UFC 140

Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - UFC 140  Úvodní stránka -> Bojové sporty -> UFC 140
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Turakam

PříspěvekZaslal: ne prosinec 11, 2011 3:06 am    Předmět: UFC 140 Odpovědět s citátem

MAIN CARD:
Light heavyweight champion Jon Jones looks to defend his title against former champion Lyoto Machida in the evening's main event. In the co-main event of the evening, heavyweights Frank Mir and Antonio Rodrigo Nogueira rematch. The "other Nogueira brother" in Antonio Rogerio Nogueira faces Tito Ortiz on the card as well. Rounding out the PPV broadcast is a welterweight bout between Claude Patrick and Brian Ebersole as well as a featherweight bout between Chan Sung Jung and Mark Hominick.

práve začína:)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Turakam

PříspěvekZaslal: ne prosinec 11, 2011 4:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

SPOIL, SPOIL, SPOIL

Ako zatiaľ špičkový event, parádne finishe (WAR Zombie)

co-main event:
Mir vs Nog - aj keď zápas netrval dlho, tak tie 3 minúty proste paráda, Nog bol zopár hammerfistov od výhry, ale ten ich záverečný grapling a zakončenie, brutal, sánka dole, Mir je blizunku title shotu, ak by sa niekto zranil a pod.

main event:
1. kolo, prvýkrát vidím na Jonesovej tvári, že je znepokojený, Machida ho zopárkrátpekne trafil, hala ho ženie celý čas vpred.

2. kolo
tie lakte urobili svoje a machida končí v bezvedomí po skvelom sube, Jones je monštrum! - netuším, kto by ho mohol zostreliť, žeby Hendo, keby mu tam tá pravačka padla? Rashad nedopadne dobre...
Lunreal

PříspěvekZaslal: ne prosinec 11, 2011 8:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

SPOIL SPOIL

Jones je takova lightweight verze Chucka Norrise, nici soupere cimkoliv se mu zrovna zachce, ma hrozne sirokej murder skill set. Tezko se na nej bude hledat counter.

Mir krasny submission, i kdyz to pro Noga to bylo kapanek neprijemny a urcite necekal, ze se omlacenej a vycerpanej Mir k necemu takovym zmuze. Mel radsi pockat a postupne ho utlouct, Mir se sotva vlekl.
Cmeni

PříspěvekZaslal: ne prosinec 11, 2011 10:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já jsem vůbec nepochopil to škrcení, jak to udělal?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
poklop789

PříspěvekZaslal: ne prosinec 11, 2011 12:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hodne smutny, jako pro fanouska Big Noga, jak to vcera dopadlo. Mel to skvele rozjety, ale zkazil to, mel ho spis rezat nez jit po submission. Zase ukazal srdce jak nikdo, dokud mu nezlomi ruku, tak proste neodklepe. Ale bojim se ze uz je s nim konec, protoze ta zlomenina se bude lecit dlouho a je to skoda, protoze vcera vypadal hodne dobre a jasne ukazal, ze v 1. fajtu nebyl na 100% zdravej.
Martin.L

PříspěvekZaslal: ne prosinec 11, 2011 12:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ta ja sem rad ze aspon jeden ze serednejch brazilcu prohral
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne prosinec 11, 2011 1:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cmeni napsal:
Já jsem vůbec nepochopil to škrcení, jak to udělal?

SPOIL alert SPOIL alert SPOIL alert

prý jsem expert na bojový sporty, takže ti to zkusím vysvětlit.... ale o JJ nic nevím, tak sorry =)

Tlačil ho nahoru, u toho mu twistoval krk a ještě víc ho vytahoval... a hlavně to měl brutálně pevný. Nedržel to jen rukama, ale když se podíváš, tak má ten loket brutálně nahoře a drží to vlastně zádama... jak říkal Joe - Cody Mckenzie style. To se asi brání opravdu těžko.

Jinak... jak jsem OMFG WTF z výkonu Bonese, tak pro mě byl největší zážítek výkon Mira. Nebo výkon... spíš to, co dokázal. Absolutně stunned a Big Nog ho mohl jasně TKOnout.. místo toho zbytečnej pokus o SUB a MIR se z toho parádně dostal a to, co předvědl bylo fakt šílený. Pro mě SUB of the year. Big Nog bude mít asi problémy vracet se po tomhle do oktagonu, ale snad ho ještě uvidíme...

Další WOW - Chan Sung Jung KO Hominick... to asi nečekal nikdo.... Mark to totálně nezvládl a je to fakt škoda. Tohle sem čekal, že bude brutální FotN

No a prohra Tita = ( Já mu docela věřil, každopádně to je asi předposlední vystoupení jeho kariéry. Jsem zvědavej, s kým bude mít retirement match

no a Bones Jones... pro mě Best Pound-for-Pound fighter. Až Chael Sonnen porazí ve své obhajobě titulu Silvu, tak to vidím na Silva x Jones superfight

edit: - walkout sub.... wtf?! a12*
http://cdn1.sbnation.com/imported_assets/917360/096lyotomachidavsjonjones.jpg

=) du ten event zkouknout eště jednou... ( thx UFC for insane fall events... a teď se těšit na Reema s Lesnarem )

SPOIL alert SPOIL alert SPOIL alert
Prinz Eugen

PříspěvekZaslal: ne prosinec 11, 2011 2:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nemate nekdo odkazy na videa uz ? zatim jsem nic nevygooglil
Bazzy

PříspěvekZaslal: ne prosinec 11, 2011 2:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tarzos

PříspěvekZaslal: ne prosinec 11, 2011 2:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Povedenej turnaj a hlavně překvápko v podobě Chan Sung Jung
Prinz Eugen

PříspěvekZaslal: ne prosinec 11, 2011 3:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bazzy napsal:
http://mmaint.com/jones-machida-ufc-140-livestream.html

dik. na rusaky je i zuffa kratka :-)
nevite nahodou jestli neco z dalších stojí za loading ? ortiz ? soszinsky ?
Douglas

PříspěvekZaslal: ne prosinec 11, 2011 3:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Prinz Eugen napsal:
Bazzy napsal:

Vzhledem k delce ti urcite moc casu ty zapasy nesezerou. ;) Mrkni klidne i na Hominick vs Korejec.
Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
AHOLA

PříspěvekZaslal: ne prosinec 11, 2011 4:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spoil:

No potesil ma len Lil Nog, zbil Ortiza tak, ze ten sa tam este dobru chvilu valal s bolestivou grimasou na tvari...

Big Nog - Skratka to prehral, co uz.

Karate Kid v prvom kolôe ukazal, ze Jones je porazitelny, Jones v druhom, ukazal, ze ho porazi len malokto......
Prinz Eugen

PříspěvekZaslal: ne prosinec 11, 2011 4:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Douglas napsal:
Prinz Eugen napsal:
Bazzy napsal:

Vzhledem k delce ti urcite moc casu ty zapasy nesezerou. ;) Mrkni klidne i na Hominick vs Korejec.

na co tam ten hominick cekal ???
ursus.

PříspěvekZaslal: ne prosinec 11, 2011 5:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

shiit tak frank nemohol pomaly vediet na ktorej planete sa nachadza, krasna grappling vymena, tam co chytil kimuru ked mu chcel brat chrbat a rit dajako vystrcil z toho do sidu, super move, som normalne neveril

Rychle na stránku:

Přejdi na: