Zaslal: po únor 23, 2009 4:11 pm Předmět: nej album
YUD napsal:
Geroj napsal:
HLAVNÍ ZPRÁVA PRO VŠECHNY FANOUŠKY JE, ŽE JIŽ ZA PÁR TÝDNŮ JIM VYJDE DLOUHO OČEKÁVÁNE ALBUM NO LINE ON HORIZONT, KTERÉ SE ODLOŽILO O ROK
Nevím za jak dlouho bude tady, ale už se nemůžu dočkat.
Bomba! U2 jsou moje srdcová záležitost!
Zajímalo by mě, jaké album kdo považuje za nejlepší. U mě vede asi The joshua tree, což bylo zároveň i moje první. Je to klasika, ale rád mám i ty novější, elektroničtější jako Achtung baby, Pop atd.
Mimochodem, s koncertem U2 k současnýmu albu to prý zatím moc nevypadá, nemáme odpovídající místo Nejbližší místa, o kterých se uvažuje jsou prý opět Krakow a Vídeň.
moje oblíbené album je Zooropa, ale i Pop..no..asi všechny:o) Byl jsem na koncertě v Chorzowie, bylo to bomba! Už se těším, až letos dorazí do Prahy, snad! Mimochodem, to nové album je supr, dost si na něm ujíždím. Pravda, ikdyž ještě oficiálně není v prodeji..ale to už tak chodí:o)
nevim proč, jelikož jsem klasickej prototyp člověk, který co může to stáhne z netu, ale na No line on horizon si počkám a půjdu do obchodu a rád si připlatím, abych si koupit originál.
Kdo jste už měli tu čest nové album ochutnat, podělte se o dojmy.
Za sebe můžu říct, že je řekněme pro náročnější a je třeba ho naposlouchat. Na první poslech mě příliš nechytlo, ale teď už si na něm solidně ujíždím
O U2 se říká, že je to největší a nejpopulárnější kapela na světě..
Jsem myslel,ze to byl Beatles..kde jsou pak teda Rolling Stones,z mladsich Metallica?
Popularita U2 je hodne zapricinena aktivitami Bona,tim nechci jejich muziku zpochybnovat,mam je rad..ale nejvetsi?
_________________ " Lékaři předepisují léky, o nichž toho málo vědí , proti nemocím, o nichž vědí ještě míň, lidem, o kterých nevědí vůbec nic. "
Voltaire
Jsem myslel,ze to byl Beatles..kde jsou pak teda Rolling Stones,z mladsich Metallica?
Popularita U2 je hodne zapricinena aktivitami Bona,tim nechci jejich muziku zpochybnovat,mam je rad..ale nejvetsi?
...současnosti. Pokud přidáš tento dovětek, budeš s tím stále mít problém? myslím, že pak by se s tím dalo i souhlasit. Je to ale neobjektivní. Je prostě masově populární. Opravdu bych ale nerad, aby se tady rozjela hádka o tom, jestli je nej a proč atd. Nesviňme tohle téma.
...současnosti. Pokud přidáš tento dovětek, budeš s tím stále mít problém? myslím, že pak by se s tím dalo i souhlasit. Je to ale neobjektivní. Je prostě masově populární. Opravdu bych ale nerad, aby se tady rozjela hádka o tom, jestli je nej a proč atd. Nesviňme tohle téma.
Omluvam se za vlastni nazor..ne,nemam s tim problem.
_________________ " Lékaři předepisují léky, o nichž toho málo vědí , proti nemocím, o nichž vědí ještě míň, lidem, o kterých nevědí vůbec nic. "
Voltaire
Nemá smysl porovnávat legendy s legendama, každý má jiný vkus. Psal jsem v současnosti a to je fakt založený na objektivních informacích, je to jedna z největších kapel 80. a 90. let a momentálně také nejpopulární kapela současnosti, netvrdím, že je to nejlepší kapela všech dob, nemá cenu je srovnávat s Beatles, Queen,...
Jediné v čem bych oponoval je názor, že lidé U2 poslouchají kvůli jejich aktivitám. TO je podle mě nesmysl, lidi ve většině případů zajímá jen výsledek - hudba, nic víc. Spíš bych souhlasil, že U2 je dnes už také otázkou určité "módní vlny"
nikdy jsem U2 nebral jako neco nejlepsiho,spis jako uspesnou kapelu v popu,ktera se ale vubec nemuze srovnavat s opravdovymi legendami jako led zeppelin ,floydy a dalsimi,druha vec ktera mi brani predstavit si je jako nejlepsi kapelu soucasnosti je ta ze U2 nema zdaleka ty nejlepsi muzikanty,opravdove svetove kytarove a basove spicky hraji zcela jinou muziku a to je asi duvod pro me nikdy moc nezaujali
Mimojiné to znamená, že se zázrak nekoná a nejblíže k nám budou koncertovat v Berlíně a Chorzowě. Ještě je čas se rozhodnout jeslti se vyplatí cestovat do zahraničí, ale se svou zkušeností s Chorzowem (který mám od domova cca hodinu a půl jízdy) to vidím bledě ):
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru