Tunak

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4 ... 19, 20, 21  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Tunak  Úvodní stránka -> Kuchařka -> Tunak
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Freimen

PříspěvekZaslal: út červenec 25, 2006 6:58 pm    Předmět: . Odpovědět s citátem

to tu nikoho nenapadlo, že z té plechovky se ti uvolňují do masa těžké kovy a olovo a masa mořských ryb. Když si dáš tuňáka jednou týdně, tak je to zanedbatelné, ale tady čtu i o 21 plechovkách týdně!!!
g_dgrim
Moderátor

PříspěvekZaslal: út červenec 25, 2006 7:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

olovo?
serpent

PříspěvekZaslal: út červenec 25, 2006 7:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Freimen napsal:
Nazgul napsal:
Jenda plecehovka 85g tunaka ve vlastni stave obsahuje 20g bilkovin tudyz plechovka o 180g neco mezi 40-50g bilkovin.+2.5g tuku

kde jsi vzal, že má tuňák tolik bílkovin?

28,8 g na 100g
plechovka cela 200g -> 155g masa

toto su udaje z mojeho tunaka
Viky

PříspěvekZaslal: út červenec 25, 2006 8:16 pm    Předmět: RTUŤ Odpovědět s citátem

V novém MaF o tom je článek, že mořské ryby obsahují rtuť, hlavně velké ryby. Paradoxně v levnějších konzervách je prý míň rtuti, pač se dělají z menšího druhu - tuňáka malého a ten obsahuje 6x míň rtuti než tuňák křídlatý (větší druh). Doporučujou jíst lososa, má míň rtuti než tuňák a víc omega-3 mastných kyselin. Článek: http://www.muscle-fitness.cz/index.phtml?go=clanek&tb=obsahy_clanky&id=3186
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
CIZO

PříspěvekZaslal: út červenec 25, 2006 8:20 pm    Předmět: Re: RTUŤ Odpovědět s citátem

Viky napsal:
V novém MaF o tom je článek, že mořské ryby obsahují rtuť, hlavně velké ryby. Paradoxně v levnějších konzervách je prý míň rtuti, pač se dělají z menšího druhu - tuňáka malého a ten obsahuje 6x míň rtuti než tuňák křídlatý (větší druh). Doporučujou jíst lososa, má míň rtuti než tuňák a víc omega-3 mastných kyselin. Článek: http://www.muscle-fitness.cz/index.phtml?go=clanek&tb=obsahy_clanky&id=3186

zajimavy, treba je na tom neco pravdy i kdyz to pisou v takovym pochybnym platku jako MF... anyway... losos urcite gut a chutna taky lip ale tech penez, navic v konzervach se myslim nedela :)

Derek Poundstone
Topděfka

PříspěvekZaslal: út červenec 25, 2006 8:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nazgul

PříspěvekZaslal: st červenec 26, 2006 8:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No teda pánové pomalu ale jistě mne odrazujute od toho abych žral tunáka
Taky jsem žral tak 3 denně ted mám dávku tak 1-2 za dva dny.
hruda

PříspěvekZaslal: st červenec 26, 2006 10:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja bych sa tych konzerv az tak nebal.
Jak decka sme za komančov kolko zraly pastek v konzervach...
DarioGVN

PříspěvekZaslal: st červenec 26, 2006 11:29 am    Předmět: Re: RTUŤ Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
Viky napsal:

zajimavy, treba je na tom neco pravdy i kdyz to pisou v takovym pochybnym platku jako MF... anyway... losos urcite gut a chutna taky lip ale tech penez, navic v konzervach se myslim nedela :)

losos konzerva riomare 250g stoji neco kolem 80-90 kc...
Je sice super, ale kde na to brat prachy....
Tyrael

PříspěvekZaslal: st červenec 26, 2006 5:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nic krom Rio mare nechutna jako tunak.
Nazgul

PříspěvekZaslal: st červenec 26, 2006 6:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky na protein jsou celkem dobrý krevety.
Dnes jsem si jedny koupil a zitra testnu snad me to nezabije
Josef

PříspěvekZaslal: ne červenec 30, 2006 1:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ryby sice obsahujou tezky kovy, ale je to hodne promenlivy.Zalezi na znecisteni oblasti, kde byly uloveny a jejich pozici v potravnim zebricku (cim vys, tim hur).Tezky kovy a podobny svinstva ale nejsou problemy jen ryb,co myslite ze najdete v krave, ktera dostavala kukurici od silnice?
Jinak si myslim ze jsou ryby dobry a vyzivny, kouknete treby na nutricni hodnoty pstruha, nebo lipana, nasel jsem je nekde v tabulkach nutr hodnot na netu.
Blackmoon

PříspěvekZaslal: st březen 14, 2007 5:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mel bych takovou otazku: Denne jim dva masa - tunak a kureci. jenze posledni dobou uz mi ten tunak leze krkem, a tak se chci zeptat, jestli ho muzu v pohode nahradit taky kuretem. Jde mi o to, jestli jsou v tunakovi nejake jine aminokyseliny, mineraly apod., ktere by mi chybely + vsude se docitam, jak jsou ryby super zdrave. + Kdyz jim kure, tak ho do sebe vic natlacim, a to se pocita.
Petey

PříspěvekZaslal: st březen 14, 2007 5:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

daj si aj ine maso-hovadzi steak,losos,a podobne,ved za chvilku ti narastu kridla .
ursus.

PříspěvekZaslal: st březen 14, 2007 7:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Blackmoon napsal:
Mel bych takovou otazku: Denne jim dva masa - tunak a kureci. jenze posledni dobou uz mi ten tunak leze krkem, a tak se chci zeptat, jestli ho muzu v pohode nahradit taky kuretem. Jde mi o to, jestli jsou v tunakovi nejake jine aminokyseliny, mineraly apod., ktere by mi chybely + vsude se docitam, jak jsou ryby super zdrave. + Kdyz jim kure, tak ho do sebe vic natlacim, a to se pocita.

nevem, mne sa zda ze ryby su gut pre rybi tuk, vela vitaminu D atd

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Tunak Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4 ... 19, 20, 21  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: