|
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Orbb
|
Zaslal: út červen 28, 2011 5:58 am Předmět: |
|
|
klasika: Hemenex . To snad umíte všichni. _________________ Because trying it is more than the most people will ever do.
|
|
nahoru |
|
|
| | |
Moocha
|
|
nahoru |
|
|
88332
|
Zaslal: pá červenec 15, 2011 10:37 pm Předmět: Bílek |
|
|
Obecně se tak jako píše, že 100g bílků (cca 3 vejce M) má 12g bílkovin. Hoď je normánlně na pánev, dej do celozrnnýho opečenýho toustovýho chleba máš skvělou svačinu. Ještě když na ně dáš trochu kečupu, klidně DIA.
|
|
nahoru |
|
|
Zacatecnik Anthony
|
Zaslal: čt listopad 03, 2011 7:32 pm Předmět: |
|
|
ahoj,chci shodit nejaky ten tuk,vadi kdyz si dam kazdy den k svacine vajicko natvrdo i se zloutkem?
|
|
nahoru |
|
|
Merrao
|
Zaslal: čt listopad 03, 2011 7:33 pm Předmět: |
|
|
Ne:)
Ve vajíčku jsou kvalitní tuky.
Vadilo by víc zdravému hubnutí, kdyby sis dal slazený jogurt.
|
|
nahoru |
|
|
Zacatecnik Anthony
|
|
nahoru |
|
|
Mr. Muscle
|
Zaslal: út listopad 08, 2011 8:11 pm Předmět: |
|
|
Čaues. Sorry jestli to tady už bylo. Někde jsem zaslech , že když se vajíčka smaží na pánvi tak se u nich přeměnuje tuk z toho dobrého na ten špatný.
Je to pravda?
|
|
nahoru |
|
|
idoktor
|
Zaslal: út listopad 08, 2011 9:02 pm Předmět: |
|
|
Mr. Muscle napsal: | Čaues. Sorry jestli to tady už bylo. Někde jsem zaslech , že když se vajíčka smaží na pánvi tak se u nich přeměnuje tuk z toho dobrého na ten špatný.
Je to pravda? |
Bude to soufiset s teplotou. Vajíčka obsahují následující MK: Myristová, Palmitová, Stearová - nasysené, tedy s velkou teplotní stabilitou. Ty by měli být v pohodě. Pak jsou tu ještě MK nenasysené - Palmitoolejová, Olejová, Linolová, a-linolenová, Arachidonová, Eikosapentaenová, Eikosapentaenová, Dokosahexaenová. Zkus někde vygooglit jejich teplotní stabilitu. Nebo počkej na deadlifta, který to možná vysype z hlavy :-) _________________ ---------
|
|
nahoru |
|
|
idoktor
|
Zaslal: út listopad 08, 2011 9:02 pm Předmět: |
|
|
Mr. Muscle napsal: | Čaues. Sorry jestli to tady už bylo. Někde jsem zaslech , že když se vajíčka smaží na pánvi tak se u nich přeměnuje tuk z toho dobrého na ten špatný.
Je to pravda? |
Bude to soufiset s teplotou. Vajíčka obsahují následující MK: Myristová, Palmitová, Stearová - nasysené, tedy s velkou teplotní stabilitou. Ty by měli být v pohodě. Pak jsou tu ještě MK nenasysené - Palmitoolejová, Olejová, Linolová, a-linolenová, Arachidonová, Eikosapentaenová, Eikosapentaenová, Dokosahexaenová. Zkus někde vygooglit jejich teplotní stabilitu. Nebo počkej na deadlifta, který to možná vysype z hlavy :-) _________________ ---------
|
|
nahoru |
|
|
zuzanka110
|
Zaslal: čt listopad 24, 2011 4:25 pm Předmět: |
|
|
|
|
nahoru |
|
|
Bombay
|
Zaslal: čt listopad 24, 2011 4:42 pm Předmět: |
|
|
Pokud jsou fotky z vlastnoruční přípravy, pak gratuluju. Takhle je obalit vyžaduje cvik. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
nahoru |
|
|
Reprotek
|
Zaslal: so prosinec 22, 2012 1:58 pm Předmět: |
|
|
co rikate na chleba ve vajicku s ovesnyma vlockama, knedlik s vajickem a ovesnyma vlockama ? varena vajicka mi zrovna moc nejedou, ale kdyz vezmu krajic chleba nebo dva a dam na to 3-4 vejce tak pohodicka ale samotne ne :/ to same s knedlikem
mozna bych mel ty vejce na tvrdo jist tak dlouho dokud mi enbudou chutnat?:D takhle nejak jsem prisel na chut vlockam _________________ No Pain, No Gain
|
|
nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|