UFC 128: Shogun vs. Jones *spoil*

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - UFC 128: Shogun vs. Jones *spoil*  Úvodní stránka -> Bojové sporty -> UFC 128: Shogun vs. Jones *spoil*
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Maurício Rua -vs- Jon Jones
Maurício Rua
64%
 64%  [ 11 ]
Jon Jones
35%
 35%  [ 6 ]
Celkem hlasů : 17

Autor Zpráva
c87

PříspěvekZaslal: ne březen 20, 2011 5:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

presne tak ako pise Mike Priest, Jonsova vyhoda je ze proste nema stres, on sa preto asi narodil, narozdiel od neho dnes Shogun bol uplne strateny, Jones je urcite talent ale je tam par ludi i v LHW co by ho potrapili pripadne dali dole....

Cro cop no comment, nech uz to zabali
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Hammer_Fist

PříspěvekZaslal: ne březen 20, 2011 6:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

c87 napsal:
presne tak ako pise Mike Priest, Jonsova vyhoda je ze proste nema stres, on sa preto asi narodil, narozdiel od neho dnes Shogun bol uplne strateny, Jones je urcite talent ale je tam par ludi i v LHW co by ho potrapili pripadne dali dole....

Cro cop no comment, nech uz to zabali

v LHW? kto ?
v HW si viem predstaviť, že by ho trápil jedine Velasquez prípade JDS, ale aj ta výhoda váhy je neurčitá, keďže do LHW určite zhadzuje, takže mimo zápasu može vážiť tolko čo Velasquez
Cmeni

PříspěvekZaslal: ne březen 20, 2011 6:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zase všichni hned nebláznětě a nedělejte z něj nejlepšího fightera všech dob. Je super, je koukatelnej ale porovnávat ho s HW? Tam jsou silově uplně někde jinde...Tohle je podobnej typ jako Silva, LHW je pro něj určitě nejlepší kategorie a evidentě mu sedí. Těží ze své výšky a rozsahu oproti ostatním fighterum ale v HW by to měl hodně těžký, myslim, že mu nepujde zas tak dobře nabírat hmotu a potřebnou sílu na hovada typu Lesnar (ikdyž toho by asi porazil už teď )
Jsem moc zvědavej na další zápasy, ono je taky možný (nechci vůbec schazovat jeho výkon), že Rua po tý pauze je vyhaslej...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Turakam

PříspěvekZaslal: ne březen 20, 2011 7:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

porovnávať ho s hw je blbosť, kostru na to má, ale to bude chcieť roky, aby ju aj príhodne obalil - vid AO. Teraz si však určite bude chcieť podržať titul čo najdlhšie a určite ho tak skoro v nejakej inej váhovke neuvidíme.
AHOLA

PříspěvekZaslal: ne březen 20, 2011 7:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
Zarážalo ma ako mnohí nadhodnocovali Shoguna (samozrejme okrem stávkoviek:)), okrem knockoutu Machidy a ehm Chucka tak počas svojho posobenia v ufc jeho výkony naozaj neboli ničím extra

A co mal este v LHW urobit? Uz v prvom zapase s Machidom podal skvely vykon (u mna jednoznacne na vyhru) a v druhom ho knockol a to bol Machida fighter, ktory dovtedy sekal jedneho protivnika za druhym. Uz to, ze sa takto stal champ. v nabitej LHW staci. Chucka znicil. Jedinu "hanbu" predviedol pri svojom prvom zapase v UFC, v novom prostredi, s novymi pravidlami a testami na AS, ked ho kondicne utahal Griffin. S Colemanom vyhral, aj ked to nebola poprava, ale bola to vyhra. Akonahle sa na UFC adaptoval, slo mu to skvele.
V poslednej dobe sa mi zda, ze ked niekto prehra, vyroji sa na forach kopa ludi, ktorym sa zda, ze dotycny posledne roky snad lezal na lehatku a pecene holuby mu padali do ust. Trosku sudnosti ludia...
Turakam

PříspěvekZaslal: ne březen 20, 2011 7:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

videl som všetky tieto zápasy, nikde to nebol výkon, ktorý by mal podobný charakter ako zápasy Jonesa, kde sú súperi s ním bezradný. A u colemana to bola early stopage a dedo s ním mal dokonca zopár svetlých chvíl. A Chuckova brada si už začala brať dovolenku. Pride sem, pride tam...
AHOLA

PříspěvekZaslal: ne březen 20, 2011 7:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Podla mna kazdy kto v tejto nabitej vahovke dokaze ziskat titul je nieco extra a s Machidom teda extra bol.
To by sme vlastne mohli povedat, ze v UFC LHW su okrem Jonesa same B-cka, ved nikto doteraz nepredvadzal taku dominanciu ako on, a ked aj chvilu predvadzal, tak prehral so Shogunom (Machida), ktory nic neukazal, takze vlastne tiez nic neukazal...a ak aj chvilu predvadzal a neprehral so Shogunom (Evans), tak prehral s niekym (s Machidom), kto potom prehral so Shogunom, takze vlastne nic neukazal.
Ked si to zhrnieme, Jones by sa mal za titul hanbit, sutazi v kategorii podpriemernych paraolympionikov, ktori ked aj niekedy ziskali titul, tak iba stastnou nahodou.
Majesty

PříspěvekZaslal: ne březen 20, 2011 8:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

AHOLA napsal:
Turakam napsal:
Zarážalo ma ako mnohí nadhodnocovali Shoguna (samozrejme okrem stávkoviek:)), okrem knockoutu Machidy a ehm Chucka tak počas svojho posobenia v ufc jeho výkony naozaj neboli ničím extra

V poslednej dobe sa mi zda, ze ked niekto prehra, vyroji sa na forach kopa ludi, ktorym sa zda, ze dotycny posledne roky snad lezal na lehatku a pecene holuby mu padali do ust. Trosku sudnosti ludia...

Presne tak, byli posraniz lesnara - prohral, najednou je to nejvetsi luzr, byli posrani z fedora - prohral a je hned odepsanej a malej a buhvico
Johncreasy

PříspěvekZaslal: ne březen 20, 2011 9:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakame si asi spadl z višně. Zase s davem...viď? To už tu bylo. Rua je jeden z nejlepší fighterů všech dob. A po kterých zápasech jsem v něm viděl neporazitelného?
Po porážkách dvou porážkách Overeema,Antonia Nogueiry, Randlemana, Liddella, Machidy... Určitě má za sebou výhry nad težšími soupeři, než Jones.
Jones mě překvapil. Čekal jsem vítezství Shoguna a mrzí mě jak jednoznačně prohrál. Přesto Rua zaslouží úctu za to co všecko už vyhrál, a nikdo nemůže říct, že řekl poslední slovo.
Turakam

PříspěvekZaslal: ne březen 20, 2011 9:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Johncreasy napsal:
Turakame si asi spadl z višně. Zase s davem...viď? To už tu bylo. Rua je jeden z nejlepší fighterů všech dob. A po kterých zápasech jsem v něm viděl neporazitelného?
Po porážkách dvou porážkách Overeema,Antonia Nogueiry, Randlemana, Liddella, Machidy... Určitě má za sebou výhry nad težšími soupeři, než Jones.
Jones mě překvapil. Čekal jsem vítezství Shoguna a mrzí mě jak jednoznačně prohrál. Přesto Rua zaslouží úctu za to co všecko už vyhrál, a nikdo nemůže říct, že řekl poslední slovo.

si pozri pár strán dozadu koho som tipoval na výhru tak klud, a hodnotil som len výkony v ufc, nie v pride pred x rokmi...proste ked prehrávajú dlhoročný favoriti, tak sa je ľahké uchýliť k všelijakým ospravedlneniam (vid. Féďa a spol.)
Johncreasy

PříspěvekZaslal: ne březen 20, 2011 9:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahola má zase pravdu. To už nemůže být náhoda. Jsem rád, že máme znovu shodný názor.
Turakam

PříspěvekZaslal: ne březen 20, 2011 9:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Johncreasy napsal:
Ahola má zase pravdu. To už nemůže být náhoda. Jsem rád, že máme znovu shodný názor.

a nebudem sem ťahať, že Shogun odtapoval po strikoch, čo ked urobí niekto iný tak je humbuk, že aká shame a pod. a ked to urobí bojovník jeho rangu, tak je ticho...
Cmeni

PříspěvekZaslal: ne březen 20, 2011 9:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

já bych tapoval, když by se na mě Jones podíval
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Douglas

PříspěvekZaslal: ne březen 20, 2011 10:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
Johncreasy napsal:

a nebudem sem ťahať, že Shogun odtapoval po strikoch , čo ked urobí niekto iný tak je humbuk, že aká shame a pod. a ked to urobí bojovník jeho rangu, tak je ticho...

No, tak tomu se tady, pokud se pamatuju, nikdo nesmal, to si pletes forum. Spis se tu adoruje kolik toho vydrzel.
Jinak taky se mi zda, ze je tendence shazovat ty, co prohrali az nejak podezrele velka. Shogun ten titul v UFC nemel rozhodne nahodne a porad plati, ze LHV ma UFC tu nejlepsi na svete...nehlede na Shoguovi predchozi vysledky.
Jones ms stale ale ve stylu mezery, Spider to zdaleka jeste neni, ale proste i tak jinde, jsem zvedavy co s nim udela nejaky odolny grapler, treba Arona, pokud s nim nebude moc boxovat.
Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
AHOLA

PříspěvekZaslal: ne březen 20, 2011 10:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
proste ked prehrávajú dlhoročný favoriti, tak sa je ľahké uchýliť k všelijakým ospravedlneniam (vid. Féďa a spol.)

Ale ved tu nikto nikoho neospravedlnuje, Jones bol lepsi, tu sa riesi to, ze zrazu Shogun pomaly nic v UFC nedokazal...Sampionom sa stal asi vdaka porote v zlozeni Gabina, Habera, Rytmus

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - UFC 128: Shogun vs. Jones *spoil* Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: