Ja nevim, jestli uz se nedokazu vcitit do tehle zacatecnickych problemu (a vlastne zdaleka nejen zacatecnickych) nebo jsem uz takovy ignorant, ale nektere dotazy me vazne privedou k usmevu. Tim se ti ale rozhodne nechci nijak vysmivat ( !!!), i ja jsem byl takovy a vlastne jsem tyhle veci resil a to uz jsem davno nebyl zacatecnik, takze to neber nijak zle.
Abych nebyl uplne OT, tak ma odpoved je takova, ze jestli si das 1 odtucneny tvaroh nebo nedas, nemas absolutne sanci poznat, takze pokud si ho tam chces dat, at mas klid na dusi, ze jsi snedl nejakou pomalu travici bilkovinu, ktera se bude krasne pomalu uvolnovat a tve svaly budou celou noc zasobeny aminokyselinama (ehm kdyby to tak bylo... :-) ), tak si ho klidne dej, pokud si ho nedas, ver mi, ze se nestane vubec nic, jen mozna budes mit trochu neklidne spani z toho, ze tve telo zacne pozirat energii z tvych pracne vydrenych svalu :-)