|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Anonymní
|
Zaslal: čt květen 21, 2015 5:55 pm Předmět: |
|
|
mě osobně se líbí plastový výrobky od coldsteel
např brooklyn crusher nebo smasher :D, možná mají i nějaké obušky
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt květen 21, 2015 5:57 pm Předmět: |
|
|
Na mě si troufají jen malí (asi si myslí, že tím pádem se do nich nepustím). Jde mi o to, že když jdeme kolem fetek a Ti na sebe řvou nebo se perou a já jdu s 4 letou dcerou, tak prostě pro jistotu bych asi něco měl mít (a zbroják se mi dělat nechce:o) Minule malá brečela, když procházela kolem, protože se bála. Tak jsem ji odvedl domů a vrátil se to rozehnat a zabrala až hrozba policií...příště to může být jinak. Takže mě napadl sprej, teleskop nebo boxer.
Něco malého co člověk schová a má to čistě pro svoji případnou obranu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt květen 21, 2015 6:00 pm Předmět: |
|
|
v takovem pripade teleskop
nestrilel bych
a na boxera si je musis pustit blizko k telu _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: čt květen 21, 2015 6:07 pm Předmět: |
|
|
Teleskop je ideál. Perfektně si je můžeš držet od těla. U pepřáku hrozí, že se může dostat i tobe do očí a nebo trvá pár sekund než začne fungovat. Kdežto teleskopem takovou fetku vypneš hned
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt květen 21, 2015 6:19 pm Předmět: |
|
|
Díky...něco vyberu...ono když Vám někdo ve tři ráno buší na dveře se zornicema přes půl očí, tak člověk by asi měl mít v ruce co má za dveřma něco pro jistotu (už rok páčím z dcery basebalovou hůl co půjčila kamarádce).
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt květen 21, 2015 6:28 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | Díky...něco vyberu...ono když Vám někdo ve tři ráno buší na dveře se zornicema přes půl očí, tak člověk by asi měl mít v ruce co má za dveřma něco pro jistotu (už rok páčím z dcery basebalovou hůl co půjčila kamarádce). |
kudla chlap co ma pres metrak musi zabit jednim uderem pesti :-D
ale jinak..stejneou praci udvede i stara vodovodni trubka
( a proc vlastne zvoni?) _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: čt květen 21, 2015 6:32 pm Předmět: |
|
|
Ty kraso, me busit na dvere nejaka fetka, tak otevrit dvere je to posledni, co bych chtel udelat .... i kdyz me nenapada jak to vyresit, snad jen po vzoru americkej filmu prostrelit dvere z jednoho metru brokovnici :)) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt květen 21, 2015 6:35 pm Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | | Ty kraso, me busit na dvere nejaka fetka, tak otevrit dvere je to posledni, co bych chtel udelat .... i kdyz me nenapada jak to vyresit, snad jen po vzoru americkej filmu prostrelit dvere z jednoho metru brokovnici :)) | ...když zvoní a buší na dveře?...to nevydržíš celou noc.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt květen 21, 2015 6:37 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | Deadlift napsal: | | Díky...něco vyberu...ono když Vám někdo ve tři ráno buší na dveře se zornicema přes půl očí, tak člověk by asi měl mít v ruce co má za dveřma něco pro jistotu (už rok páčím z dcery basebalovou hůl co půjčila kamarádce). |
kudla chlap co ma pres metrak musi zabit jednim uderem pesti :-D
ale jinak..stejneou praci udvede i stara vodovodni trubka
( a proc vlastne zvoni?) |
U nás se v noci zamyká vchod a on se nemohl dostat ven...asi spal někde v mezipatře.
Jakou velikost toho obušku? 21, 23 nebo víc palců? Viděl jsem ESP obušky za cca 600-700 Kč...to by mi stačilo.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt květen 21, 2015 6:38 pm Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | | Ty kraso, me busit na dvere nejaka fetka, tak otevrit dvere je to posledni, co bych chtel udelat .... i kdyz me nenapada jak to vyresit, snad jen po vzoru americkej filmu prostrelit dvere z jednoho metru brokovnici :)) | Dveře máme bezpečnostní:o)...e vnich nějaký plech či co. Každopádně mají tak 80 kg.
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: čt květen 21, 2015 8:35 pm Předmět: |
|
|
A co paralyzér nebo rovnou taser?
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt květen 21, 2015 8:38 pm Předmět: |
|
|
Taser je u nás zakázaný.
Objednal jsem teleskop a gelový pepřák. Doufám, že je nikdy nepoužiju.
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: čt květen 21, 2015 9:56 pm Předmět: |
|
|
chodit po praze s basebalkou je divný žejo? :D páč sem o tom jednu dobu dost přemejšlel :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|