|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt červen 05, 2014 3:42 pm Předmět: |
|
|
me nekdo rikal, ze je to jenom pro prvnich 100 ale dostalo to vic lidi, takze asi je to vetsi akce
BTW: clenk o nasi vlne
Mas recht, kravi horu mame relativne kousek
Ja se uplne nebranim Varum, ale byl bych blazen, kdybyhc nezkusil neco bliz _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá červen 06, 2014 7:24 pm Předmět: |
|
|
| xMichalx napsal: |
- Taky jsem tak nějak doufal, že když v září máte ten Super na Kraví Hoře téměř "za rohem", tak byste na Klínovec mohli přijet, ale samozřejmě nebudu nikoho nutit. Jen pro mě není reálné jet jinam.
- Vím, že vám asi primárně jde o to, že moc není možné v tentýž den ráno vyjet, jet 400km na Klínovec a pak ještě běžet přes 20km, ale když jsem tak od oka sečetl vzdálenosti od vás do 1) Liberce 2) na Klínovec a 3) na Kraví Horu a pak jsem to stejně sečetl ode mě a ještě z Prahy, tak mi vyšlo, že Pražáci na tom jsou s dojížděním nejlépe, pak já a vy jen kousek za mnou. (ale to jsou jen takové moje bezvýznamné úvahy ) |
takze jsme na tom nejvic biti my, ty jsi na tom lip
navic, my jsme dva a ty jsi jeden, jestli chapes
kdyz to rozpocitame na jednotlicve lidi, tak my jedeme sakra dal, kdyz jsme dva nez ty sam
EDIT: z ceskeho krumlova to mas k nam do vyskova taky 250 jako my do liberce, takze bychom pak na tom byli stejne
navic se mas moznost vyhnoput D1, my ne
prazaci muzou vlakem primo do OL, tam bychom je patrnemohli nabrat autem _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
Naposledy upravil Peter Ustinov dne pá červen 06, 2014 7:44 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: pá červen 06, 2014 7:30 pm Předmět: |
|
|
Planuje ronnie team spartan race 16 srpna na klinovci? :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá červen 06, 2014 7:44 pm Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: | | Planuje ronnie team spartan race 16 srpna na klinovci? :) |
me se tak daleko nechce, tak chci znat nazor clenu teamu _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
xMichalx
|
Zaslal: pá červen 06, 2014 7:55 pm Předmět: |
|
|
Peter Ustinov: máš pravdu, jste dva, takže v součtu jedete dál, ale taky se na tu cestu můžete složit dva
Jinak jak už jsem psal. Nikoho nebudu nutit na Klínovec přijet, ale já ho mám v plánu...
(když by se vyjádřili i ostatní bylo by to super :-) )
DiamonD123: team se musí dohodnout, nicméně já tam budu
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá červen 06, 2014 8:06 pm Předmět: |
|
|
| xMichalx napsal: | Peter Ustinov: máš pravdu, jste dva, takže v součtu jedete dál, ale taky se na tu cestu můžete složit dva
Jinak jak už jsem psal. Nikoho nebudu nutit na Klínovec přijet, ale já ho mám v plánu...
(když by se vyjádřili i ostatní bylo by to super :-) )
DiamonD123: team se musí dohodnout, nicméně já tam budu |
jasne, na auto by to slo, ale kterej blazen by jel po D1 v tomhle stavu?????
takze vlak, a na ten se neslozime _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: pá červen 06, 2014 9:05 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so červen 07, 2014 7:07 am Předmět: |
|
|
tym jsou aspon 4, to by jsi to musel bezet 4x! _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: so červen 07, 2014 7:10 am Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | tym jsou aspon 4, to by jsi to musel bezet 4x! |
Zadnej problem
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so červen 07, 2014 7:11 am Předmět: |
|
|
pokud to udelas, davam ti svoje tricko na jeden beh a myslim, ze kazdej z nas ti klidne jedno posle! _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: so červen 07, 2014 7:15 am Předmět: |
|
|
Tak on pojede ten xmichalx a pak jeste prekecam temneho zabijaka a zbyva jen jeden :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so červen 07, 2014 7:16 am Předmět: |
|
|
temny zabijak je masina, pokud potrebujes zvednou tumu, tak je to tvuj clovek, ale kdyz se jedna o neco, kde je vic nez 10 opakovani, tak trpi :-D _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
Zaslal: st červen 18, 2014 3:24 pm Předmět: |
|
|
Budete tam někdo? :) Podívat se pujdu, tak by bylo fajn pokecat s někým z fóra
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st červen 18, 2014 4:21 pm Předmět: |
|
|
to jako stavime dalsi tym? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: st červen 18, 2014 5:01 pm Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: | | Tak on pojede ten xmichalx a pak jeste prekecam temneho zabijaka a zbyva jen jeden :) |
Na beast mě letos nedostanete . Ale s tím "Super" počítám.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|