Úprava jídelníčku

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Úprava jídelníčku  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Úprava jídelníčku
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
sk

PříspěvekZaslal: čt červenec 09, 2015 1:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MilanaliM

PříspěvekZaslal: čt červenec 09, 2015 1:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

bolgi napsal:
MilanaliM : Tieto reci o nocnom katabolizme, ze ked si neda pred spanim tvaroh, tak to aby v noci vstaval a pil protak su proste davno prekonane nezmyselne myty. Alebo protak IHNED po prebudeni, pred ranajkami. ved to je strasne taketo rady davat niekomu, kto to bude brat vazne a bude sa tym mozno riadit. Tvoje rady su ako citacie z M&F a ten uz dnes nikto neberie vazne co sa tyka treningu a vyzivy.

tedy když je to překonané, tak mu napiš čím...ať ví...já jsem hold už stará struktura

my jsem na těhle překonaných věcech vyrůstali - to znamená, že nejsou neefektivní - tedy jsou efektivní a žádný MandF nebyl, byli jen rady od kulturistů v činkárně...budu jim muset mejlnout a vynadat jim co nám to cpali do hlav - byl bych rád kdybys ty a sk zveřejlili fotem vaše tréninkové úsilí...u vás na profilu jsem žádná nenašel - žádný důkaz, že za čím vy si stojíte má výsledky...jste jak anonymní remcálkové...možná se od vás ještě dozvíme, že be se snídaně měla vyřadit, protože je to překonané

dejte sem vaše foto a řekněte mu - podívej jedl jsem tohle a tohle - začal jsem takhle a takhle trénovat a podívej - tak si chlapče vyber co se ti líbí a co ti VYHOVUJE a přizpůsob stravu a trénink svému tělu (každý jsme jiný metabolismem atd)

jestli nesni nic, protoze misto vareni se venoval pritelkyni, tak mu taky svaly nezmizi

to nezmizí, protože mu při hladovění ani žádné nevzniknou hihi

PS: zajímalo by mne, proč si nedá protein po tréninku, když ho cpe sám do snídaně a do druhé večeře... a do hodiny hodiny a půl max potréninkoé jídlo...má toho plné diskuse...banán ho na tři hodiny hladovění taky nezachrání

tam je žádoucí nalít do sebe tekutou formu proteinu,ale před spánkem ? já vím, už je to překonané..hlavně že je business v prodeji s "doplňky"

*** taky se pokusím zde na foru najít toho borca powerliftera co si dá večer před spánkem jako poslední jídlo rovnou dva tvarohy - meli by jste mu to vytknout, vždyď je to překonané !!!

jako pardon, ale to už máte tak vymleté mozky ?, dnes je COOL nahrazovat pevnou stravu tou sypanou což ?

když už to chlapec chce brát, tak ať to bere tak, aby to nebyli vyhozené peníze, jinak bude jako spousta začátečníků, kteří se nikam nedostanou a to si přitom koupili "zázračný" protein, který na etiketě má samá Mega, Supe, Hyper XXXXL ... (někde šak drobným písmem píší: tento výrobek v žádném případě nenahrazuje pevnou stravu, používejte ho jako doplněk plnohodnotné stravy) a protože si ho chlapec koupil tak to s cvičením myslí vážně a něco od toho očekává

PS: našel jsem narychlo neamatéra, který má větší slovo než to mé...budete mu muset napsat, že čte M-F a je již dávno překonaný...

http://www.patrikkotek.cz/vyziva/4.posledni-jidlo-pred-spankem/
Jejich revírem je činkárna, jejich tempo je úměrné zkušenostem, jejich protivníci jsou vysedávači na lavičkách, telefonující cvičenci a neuklízeči kotoučů z činek. Muži z Korby 11 posilují ve dne v noci. Jejich úkolem je nabírat a chránit svalovou hmotu.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
sk

PříspěvekZaslal: čt červenec 09, 2015 2:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja nevim, to je reakce na me ?
Jestli jo, tak si precti muj druhy prispevek v tehle diskuzi. A co se tyka toho ze davam prednost ,,proteinaku,, pred tvarohem, tak je mi uplne jedno jestli to je tekute nebo ne, ale jde mi o spektrum aminokyselin, kde samotny kasein neni zadny zazrak. A oboji (jak protein tak tvaroh) povazuju spis za nouzovku (krome PTN), kdyz se nemuzu najist neceho normalniho. Ja si to s moji vahou muzu dovolit a nemusim nahanet bilkoviny kde se da.
MilanaliM

PříspěvekZaslal: čt červenec 09, 2015 2:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

eraZ napsal:
Myslím, že báť sa toho, že by si sa v spánku dostal do katabolického stavu sa naozaj nemusíš, táto vec je podľa mňa prehnaná A o tom či je tvaroh ľahší pre peňaženku ako protein by sa dalo diskutovať ( záleží od toho odkiaľ človek ten proteín kupuje ), Ak kupuje niekde kde neplatí 20 € za značku tak protein je určite lepšia a lacnejšia voľba

tak to klukovi předvedeme a spočítáme

250g tvaroh 40g bílkovin pomalu stravitelných-kasein (rozmýchaný v mléce nebo lépe přidané vejce + 7g rychle stravitelných bílkovin)

tvaroh - 17Kč
vejce - 2Kč

kasein protein třeba extrifit 30g > 21.5g bílkovin 1000g pixla > 700Kč > 33 dávek > 21Kč (pokud rozmíchaný v mléce tak +10g bílkovin (5Kč 0,3l mléka)

47 bílkovin za 19 Kč
proti
31,5g za 26Kč
ve vodě rozmíchané
21,5g za 21Kč > dvakrát tak dražší jak normální pevná strava ... 1000g pixla by musel stát max 350Kč aby mohla konkurovat obyčejnému tvarohu s vejcem

jinými slovy: na proteinový přípravek doplněk stravy má tenhle klučina dost času, aneb roste nám nová generace cvičenců, kteří jedou od začátku na doplňcích jako by to bylo něco zázračného - pokud to chce ovšem brát-jsou to jeho játra, tak mu je třeba poradit jak efektivněji dávkovat a kdy...taky to tak v posilovně vypadá...příjde ke mne klučina co tam rok chodí drtit železo...stále hubený šlachovitý a zeptá se: " co používáš za protein, nebo který si na baru kupuješ?"...jiný: "co bereš za ...no víš co :) ...sežeň mi něco jestli můžeš...!

nic nikde otázka co jíš co snídáš nebo co si dáš po tréninku za mňamku...to je doba...hnus velebnosti

druhý den šlachovitý kluk přijde a pochlubí se nově koupeným protejnem...po pár měsících nikde žádně výsledky, protože po tréninku si dal protejňák a šel spát, ráno do sebe hodil jogurt a šel na ranní trénink asi s pocitem, čím víckrát trénink tím větší vybuzení svalstva k růstu...k tomu všemu si dokoupili sachariďák, protože neměl na oběd čas, tak že nahradil pytlík rýže a flákotu masa za tekutý sachariďák, který mu nasytil žaludek...po dalších pár měsících přišel pro radu a stěžoval si, že nic nenabral, akorát vyhodil peníze a že jestli nemá zkusit zkombinovat to s nějakým kvalitním nakopávačem...řekl jsem mu to co jsem psal tady i ten tvaroh před spánkem...zakřenil se se slovy "a ktomu sypeš co, že nabíráš" ?

a zelenina, vytamíny ? to radši mládež utratí prachy za bílkovinový koncentrát...vypatlanost
Jejich revírem je činkárna, jejich tempo je úměrné zkušenostem, jejich protivníci jsou vysedávači na lavičkách, telefonující cvičenci a neuklízeči kotoučů z činek. Muži z Korby 11 posilují ve dne v noci. Jejich úkolem je nabírat a chránit svalovou hmotu.

Naposledy upravil MilanaliM dne pá červenec 10, 2015 11:24 am, celkově upraveno 2 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Notrax

PříspěvekZaslal: čt červenec 09, 2015 3:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já nějak nemůžu najít v obchodě tvaroh, který má 40g bílkovin na 250g, tady máme samé 30g bílkovin max.
eraZ

PříspěvekZaslal: čt červenec 09, 2015 3:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mám pocit, že čítaš v mojej správe aj to čo som nenapísal :) Ja som nikde nepísal, že protein a doplnky sú dôležitejšie a lepšie ako pevná strava, ani som nepísal nič o tom, že by mal protein brať, alebo či má naň čas. Jediné na čo som reagoval bolo vyjadrenie, že tvaroh je cenovo výhodnejší ako protein. Ak vezmeme do úvahy značky ako extrifit a podobné kde ako som spomínal platíš polovicu ceny iba za značku tak v tom prípade možno áno, hovoril som napríklad o proteine nu3tion - 2500 gramové balenie kazeinu, je tam v cene asi zhruba
32 eur a ak internet má správne informacie tak to je asi 867 českých korún, ak ti teraz vyjde tvaroh v tvojom počte priaznivejšie ako protein tak palec hore. Navyše je protein určite ľahší na žalúdok a celkovo na vstrebávanie, ale ako som písal nikde som nehovoril nič, že musí užívať protein a, že to bez neho nejde jediné k čomu som sa vyjadril bola cena
bolgi

PříspěvekZaslal: čt červenec 09, 2015 3:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No pozri, ja netvrdim, ze ak vstane v noci a da si protein, rovnako ako hned po prebudeni, tak ze mu to nejak ublizi, alebo ho to poskodi. to nie. Ale tvrdim, ze ked si da pred spanim kvalitne jedlo (kura, hovadzie, vajicka, tvaroh) a rano hodinu po zobudeni sa naje opat rovnako kvalitneho jedla, tak vysledny efekt bude uplne rovnaky.

Najdolezitejsie jedlo dna je kazde jedno jedlo. Konzistentnost a trpezlivost prebijaju vsetko ostatne. 5-6 kvalitnych jedal s 20-40g bielkovin v kazdom z nich, jest kvalitne sacharidy a tuky a vysledky sa dostavia bez toho, aby sa clovek budil v noci ak si nedal pred spanim tvaroh.

Problemy rad z M&F su 2 hlavne:

-> su to extremne postupy (vid. treningove plany co tam su, ved to je sialenstvo) ktore ma zmysel aplikovat v extremnych podmienkach (sutazni kulturisti), ale pre bezneho cloveka, co si chce zlepsit postavu a silu su kontraproduktivne (nizkofrekvencne splity? ktory natural co nejaky ten piatok cvici z toho bude profitovat?)

-> tieto casopisy uplne nepokryte propaguju doplnky vyzivy na ukor stravy. a nejedna sa iba o protein a gainer, ale o kopu dalsich veci bez ktorych vraj neporastiete a podobne. krasny priklad je "anabolicke okno" - ak si do hodiny po treningu nedas bielkoviny a sacharidy tak ho prepasies. a kedze do hodiny nikto jest nebude, tak si daj protein a maltodextrin (mamutie davky samozrejme) a prilozia ti rovno odkaz na e-shop :) a idealne este si dat protein aj pred treningom a pocas treningu. proste chcu predavat.

Ja pouzivam protein velmi malo, vacsinou iba na dochutenie do vlociek, ci jogurtov a na pecenie a som tu, cvicim, zijem a aj nejake tie svaly su :) takze ja som zastanca pevnej stravy, ale celodennej a konzistentnej (IF je podla mna najvacsi omyl za posledne roky), nie v nejakych magickych casoch ako pred spanim, ci po treningu (ok ten je asi fakt trosku dolezitejsi, ale bez ostatnych jedal nema vyznam)
Olejnas

PříspěvekZaslal: čt červenec 09, 2015 4:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jen technicka. Reklama ty casopisy (a ono vubec vsechny casopisy) zivi, bez ni by ten casopis neexistoval.
jachym

PříspěvekZaslal: čt červenec 09, 2015 5:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

já kupuju WPC75 za 199/kg... a žádný polský shit.... čili ono to opravdu nejlevněji vychází v přepočtu na B/g.
Pr!nc

PříspěvekZaslal: čt červenec 09, 2015 5:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Takto nízkou cenu nechápu, jak je to možné?
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: čt červenec 09, 2015 5:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pr!nc napsal:

Pod cenou to určitě neprodává, to by byla pomalá sebevražda, takže...? Musí toho brát obrovský objem a na 99 % to není CFM, jinak si to nedokážu vysvětlit.
MilanaliM

PříspěvekZaslal: čt červenec 09, 2015 6:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Notrax napsal:
Já nějak nemůžu najít v obchodě tvaroh, který má 40g bílkovin na 250g, tady máme samé 30g bílkovin max.

hledej šmudlo... (tak nekupuj Tesco tvarohy - fakt nechápu jak v době internetu nedokážete zlepšit své vzdělání)

PS: stále se nemohu dočkat vašich fotek prorýsovanch postav, doložte výsledek vašich experimentů s jídelníčkem a napište klukovi ten váš jídelníček se kterým jste se někam dostali, ať si kluk vezme inspiraci...

...koukám, že jste začali řešit, že kupované koncentráty je lepší brát a vyřadit normální klasické jídlo...pryč s tvarohem, pryč s cottage sýrem ! nastupuje generace požívačů doplňků ze kterých udělali náhradu normálního jídla. To je to co začátečník potřebuje ! Bílkovinový koncentrát je to po čem ti vyrostou svaly ! Jsou toho přece plné časopisy !

Mne je jedno že jsou časopisy živy i z reklam doplňků výživy. Mám svůj vlastní rozum, abych se nenechal zmanipulovat a k tomu, abych si dal normální tvaroh nepotřebuji kupovat ho na základě toho, že jsem viděl reklamu na tvaroh

Napište mu jídelníček...zdravý a výživný ať si vybere, když není schopen a ochoten najít si to svoje na netu...nejlépe: zaplatit si sezení u výživového poradce - dobře investované peníze pro zelenáče

Naposledy upravil MilanaliM dne pá červenec 10, 2015 11:27 am, celkově upraveno 3 krát
jachym

PříspěvekZaslal: čt červenec 09, 2015 6:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko napsal:
Pr!nc napsal:

Pod cenou to určitě neprodává, to by byla pomalá sebevražda, takže...? Musí toho brát obrovský objem a na 99 % to není CFM, jinak si to nedokážu vysvětlit.

WPC75:
bez příchutě, čistý koncentrát syrovátky (bez sladidel, Eček, prostě jen whey protein)
199Kč/kg

WPC80 CFM:
bez příchutě, čistý koncentrát syrovátky CFM
266Kč/kg

nemá to příchuť, nemá to hezkej obal, nemá to reklamu... a za to se platí....
MilanaliM

PříspěvekZaslal: čt červenec 09, 2015 6:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jachym napsal:
eSko napsal:
Pr!nc napsal:

WPC75:
bez příchutě, čistý koncentrát syrovátky (bez sladidel, Eček, prostě jen whey protein)
199Kč/kg

WPC80 CFM:
266Kč/kg

Výrobek se nesmí používat jako náhrada pestré stravy. výrobce to jasně píše na etiketě, tak klukovi neblbněte hlavu...buď je to začátečník a nic takového nepotřebuje...nebo je to pokročilý a dávkuje blbě ve svém jídelníčku.

jachym ...další co nemá žádné fotoalbum...hold když zřejmě není co ukázat...
eraZ

PříspěvekZaslal: čt červenec 09, 2015 6:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MilanaliM napsal:
jachym napsal:
eSko napsal:
Pr!nc napsal:

WPC75:
199Kč/kg

WPC80 CFM:
266Kč/kg

Výrobek se nesmí používat jako náhrada pestré stravy. výrobce to jasně píše na etiketě, tak klukovi neblbněte hlavu...buď je to začátečník a nic takového nepotřebuje...nebo je to pokročilý a dávkuje blbě ve svém jídelníčku.

jachym ...další co nemá žádné fotoalbum...hold když zřejmě není co ukázat...

ty si normálne robíš srandu nie

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Úprava jídelníčku Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: