Zdravim.. neviem co sa tu presne rozoberalo ale mam otazku..
ked si dam jednu tabletu tak mam polku dna strasne sfarbeny moč do zlta..
pritom moj prijem vody je urcite dostacujuci..
nezatazuje mi to zbytocne oblicky??..
dik za rady.. :)
tak mám ten samý příznak, něvěděl jsem od čeho to je tak už vim :-)) ale myslim si že to bude jenom zbytek nějakýho minerálu nebo tak něco. Spíš by mě zajímalo jestli by nevadilo kdybych doporučenou tabletku denně dlouhodobě zdvojnásobil na 2 ? myslíte že by to mohlo vadit ? co jsem se koukal na složení tak by to nemělo dělat problém. Asi to zkusim protože ty účinky se podle mě projeví až při vyšších dávkách vitamínů.
Žlutou moč způsobuje hlavně riboflavin a jeho aktuální nadbytek. Sice sportovci mají zvýšenou spotřebu vitamínů, ale výrobci to množství "béček" předimenzovávají a pak to tak na záchodě vypadá.
Greeg napsal:
tak mám ten samý příznak, něvěděl jsem od čeho to je tak už vim :-)) ale myslim si že to bude jenom zbytek nějakýho minerálu nebo tak něco. Spíš by mě zajímalo jestli by nevadilo kdybych doporučenou tabletku denně dlouhodobě zdvojnásobil na 2 ? myslíte že by to mohlo vadit ? co jsem se koukal na složení tak by to nemělo dělat problém. Asi to zkusim protože ty účinky se podle mě projeví až při vyšších dávkách vitamínů.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru