Tvaroh před spaním v dietě

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Tvaroh před spaním v dietě  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Tvaroh před spaním v dietě
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Sonnyx

PříspěvekZaslal: út červenec 31, 2012 6:20 pm    Předmět: Tvaroh před spaním v dietě Odpovědět s citátem

Zdravím,
přes prázdniny jedu rýsovací trénink + dietnější jídelníček, jsem se vším spokojen, ale zvažuju, jestli by mělo nějaký smysl zařadit na noc odtučněný tvaroh. Na svoji váhu mám denně dostatek bílkovin, spíše mi jde o to, jak velký vliv by to mohlo mít na regeneraci a nižší ztráty svaloviny?
S tréninkem končím v 7 a poslední jídlo mám v 8, takže pak už si tělo musí vystačit jen s tím, co dostalo během dne. :))
Předem děkuju za odpověď.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Spam

PříspěvekZaslal: út červenec 31, 2012 6:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vaničkou tvarohu v dietě nic nezkazíš...
Draper

PříspěvekZaslal: út červenec 31, 2012 6:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja nevim, jestli uz se nedokazu vcitit do tehle zacatecnickych problemu (a vlastne zdaleka nejen zacatecnickych) nebo jsem uz takovy ignorant, ale nektere dotazy me vazne privedou k usmevu. Tim se ti ale rozhodne nechci nijak vysmivat ( !!!), i ja jsem byl takovy a vlastne jsem tyhle veci resil a to uz jsem davno nebyl zacatecnik, takze to neber nijak zle.

Abych nebyl uplne OT, tak ma odpoved je takova, ze jestli si das 1 odtucneny tvaroh nebo nedas, nemas absolutne sanci poznat, takze pokud si ho tam chces dat, at mas klid na dusi, ze jsi snedl nejakou pomalu travici bilkovinu, ktera se bude krasne pomalu uvolnovat a tve svaly budou celou noc zasobeny aminokyselinama (ehm kdyby to tak bylo... :-) ), tak si ho klidne dej, pokud si ho nedas, ver mi, ze se nestane vubec nic, jen mozna budes mit trochu neklidne spani z toho, ze tve telo zacne pozirat energii z tvych pracne vydrenych svalu :-)
Chery

PříspěvekZaslal: út červenec 31, 2012 10:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jakou jinou odpověd očekávat

Rychle na stránku:

Přejdi na: