|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Freimen

|
Zaslal: út červenec 25, 2006 6:58 pm Předmět: . |
|
|
to tu nikoho nenapadlo, že z té plechovky se ti uvolňují do masa těžké kovy a olovo a masa mořských ryb. Když si dáš tuňáka jednou týdně, tak je to zanedbatelné, ale tady čtu i o 21 plechovkách týdně!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: út červenec 25, 2006 7:25 pm Předmět: |
|
|
olovo? _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
serpent
|
|
| nahoru |
|
 |
Viky
|
Zaslal: út červenec 25, 2006 8:16 pm Předmět: RTUŤ |
|
|
V novém MaF o tom je článek, že mořské ryby obsahují rtuť, hlavně velké ryby. Paradoxně v levnějších konzervách je prý míň rtuti, pač se dělají z menšího druhu - tuňáka malého a ten obsahuje 6x míň rtuti než tuňák křídlatý (větší druh). Doporučujou jíst lososa, má míň rtuti než tuňák a víc omega-3 mastných kyselin. Článek: http://www.muscle-fitness.cz/index.phtml?go=clanek&tb=obsahy_clanky&id=3186
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: út červenec 25, 2006 8:20 pm Předmět: Re: RTUŤ |
|
|
| Viky napsal: | | V novém MaF o tom je článek, že mořské ryby obsahují rtuť, hlavně velké ryby. Paradoxně v levnějších konzervách je prý míň rtuti, pač se dělají z menšího druhu - tuňáka malého a ten obsahuje 6x míň rtuti než tuňák křídlatý (větší druh). Doporučujou jíst lososa, má míň rtuti než tuňák a víc omega-3 mastných kyselin. Článek: http://www.muscle-fitness.cz/index.phtml?go=clanek&tb=obsahy_clanky&id=3186 |
zajimavy, treba je na tom neco pravdy i kdyz to pisou v takovym pochybnym platku jako MF... anyway... losos urcite gut a chutna taky lip ale tech penez, navic v konzervach se myslim nedela :) _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
Zaslal: út červenec 25, 2006 8:25 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Nazgul

|
Zaslal: st červenec 26, 2006 8:21 am Předmět: |
|
|
No teda pánové pomalu ale jistě mne odrazujute od toho abych žral tunáka
Taky jsem žral tak 3 denně ted mám dávku tak 1-2 za dva dny.
|
|
| nahoru |
|
 |
hruda
|
Zaslal: st červenec 26, 2006 10:32 am Předmět: |
|
|
Ja bych sa tych konzerv az tak nebal.
Jak decka sme za komančov kolko zraly pastek v konzervach... _________________ Som cool-turista!
|
|
| nahoru |
|
 |
DarioGVN

|
Zaslal: st červenec 26, 2006 11:29 am Předmět: Re: RTUŤ |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | Viky napsal: | | V novém MaF o tom je článek, že mořské ryby obsahují rtuť, hlavně velké ryby. Paradoxně v levnějších konzervách je prý míň rtuti, pač se dělají z menšího druhu - tuňáka malého a ten obsahuje 6x míň rtuti než tuňák křídlatý (větší druh). Doporučujou jíst lososa, má míň rtuti než tuňák a víc omega-3 mastných kyselin. Článek: http://www.muscle-fitness.cz/index.phtml?go=clanek&tb=obsahy_clanky&id=3186 |
zajimavy, treba je na tom neco pravdy i kdyz to pisou v takovym pochybnym platku jako MF... anyway... losos urcite gut a chutna taky lip ale tech penez, navic v konzervach se myslim nedela :) |
losos konzerva riomare 250g stoji neco kolem 80-90 kc...
Je sice super, ale kde na to brat prachy....
|
|
| nahoru |
|
 |
Tyrael

|
|
| nahoru |
|
 |
Nazgul

|
Zaslal: st červenec 26, 2006 6:37 pm Předmět: |
|
|
Taky na protein jsou celkem dobrý krevety.
Dnes jsem si jedny koupil a zitra testnu snad me to nezabije
|
|
| nahoru |
|
 |
Josef

|
Zaslal: ne červenec 30, 2006 1:16 pm Předmět: |
|
|
Ryby sice obsahujou tezky kovy, ale je to hodne promenlivy.Zalezi na znecisteni oblasti, kde byly uloveny a jejich pozici v potravnim zebricku (cim vys, tim hur).Tezky kovy a podobny svinstva ale nejsou problemy jen ryb,co myslite ze najdete v krave, ktera dostavala kukurici od silnice?
Jinak si myslim ze jsou ryby dobry a vyzivny, kouknete treby na nutricni hodnoty pstruha, nebo lipana, nasel jsem je nekde v tabulkach nutr hodnot na netu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Blackmoon

|
Zaslal: st březen 14, 2007 5:55 pm Předmět: |
|
|
Mel bych takovou otazku: Denne jim dva masa - tunak a kureci. jenze posledni dobou uz mi ten tunak leze krkem, a tak se chci zeptat, jestli ho muzu v pohode nahradit taky kuretem. Jde mi o to, jestli jsou v tunakovi nejake jine aminokyseliny, mineraly apod., ktere by mi chybely + vsude se docitam, jak jsou ryby super zdrave. + Kdyz jim kure, tak ho do sebe vic natlacim, a to se pocita.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: st březen 14, 2007 5:57 pm Předmět: |
|
|
daj si aj ine maso-hovadzi steak,losos,a podobne,ved za chvilku ti narastu kridla  . _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
ursus.
|
Zaslal: st březen 14, 2007 7:00 pm Předmět: |
|
|
| Blackmoon napsal: | | Mel bych takovou otazku: Denne jim dva masa - tunak a kureci. jenze posledni dobou uz mi ten tunak leze krkem, a tak se chci zeptat, jestli ho muzu v pohode nahradit taky kuretem. Jde mi o to, jestli jsou v tunakovi nejake jine aminokyseliny, mineraly apod., ktere by mi chybely + vsude se docitam, jak jsou ryby super zdrave. + Kdyz jim kure, tak ho do sebe vic natlacim, a to se pocita. |
nevem, mne sa zda ze ryby su gut pre rybi tuk, vela vitaminu D atd
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|