lip to popsat) -7, 7, 7, 7, 7, 7, 6, 6 (celkem 54, subjektivne tento cvik cim dal lehci)

Dips (kliky na bradlech) - 5, 5, 5, 5, 5, 5, 5, 5, 5, 5, 4 (celkem 54, po tech prednich klikach uz uplne hotovej)

Bench dips (nohy zapreny ve stejne vysce jako ruce) - 10, 10, 9

Pokusy o toes2bar
- tezky cvik jak svina, nechapu, s jakou lehkosti to napr. crossfitaci delaj

Vznosy ve visu
na hrazde - 8, 7, 8 pak me uz strasne bolely mozoly

Vznosy ve vzporu na bradlech - 10, 10 pak mi jel autobus

Dobrej trenink, jen se dost natahl, pac tam vzdycky s nekym vykecavam, takze jsem ho pak musel utnout, abych se v rozumnym case dostal dom.

Vcera jsem dal na posezeni pul pekace buchet, ted tu zeru nanukovej dort (ale to je aspon pro dobrou vec - zavazel mi v mrazaku). Takze to v pondeli vidim na nejakej ranni beh nalacno pred skolou
TTeDy

PříspěvekZaslal: po říjen 14, 2013 8:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Trenink 3 - beh (14.10.2013)

- rano nalacno
- tam: 2,17 km za 12:05:58 (minuty, sekundy, setiny)

... chvili odpocinek

- zpatky: 2,17 km, nemeril jsem, protoze bych fakt chcipl... jedno preruseni behu chuzi

Odted si zivota vazim zas o neco vic, protoze pri behu "tam" jsem zazil klinickou smrt .
Ted hura do skoly, kde budu i cely zitrek, takze nejdriv se tu dalsi zapis objevi ve stredu.
Draper

PříspěvekZaslal: po říjen 14, 2013 9:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dobrej nazev logu
TTeDy

PříspěvekZaslal: st říjen 16, 2013 6:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Dobrej nazev logu

Hehe, diky, mne by se treba vic libily nazvy jako "log svalnateho lamace divcich srdci" nebo "log namakaneho drsnaka" atd., ale to by znacne neodpovidalo skutecnosti a mystifikoval bych pripadne ctenare .

Trenink 4 - street workout (16.10.2013)

Nacvik muscle upu - uz ho chci konecne udelat

Shyby (nadhmat, siroky uchop)

Single bar dips

Australian pull-ups

Diamantovy kliky

Vznosy ve vzporu

Otravny trenink, protoze jsem tam narazil zrovna asi na nejakej sraz workoutistu, takze tam bylo lidi jak sr*cek. Ze stejneho duvodu nemam zaznamenano, kolik jsem ceho odcvicil, musel jsem si davat bacha, aby me nekdo nepredbehl ve fronte na hrazdu -> nejaky zapisovani moc nepripadalo v uvahu .

Jestli nekoho napadla otazka, zda me ty workouty tak pohltily, tak ne, moc me nebavi, ale jsou zadarmo . Jedna hodna osoba mi ted ale na 14 dni pujcila svoji permanentku (shodou okolnosti do Modre Ustrice ), tak se tam ted parkrat otocim.

Konkretne zitra tam hodlam poradne procvicit vsechno od pasu dolu (teda skoro vsechno , na radne procviceni jedne zbyvajici "partie" mi chybi "sparing partnerka" ) . Pri tech workoutech nohy zanedbavam, tak zitra dostanou co proto.

Btw. ty uchylny nazvy cviku jsem nevymyslel ja, proste se tak ty cviky jmenujou a nebudu k nim hledat ceske ekvivalenty.
Draper

PříspěvekZaslal: čt říjen 17, 2013 12:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Jedna hodna osoba mi ted ale na 14 dni pujcila svoji permanentku (shodou okolnosti do Modre Ustrice ), tak se tam ted parkrat otocim.

Myslis jako mesicni? A tim bych se tu verejne moc nechlubil tlusto-sprte
TTeDy

PříspěvekZaslal: čt říjen 17, 2013 2:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Myslis jako mesicni? A tim bych se tu verejne moc nechlubil tlusto-sprte

Ne, neni to mesicni permice, je na vstupy, takze v tom nevidim nic spatneho ci snad nelegalniho. Sice se nabizi otazka, kterej hlupak by mi pujcil permici na vstupy, ale je to permice jedne atletky , ktere ty permice hradi klub a stejne do posilovny asi prilis casto nechodi. Ted navic jede na 14 dni na soustredeni a doma by se ji na to prasilo.

Trenink 5 - posilovna (17.10.2013)

Bench (lehci osa)
warmup
8x70 kg
4x80 kg
4x80 kg
4x80 kg
6x70 kg
Drepy obsazeny, tak jsem sel nejdriv na bench. Hrozne vysiralo me "titanove" zapesti, ktere ted navic dostava zahul pri tech workoutech.

Celni drepy
warmup
6x60 kg
6x60 kg
5x60 kg
5x60 kg
Asi pred mesicem, tesne po "konci" logu, jsem tyto pocty opakovani delal se 75 kg .

Vypady s JC na miste
9x15 kg
9x15 kg
9x15 kg
9x15 kg

MT s JČ natazene nohy
12x22,5 kg
10x27,5 kg
10x27,5 kg
10x27,5 kg

Predkopavani

10x25 kg
10x30 kg
10x35 kg
10x40 kg
8x40 kg

Zakopavani

10x35 kg
7x40 kg
9x35 kg
8x35 kg
Hamy totalne rozdrceny, protoze jsem je mesic prakticky vubec nezatizil.

Vypony na lytka v sede stroj
Nejake 4 serie do 40 kg, opacka kolem 20ti. Chtel jsem lytka znicit superseriema v multipressu, ale nekdo pouzival ten schodek.

Slusny trenink, ale dlouha pauza od posilovny se preci jen projevila + od pulky hlad a zivani. Proto spis mene serii (stejne uz ted citim, jak jsem rozbitej - co me nebolelo ze vcerejska, boli z dneska).
Prisel jsem si pred tema zrcadlama nejakej hubenej, skocim ted nekdy po ranu na vahu a v pristim zapise se podelim o to, co ukazala.

Naposledy upravil TTeDy dne út listopad 26, 2013 7:26 pm, celkově upraveno 1 krát
TTeDy

PříspěvekZaslal: ne říjen 20, 2013 12:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vaha dnes rano (20.10.) ukazala rovnych 100 kg , takze vahove jsem se vratil na zacatek logu . Je to ale trochu neobjektivni, vcera byla totiz pauza od jidla (3 jidla za cely den), pac mi z patka na sobotu bylo neskutecne blbe.
Takove nohy sice opravdu spadly, ale vrsek zhruba porad stejny, mozna ubyva trochu tuk, takze nezoufam.

Trenink 6 - street workout (20.10.2013)

Dips (kliky na bradlech) - 8, 8, 8, 8, 8, 7, 7, 6, 5 (celkem 65 )

Single bar dips - 5, 6, 6, 6, 6, 6, 6, 6, 6, 6, 6 (celkem 65 ) - po bradlech uz hodne znicenej, tak technika trochu osizena... jinak ale velmi zajimavy a vyzivny cvik

Bench dips - 10, 10, 9, 10 (dohromady 39 ) - uz jen na dorazeni tricepsu

Toes 2 bar
- 5, 4, 3, 3, 3, 3 ( 21 ) trosku tohle nezvladam

Vznosy ve vzporu (na bradlech) - 12, 12, 10, 12, 12 ( 58 ) - s "roznozkama" v horni fazi

+ nejaky vydrze ve shybu, pokusy o L-shyby a podobne hovadiny

Hezky jsem si zacvicil. Akorat by to uz pomalu chtelo rozsirit zasobnik cviku o nejake dalsi a udelat aspon ten blbej muscle-up.
Zitra asi pred skolou zas beh nalacno, uz ted se z toho osypavam.

Pondelni edit: Kvuli skole jsem se vcera dostal do postele moc pozde, takze z dnesniho behu seslo. Celkove to jde ve skole cim dal vic do tuhyho, cvicim cim dal min a jim cim dal vetsi hovadiny. Proto tezko rict, kam tento log bude spet :). Dalsi zapis nejdrive ve stredu.
TTeDy

PříspěvekZaslal: st říjen 23, 2013 6:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trenink 7 - hriste (23.10.2013) (prijde mi nemistne nazyvat to moje smrdlani street workoutem )

Shyby (stridavy uchop, close grip) - 4, 3, 3, 3, 3, 3, 3, 3, 3, 3, 3, 3, 3, 3 (celkem 43 )
- normalni shyby se preci jen zlepsuji, ale tyhle ruzny variace (dnes stridavy uchop) zkousim poprve a jsou pro me dost tezky

Australian pull-ups (incline)
- 10, 10, 10, 10, 10 (dohromady 50 )

Siroky kliky "na boxech" (tj. pod uroven opreni rukou, ruce vytocene ven) - 10, 10, 10, 10, 10, 10 ( 60)

Diamantove kliky (s jednou nohou na druhe) - 8, 8, 8, 7, 7, 8, 8 ( 54 )
- uz to neslo, navic by clovek neveril, jak se to tim prehozenim jedne nohy pres druhou ztizi)

+ nejaky vznosy na bricho

Po trech dnech lezeni v knizkach trenink prisel opravdu vhod, parada. Sice to takhle napsany vypada bidne, ale vse provadim technicky velmi striktne a opravdu me to nici. Telo navic na tento zpusob zateze neni zvykle, takze kdybych se porad nemusel ucit jak kokot a mohl cvicit casteji, tak by urcite byly i nejake vysledky.
Takto je to jen udrzovani, ale i s tim se vzhledem k situaci spokojim.
TTeDy

PříspěvekZaslal: so říjen 26, 2013 3:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trenink 8 - posilovna (26.10.2013)

Celni drepy

warmup
6x65 kg
5x65 kg
6x65 kg
6x65 kg
6x65 kg
Pocitove i silove lepsi nez minule.

+ Zadni drepy na dorazeni
5x85 kg
5x85 kg

Vypady s JC za chuze
5x delka posilovny se 17,5 kg cinkama

MT s JC natazene nohy
11x27,5 kg
11x27,5 kg
10x27,5 kg
10x27,5 kg
Po tomto jsem se odhodlaval k 5. serii, ale naznal jsem, ze bych se poblil

Predkopavani

10x30 kg
10x35 kg
10x40 kg
7x40 kg
7x35 kg
Bohuzel odjeto strasne rychle (proto to od 3. serie slo do haje), protoze po 2. seri na me kdosi mel moji oblibenou otazku "kolik toho jeste mas". Kdyz jsem tam docvicil, tak si dotycny na sedatko polozil rucnik a stejne cvicil jeste 10 minut nekde jinde

Zakopavani
kazdou nohou zvlast
10x12,5 kg
9x12,5 kg
8x12,5 kg
8x12,5 kg
8x12,5 kg (to jsou pocty opak. pravou nohou, levou z nejakeho duvodu dam vzdy o 1 vic)

Lytka na MP + s vlastni vahou (superserie)
na kazde strane 20 kg, 4 superserie tak nejak do selhani

Vypony na lytka
stroj
asi 2 serie na dorazeni

bricho

I kdyz mam vsude skarede smajliky, tak to byl povedeny devastacni trenink. V gymu jsem (asi) poznal Martuli tady z fora, ale nechtel jsem ji otravovat.
V satne jsem pak poznal madballa a toho uz jsem otravoval . Byl jsem v nejake potreninkove euforii a zacal jsem mu tam vykladat vsechno mozne i nemozne (sry jestli jsem zdrzoval) . Snasel to ale dobre a vypadal prave tak, zda se byt ve slusne forme.

Naposledy upravil TTeDy dne út říjen 29, 2013 7:32 pm, celkově upraveno 1 krát
madball

PříspěvekZaslal: so říjen 26, 2013 5:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Marťa to byla.

citace:
...Snasel to ale dobre...

Není co snášet, nejsem Drejprd.
Dneska Jakub dokonce i mluvil, takže měl asi extrémně dobrou náladu.

citace:
...zda se byt ve slusne forme.

Jakože jsem chcípák? Jo, máš pravdu.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Draper

PříspěvekZaslal: so říjen 26, 2013 5:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

madball napsal:

Není co snášet, nejsem Drejprd.
Dneska Jakub dokonce i mluvil, takže měl asi extrémně dobrou náladu.
¨

Jdi do hajzlu
TTeDy

PříspěvekZaslal: so říjen 26, 2013 6:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Se z vas poseru.

A madballe nedelej, moc jsem si te sice neprohlizel, ale minimalne ty pracky byly z myho pohledu dost slusny. Mezi tema vytahlyma basketakama musis byt jak tank .

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - TTeDy - log skoncen (presunut jinam) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: