Nemohl jsem hlasovat, protože není napsáno zda je to myšleno v jedné serii, v celém tréninku, celém dni nebo třeba za týden nebo měsíc. Za měsíc bych těch 1000 v klídku dal
Zlepšení bude třeba jako v případě kliků. Zkus zjistit kolik dokážeš udělat když si dáš minutovou přestávku mezi seriemi a odjet tak třeba 200-300op a každý trénink to zkoušet zkracovat tu přestávku o pár vteřin např.
Je to v jedne serii proste do skonani
Zajimalo by me treba jak se na to pripravit.jaky si dat jidlo den pred tim a pak treba snidani
maso rejže a bez vloček k snídani to podle mě nemá cenu ani zkoušet
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
maso rejže a bez vloček k snídani to podle mě nemá cenu ani zkoušet
Co nejake doplnky vyzivy?
Vidíš, na to jsem zapoměl. Určitě to nepůjde bez "Compress Caliber Pump" !
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Tobě už mrdlo dostatečně, až takový účinek mrdnutí Compress Caliber Pump nemá, takže se nemusíš bát.
Jestli v něčem jsi dobrej a baví tě to tak to cvič a zlepšuj se a když budeš fakt dobrej tak můžeš jít i na soutěž. Ale chtít ze dne na den nějaký fígle jak se zlepšit v něčem co asi normálně sám neděláš (jinak bys věděl jak na to) mi přijde jako blbost. Stejně můžeš na prvních 10 míst zapomenout, to vyhrajou lidi který to cvičí (třeba jezdí veslo nebo tak). A pokud máš strach že budeš poslední a snažíš se nahnat nějaké rady tak to prostě zabal, nikdo tě nenutí v takové kravině soutěžit.
I když pořád lepší, než kdyby u vás dělali soutěž v bench pressu a ty ses ptal jak ho cvičit a pak bys přišel brečet s utrhnutým ramenem.
Doporučuji nějakou takovou prasáckou techniku, zapojíš i spodek těla a nohy:
Uděláš tak víc op, pravděpodobně ti to uznají a o to přeci jde jako na crossfitových soutěžích.
Jestli v něčem jsi dobrej a baví tě to tak to cvič a zlepšuj se a když budeš fakt dobrej tak můžeš jít i na soutěž. Ale chtít ze dne na den nějaký fígle jak se zlepšit v něčem co asi normálně sám neděláš (jinak bys věděl jak na to) mi přijde jako blbost. Stejně můžeš na prvních 10 míst zapomenout, to vyhrajou lidi který to cvičí (třeba jezdí veslo nebo tak). A pokud máš strach že budeš poslední a snažíš se nahnat nějaké rady tak to prostě zabal, nikdo tě nenutí v takové kravině soutěžit.
I když pořád lepší, než kdyby u vás dělali soutěž v bench pressu a ty ses ptal jak ho cvičit a pak bys přišel brečet s utrhnutým ramenem.
Doporučuji nějakou takovou prasáckou techniku, zapojíš i spodek těla a nohy:
Uděláš tak víc op, pravděpodobně ti to uznají a o to přeci jde jako na crossfitových soutěžích.
No uz nejaky cas to trenuju.Mam prave i svuj rekord a chystam se zas o nejake zlepseni a tak jsem jen potreboval nejake rady ohledne pripravy na tento vykon.
tak to by muselo mrdnout vsem skoro 150 lidem v posilce
Ne chlapy myslim to vazne tak potrebuju rady zkusenych sportovcu co maji zkusenosti
Ještě že jste nevymysleli třeba soutěž ve chcaní do zásuvky, nebo skákání z okna...
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru