drepy
6 x 50kg
6 x 55
6 x 60
6 x 65
6 x 70
6 x 60
6 x 50
MT
5 x 50kg
5 x 70
5 x 80
5 x 90
4 x 95
3 x 100
5 x 80
5 x 70
legpress
8 x 120kg
4s 8 x 150
vlnenie lanom + plank
3s 15sekund + 1min
Dnes to nemalo chyby. Pred tréningom dvojité presso a fajn hudba. Na začiatok brucho, nohy v slušnom rytme. Drepy neboli ideálne (nanič topánky), ale silovo fajn. MT krásne precítené, pekne s rozjazdom nohami. Po tomto som už bol total mokrý.
Ochladilo sa, ale celá posilka bola vyhriata a panovalo dusno. Legpress po 100 rokoch, čistý mordor. Z čela potoky potu a od 6. opakovania čistý tranz a tlak len silou vôle.
Posledný cvik v supersérii, nekontrolovatelný tep a teplo. Pri planku kvapkal pot neustále na podložku, pri poslednej sérii som už ani nevidel.
Jedným slovom: krása! :)
celkovo 4 série
5 zhybov - ultra pomaly, začiatok stiahnutím lopatiek takto
10 klikov - veľmi pomaly, nohy vyššie
10 drepov - dôraz na mobilitu a hĺbku
5 zdvihov nôh vo vise
Posledné dni má trápila silná bolesť hrdlo. Vynechával som športové aktivity a snažil sa z toho dostať svojpomocne. Dnes sa mi to už zdalo lepšie, ale ešte to nebolo ono, zvolil som teda kruháč doma tak, aby som sa nezadýchal. Skúsil som, ak budem ráno ok, tak zajtra už posilka.
Po dlhšom čase tréning, čo stojí za zmienku. Bolo toho teraz veľa, takže cvičenie muselo ísť trochu bokom. Dúfam, že sa mi poradí začať zas v nejakom pravidelnejšom režime.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru