Věk lidí na fóru

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 18, 19, 20  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Věk lidí na fóru  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Věk lidí na fóru
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Kolik je Ti let?
0-15
3%
 3%  [ 15 ]
16-20
39%
 39%  [ 158 ]
21-25
31%
 31%  [ 126 ]
26-30
15%
 15%  [ 62 ]
31-39
8%
 8%  [ 35 ]
40-55
1%
 1%  [ 5 ]
56-??
0%
 0%  [ 2 ]
Celkem hlasů : 403

Autor Zpráva
WildOrchid

PříspěvekZaslal: po květen 07, 2007 10:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

lucy napsal:
WildOrchid napsal:
Ja prestala pit alkohol pred tydnem. Nebudu ho pit, dokud bud nezacnu slyset, nebo nez budu mit kluka.

Nekourila jsem nikdy
Posiluju asi od rijna, ale nejlip jsem se citila v dobe, kdy jsem chodila 4krat tydne na judo :)
lidi mi rikaj ze vypadam na 17, nedavno mi bylo receno ze podle vyjadrovani by mi hadal 27, bude mi zachvili 23
a citim se.. jak kdy. Kdyz si uvedomim ze jsem porad v prvaku na vejsce, tak se citim stara.. kdyz si uzivam zivota, nebo jen tak posloucham hudbu, citim se mlada.. skoro nesmrtelna :) vecna.

alkohol zpusobuje hluchotu??? nesmis si ho lit do usi

alkohol zpusobuje precitlivelost. Proste citim ze jestli budu chlastat, tak budu brecet. Bud proto ze se kolem me budou bavit lidi a ja nebudu vedet o cem, nebo proto ze si budu vic uvedomovat zejsem sama..
navic piju prave v situacich kdy jsem bud v kolektivu kde se lidi bavi, nebo kdyz jsem v pritomnosti nekoho kdo me pritahuje.. takze se to tim jen umocnuje. Taky vlastne.. nemam duvod pit. Zbytecne jsem pak zklamana.
supporter
(ban)

PříspěvekZaslal: po květen 07, 2007 10:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

WildOrchid napsal:
lucy napsal:
WildOrchid napsal:
Ja prestala pit alkohol pred tydnem. Nebudu ho pit, dokud bud nezacnu slyset, nebo nez budu mit kluka.

Nekourila jsem nikdy
Posiluju asi od rijna, ale nejlip jsem se citila v dobe, kdy jsem chodila 4krat tydne na judo :)
lidi mi rikaj ze vypadam na 17, nedavno mi bylo receno ze podle vyjadrovani by mi hadal 27, bude mi zachvili 23
a citim se.. jak kdy. Kdyz si uvedomim ze jsem porad v prvaku na vejsce, tak se citim stara.. kdyz si uzivam zivota, nebo jen tak posloucham hudbu, citim se mlada.. skoro nesmrtelna :) vecna.

alkohol zpusobuje precitlivelost. Proste citim ze jestli budu chlastat, tak budu brecet. Bud proto ze se kolem me budou bavit lidi a ja nebudu vedet o cem, nebo proto ze si budu vic uvedomovat zejsem sama..
navic piju prave v situacich kdy jsem bud v kolektivu kde se lidi bavi, nebo kdyz jsem v pritomnosti nekoho kdo me pritahuje.. takze se to tim jen umocnuje. Taky vlastne.. nemam duvod pit. Zbytecne jsem pak zklamana.

Jéé...to zní smutně
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
lucy

PříspěvekZaslal: po květen 07, 2007 10:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

WildOrchid napsal:
lucy napsal:
WildOrchid napsal:

Nekourila jsem nikdy

ze jsi sama tim se netrap, on ten pravy prijde, neboj a vetsinou, kdyz si alkoholem dodavas odvahu v pritomnosti nekoho, kdo te pritahuje, skonci to spatne..........chlast nic neresi
WildOrchid

PříspěvekZaslal: po květen 07, 2007 10:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

lucy napsal:

ze jsi sama tim se netrap, on ten pravy prijde, neboj a vetsinou, kdyz si alkoholem dodavas odvahu v pritomnosti nekoho, kdo te pritahuje, skonci to spatne..........chlast nic neresi

no, ja si chlastem ale nedodavam odvahu :) balit kluka nechci. To prijde mozna tak az mi bude 30. Do ty doby si radsi pockam nez sbali on me, abych si ho mohla vazit.
Ale jsme trosku OT, ja se jen snazila vysvetlit ten alkohol ;)
Douglas

PříspěvekZaslal: po květen 07, 2007 10:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tipnul bych si u WO spíš nedoslýchavost.
BTW: Můj tatík je taky silně nedoslýchavý, nedávno se mu porouchalo naslouchátko a vznikaly z toho celkem zajímavé situace, páč člověk když řve, tak těžko nějak příjemně modeluje hlas a třeba takový banální dotaz "Kolik je prosím tě hodin?" může působit pro okolí dost děsivě...
Jo a velice si pochvaloval, když to naslouchátko neměl: "Člověče mě furt někdo otravuje, ale teď když to naslouchátko nemám, tak chodím po městě a každý mi může políbit prdel.." (Tatík je takový svéráz.)
Takže tak;-).
EDIT: Koukám, že věk, alkohol a nedoslýchavost jdou k sobě.
Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
lucy

PříspěvekZaslal: po květen 07, 2007 10:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

WildOrchid napsal:
lucy napsal:

no, ja si chlastem ale nedodavam odvahu :) balit kluka nechci. To prijde mozna tak az mi bude 30. Do ty doby si radsi pockam nez sbali on me, abych si ho mohla vazit.

jeste budu OT.......myslis ze kdyz je nam 30, tak chlapi musime balit, ze uz nas nebali???? Ty jo, asi budu mit mega depku
WildOrchid

PříspěvekZaslal: po květen 07, 2007 10:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

lucy napsal:
WildOrchid napsal:
lucy napsal:

jeste budu OT.......myslis ze kdyz je nam 30, tak chlapi musime balit, ze uz nas nebali???? Ty jo, asi budu mit mega depku

spis myslim ze uz budu mit dost cekani, usoudim ze chlapi jsou srabi, vyhlidnu si nekoho, sbalim ho, a udelam si deti abych mela pro co zit.
Nebo si vezmu kamarada, udelam si deti.. a pak kdo vi jak to dopadne.
Ale ve 30ti uz urcite chci deti.
Drago

PříspěvekZaslal: po květen 07, 2007 10:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

WO co to je za depkarsky reci? takova sikovna holka

Jinak ja vypadam asi na to kolik me je, chovam se tak na 12-15let, podle toho co delam zrovna . A nepiju vubec. Tolik k tematu :)
AHOLA

PříspěvekZaslal: po květen 07, 2007 10:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Drago napsal:
A nepiju vubec.

Ale ked si bol mladsi, tak si pil, nie? To ja len tak, mi nesedi, ze by si bol take neviniatko
PAVUK

PříspěvekZaslal: po květen 07, 2007 10:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Neviem co je za obdobie, ale sledujem ze okolo mna je dost ludi v zadumcivej nalade.

Neprepadajte panike!

Ja mam 30, som slobodny, nezadany, velmi pravdepodobne v zivotnej kondicii, popijam si sam doma za pocitacom (dobry veltlin zeleny, dobry), minuly tyzden som zacal fajcit (s velbloudem, mnam), ale asi zase prestanem ;)

Ak by niekto chcel ist na kavu, alebo len tak von, ozvite sa :) A prestante depkarit, vsetko bude dobre ;)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Drago

PříspěvekZaslal: po květen 07, 2007 11:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

AHOLA napsal:
Drago napsal:
A nepiju vubec.

Ale ked si bol mladsi, tak si pil, nie? To ja len tak, mi nesedi, ze by si bol take neviniatko

Fakt moc ne, kourit jsem jenom zkousel, to me nechytlo. Alkohol jasne ze parkrat jsem se ozral, ale ja vzdycky kdyz se nekam slo kalit, tak pro me to znamenalo sbalit nejaky holky. Ja jsem to dokonce tak cykloval ty kluby jak uz jsem treba nekde vsecky znal
Douglas

PříspěvekZaslal: po květen 07, 2007 11:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

PAVUK napsal:
Neviem co je za obdobie, ale sledujem ze okolo mna je dost ludi v zadumcivej nalade.

Neprepadajte panike!

Ja mam 30, som slobodny, nezadany, velmi pravdepodobne v zivotnej kondicii, popijam si sam doma za pocitacom (dobry veltlin zeleny, dobry), minuly tyzden som zacal fajcit (s velbloudem, mnam), ale asi zase prestanem ;)

Ak by niekto chcel ist na kavu, alebo len tak von, ozvite sa :) A prestante depkarit, vsetko bude dobre ;)

Zajímalo by mě, co přinutí člověka začít ve třiceti kouřit.
Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
PAVUK

PříspěvekZaslal: po květen 07, 2007 11:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Douglas napsal:
Zajímalo by mě, co přinutí člověka začít ve třiceti kouřit.

Neviem to vysvetlit. Taku blbu naladu som mal, nemam okolo nikoho komu by to vadilo, isiel som okolo stanku, kupil si cigarety, zapalky, pustil sa do toho. Taky divny vikend to bol :)
Mozno samovrazedne sklony ;) take nenapadne, pomale ;)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Bara

PříspěvekZaslal: út květen 08, 2007 10:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Drago napsal:
WO co to je za depkarsky reci? takova sikovna holka

Jinak ja vypadam asi na to kolik me je, chovam se tak na 12-15let, podle toho co delam zrovna . A nepiju vubec. Tolik k tematu :)

Drago,ty seš můj člověk.Já vypadám už pár let stejně blbě a cca na 35,ale to mně už nijak nevzrušuje.Nekouřím a nepiju a všichni se tomu diví.Jo,a prdlej jsem jak malej kluk
Cratach

PříspěvekZaslal: út květen 08, 2007 10:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Sem rad, ze sem zjistil, ze nejsem jedinej, komu je vycitano, ze ve volnym case cumi na filmy nebo serialy (tradicne futurama :o) a u toho se cpe :o)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Věk lidí na fóru Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 18, 19, 20  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: