|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Chery
|
Zaslal: po červen 11, 2012 1:10 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | | To je ten žralo na tom, až takhle blbě jo? Koukám, že ho skoro nikdo nejí, jsem se chtěl po něm zrovna dneska kouknout v Kauflandu. |
Taky jsem nad ním dlouho přemýšlel,vypadá dobře ,Ale ta chuť,abych nevyhodil 64kč zbytečně
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
RavenStalker

|
Zaslal: po červen 11, 2012 1:39 pm Předmět: |
|
|
Já toho žraloka zkusil protože to bylo extrémě levné ale bylo to takové blemcavé blátivé a ta kůže plná písku nebo nějakého sajrajtu (možná bych si měl přečíst jak to správně udělat) ale radši už ne :)
|
|
| nahoru |
|
 |
LaszloGogolak
|
Zaslal: po červen 18, 2012 10:57 am Předmět: |
|
|
Právě teď mají žraloka v Albertu ve slevě, jdu na to
|
|
| nahoru |
|
 |
Chery
|
Zaslal: st červenec 04, 2012 5:05 pm Předmět: |
|
|
| LaszloGogolak napsal: | | Právě teď mají žraloka v Albertu ve slevě, jdu na to |
Tak co?
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: st červenec 04, 2012 5:28 pm Předmět: |
|
|
Tak já měl zatím jen pangasiuse, tilapii a lososa a vyhrává losos samozřejmě. :)
Na toho žraloka se taky furt chystám. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
honzaj95

|
Zaslal: st červenec 04, 2012 5:36 pm Předmět: |
|
|
a co tuňák? ja bych ho mohl jíst každej den  ale ta cena
|
|
| nahoru |
|
 |
Chery
|
Zaslal: st červenec 04, 2012 5:36 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | Tak já měl zatím jen pangasiuse, tilapii a lososa a vyhrává losos samozřejmě. :)
Na toho žraloka se taky furt chystám. |
U pangy mi ta chut prisla strasne nevyrazna,ty jsi koupil lososa s kostma nebo filety?
|
|
| nahoru |
|
 |
Chery
|
Zaslal: st červenec 04, 2012 5:37 pm Předmět: |
|
|
| honzaj95 napsal: | a co tuňák? ja bych ho mohl jíst každej den ale ta cena |
konzerva?
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: st červenec 04, 2012 5:45 pm Předmět: |
|
|
| Chery napsal: | | MAST3R napsal: | Tak já měl zatím jen pangasiuse, tilapii a lososa a vyhrává losos samozřejmě. :)
U pangy mi ta chut prisla strasne nevyrazna,ty jsi koupil lososa s kostma nebo filety? |
přiznám se, že jsem to kupoval poprvé a jsem laik jak prase (teď už vím, že ryby se snažit brát čerstvé), byly to kolečka (podkovy) s kuží a bylo tam napsáno - steak z lososa - nepochází z farmy, mělo to kosti. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Chery
|
Zaslal: st červenec 04, 2012 5:54 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | | Chery napsal: | | MAST3R napsal: | Tak já měl zatím jen pangasiuse, tilapii a lososa a vyhrává losos samozřejmě. :)
U pangy mi ta chut prisla strasne nevyrazna,ty jsi koupil lososa s kostma nebo filety? |
přiznám se, že jsem to kupoval poprvé a jsem laik jak prase (teď už vím, že ryby se snažit brát čerstvé), byly to kolečka (podkovy) s kuží a bylo tam napsáno - steak z lososa - nepochází z farmy, mělo to kosti. |
Presne toho steaka jsem mel,chutove to nebylo spatny,ale ty koste
|
|
| nahoru |
|
 |
honzaj95

|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: st červenec 04, 2012 6:47 pm Předmět: |
|
|
Pro me jednoznacne ryba ve forme omega 3 kyselin od reflexu 9g denne
Jak rikam, ryba neni na zahnani hladu, ale spis na chut.
|
|
| nahoru |
|
 |
Chery
|
Zaslal: st červenec 04, 2012 7:27 pm Předmět: |
|
|
| honzaj95 napsal: | jistě že konzerva |
,Me teda moc nechutnal,chutnalo to fakt jako RYBA
|
|
| nahoru |
|
 |
Chery
|
Zaslal: st červenec 04, 2012 7:27 pm Předmět: |
|
|
| Rostislaw napsal: | Pro me jednoznacne ryba ve forme omega 3 kyselin od reflexu 9g denne
Jak rikam, ryba neni na zahnani hladu, ale spis na chut. |
Nezni spatne
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|