Vidlák nechce být pussy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, ... 13, 14, 15  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Vidlák nechce být pussy  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Vidlák nechce být pussy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Vidlák

PříspěvekZaslal: čt červen 14, 2012 4:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

14.6.
Shyby (klasická šířka):
nadhmat: 15, 14
podhmat: 13, 10

PC:
6x50kg
3x60kg
2x65kg
1x70kg
1x70kg
5x50kg

S rezervou

Military press / zadní delty:
3x10 50kg / 4x10 7kg JČ

Military jsem zvedal ze země takže první opakování bylo vždy spíše PC+PP. (edit:) V druhé sérii po posledním opakování jsem dal nahoře stopku na 10sec, na konci třetí série 15sec.

kliky na bradlech:
já+20kg 8, 6, 7, 6

Tohle nějak ztěžklo, hold jsem to dva týdny nedělal.

břicho - zvedání nohou na hrazdě:
3x8

Pak aerobka lehce přes 10min klus, ale bylo mi nějak nevolno tak jsem se na to raději vykašlal.

Pak jsem se šel zvážit, koukám do zrcadla na břišních svalech mi byly vidět žíly. By mě zajímalo kde soudruzi z NDR udělali chybu. Budu muset přitlačit na sacharidech.
Taky se budu muset nějak začít starat o mozoly. Už je mám celé podlité vodou a rozedrané a špatně se mi cvičí.

editnuto
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Vidlák

PříspěvekZaslal: so červen 16, 2012 1:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

16.6.
Přední dřep:
6x50, 3x70, 4x3 80

Mrtvý tah:
3x90, 3x110, 3x120, 3x130, 20x90

Cvičil jsem to po delší pauze od zranění spodních zad, takže jsem to nechtěl přehnat. Osu jsem si položil na stojany na dřepy, která má tvar "h", takže jsem tu osu neměl konečně těsně nad kotníkem (máme kotouče malého průměru), ale pár cm pod koleny (asi tak 5-10) a hlavně jsem činku vedl okolo těch stojanů, takže jsem si daleko lépe hlídal svou techniku. Mám totiž problém v tom, že ruka, která drží nadhmatem mi jde k tělu, zatímco druhá (pohmat) mi jde od těla. Teď se mi to pěkně hlídalo :)

BP / shyby (nadhmat):
5x80 / -
5x80 / -
8x70 / 15
7x70 / 15
14x50 / 12
- / 10

BP fest ztěžklo, nejsem zvyklý ho cvičit až na konci, takže jsem pak postupně shazoval váhu ať náhodou nezůstanu pod činkou (byl jsem tam sám). Shyby šly vpoho, akorát jsem spíš visel na prstech, protože mozoly bolely jak sviňa.

Břicho - zvedání nohou ve visu (použil jsem háky):
10, 10, 8

Fajn trénink, akorát mě to děsně trvalo.
Vidlák

PříspěvekZaslal: ne červen 17, 2012 1:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

17.6.
Aerobka

Po delší době kolo. Celkově 62,35km, ale po rovinatém terénu. Jsem slušně spálený ze slunka
Vidlák

PříspěvekZaslal: út červen 19, 2012 1:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

19.6.
Dočasně přerušuji log. Předevčírem mě na kole začala lehce zlobit spodní záda, včera se to začalo zhoršovat. Navíc jsem strašně spálený ze slunka a nemůžu se pořádně vyspat a nemůžu pořádně cvičit, protože to je děsně nepříjemné. Dneska jsme zkoušel lehký trénink a bylo to totálně na hovno. Budu si muset pořádně odpočinout. Chtěl jsem to udělat až na přelomu července a srpna kvůli dovolené, ale jak vidno potřebuji to už teď. Od doby co si zapisuji log už to stejně nikam nevedlo, takže mi to doufám prospěje.
Vidlák

PříspěvekZaslal: ne červenec 01, 2012 3:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V příštím týdnu začnu cvičit čistě core jen doma a začnu zase jezdit na kole. Taky asi zařadím pořádné protahování, protože jsem hrozně zkrácený. Cvičit s činkami začnu asi až v druhém srpnovém týdnu, protože teď by to nešlo, ke konci července bude dovolená a na konci července půjdu na operaci a týden nebudu moct cvičit. Pauza to je sice až moc dlouhá, ale snad se mě podaří trochu shodit tuk a případně ztracené svaly půjdou zpátky rychle. Psát do logu začnu až se zařazením činek, případně pokud se mě podaří sesmolit nějaký dlouhodobější plán tréninku tak ho tu uvedu.
Vidlák

PříspěvekZaslal: pá červenec 06, 2012 7:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sakra mě to pauza tak nebaví .
Mám za sebou "brufenovou kúru" a několik dní cvičení core a stačila lehká vyjížďka na kole a zase jsem věděl o zádech. Nebylo to nic hrozného a na druhý den po zacvičení si core to přešlo jako nic, ale není to moc dobré znamení. Budu muset poštelovat sedlo na kole a nebo bude muset doktor poštelovat mě .
Jelikož se doma hrozně nudím a rád bych ještě přidával na obtížnosti core tréninku tak příští týden začnu chodit do posilovny a přidám k tomu trochu i hrazdu. Pak pojedu na 14 dní na dovolenou a hlavní náplní bude kolo a túry. Snad se dostanu i ke core. Pak bude zmíněná nucená pauza kvůli operace (banalita).

Plán do budoucna:
1.) 3 týdny fullbody 3x týdně - šíleně podseknu (hl. kvůli problémovému MT), ale budu rychle přihazovat
2.) 1 týden GVT
3.) 3 týdny vrch/spodek 4x týdně
4.) volno
Tady se rozhodnu podle formy co dále, když budu na tom ještě silově špatně dám další třítýdenní cyklus vrch/spodek a pak týden volna a když už na tom budu celkem dobře přejdu rovnou na bod 5.)
5.) bear routine = 4+1 (volno)+4 týdny
6.) týden volno
7.) 3 týdny klasický split - Nemám rád splity, ale zkusím to. Alespoň budu mít změnu a všechno procvičím jednou týdně a zařadím takové ty cviky, kde je důležitý tvrďácký pohled do zrcadla jako je krčení ramen nebo "biceps 100x jinak"
Pak bych rád najel na delší období fullbody se zaměřením na powerclean a podobné hezké cviky.

Předpokládám, že nic nejde na 100% naplánovat. Člověk míní, Pán Bůh Anarchista mění, takže když to trochu neklapne, svět se nezboří. Jen doufám, že zrovna u bear routine půjde vše časově podle plánu, protože si od toho dost slibuji.
Kdyby si kdokoli u mého plánu ťukal na čelo, tak moc prosím se se svými pochybnostmi svěřte. Budu vám moc vděčný.
Vidlák

PříspěvekZaslal: po červenec 09, 2012 9:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zítra vyzkouším toto:
Vidlák

PříspěvekZaslal: út červenec 10, 2012 4:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnes jsem zkoušel pár cviků z předešlého videa (všechna jsem si nezapamatoval, takže zase příště) + jsem přidal něco ze svého dřívějšího tréninku core a nějaké cviky na hrazdě a taky sekání dřeva na kladce. Mám z toho vyloženě dobrý pocit, jen mě mrzí, že příští dva (dost možná i tři) týdny se k tomu nedostanu. Taky jsem zjistil jak moc mi spadla váha, ale nemá cenu se tím stresovat, stejně to nezměním

Dneska jsem bádal nad přemístěním a našel tohle:
kód:
http://jiricabal.cz/docs/technika-premisteni.pdf

Zodpovědělo to dost mých otázek a snad mi to pomůže, tak to třeba pomůže i někomu z těch, kteří čtou můj log
Vidlák

PříspěvekZaslal: so červenec 14, 2012 4:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

váha: lehce pod 79kg

11.7. (středa): kolo 60,3km (převážně v terénu)
12.7. (čtvrtek): core (lehce) + nějaké kliky a zadní delty
13.7. (pátek): v pátek 13. zásadně nic nedělám - kdo nic nedělá, nic nezkazí
14.7. (dnes): kolo -> posilovna - core + shyby se stopkou nahoře (nadhm.: 10,6, podhm.: 8,6) + 50 kliků -> kolo (dohromady 17,2km)

Zítra budu mít volno (jako bych snad teď něco dělal ) a pak pojedu na pár dní na túry
Vidlák

PříspěvekZaslal: čt červenec 19, 2012 8:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

16.7. túra cca 25km
17.7. 10-15km
18.7. 25km
19.7. 30+min chůze na lačno

Túry byly super, ale jídelníček děs a hrůza. Dneska jsem přijel hlady domů ve 12 a prasil to jak se jen dalo.

Zítra dám core a trochu zablbnu na hrazdě pak už pojedu na týden zase na chatu (ale do jiných hor), takže se zas budu věnovat jen kolu nebo túrám, možná si dám i core když k tomu bude prostor. Pak týden nuceného volna a vzhůru na objemovku! Už se nemůžu dočkat. Při usínání místo oveček počítám série a opakování
Vidlák

PříspěvekZaslal: čt červenec 26, 2012 10:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Na chatě bylo extrémní sucho tak jsme se museli vrátit předčasně. V pondělí jsem byl na 21km túře, v úterý to bylo 16km, ale v šíleném vedru. Předčasný návrat pro mě znamená jediné: před operací stihnu 3 fullbody tréninky. Váhy asi nebudou nic extra, ale šetřit se nebudu, protože pak bude týden volno. Prostě zjistím na co momentálně mám.
Rozhodl jsem se zrušit předešlé plány. Pojedu si "své" (hlavně komplexní cviky) a časem dám možná i beara, každopádně seru na nějaké kulturistické tréninky.
KONEC KECŮ začnu makat jak "zamlada" v judu a chodit ráno po čtyřech
P.S. kupuju švihadlo
Vidlák

PříspěvekZaslal: pá červenec 27, 2012 6:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

26.7. Fullbody
poslední pořádný trénink: 16.6.
váha: 79kg

Core
lehce pár cviků

Výtahy:
2x5x50kg

Přemístění + čelní dřep:
10x1+1 50kg, 1x1+0 50kg (do stojanu)

1.-5. série pauzy 10s, 6.-10. série pauzy 15s
Váha o ničem, ale snažil jsem se pilovat techniku. Max hloubka dřepu (i u přemístění).

Čelní dřep:
3x60kg, 2x3x70kg

Stehna jsem měl celkem na sračku už z předešlého cviku. Tohle bylo na paralel.

Tlaky s JČ (šikmá lavice hlavou nahoru):
3x10x20kg, 9x20kg

Biceps s JČ:
3x8x13kg

Kliky na bradlech:
2x8xBW, 5xBW

Břicho (lehce)

Farmářská chůze:
1x10s, 5x30s, 1x20s 20kg JČ

Nejhorší byly kliky na bradlech to zhoršení bylo rapidní. S přemístěním jsem se ze začátku strašně pral, ale nakonec se to celkem poddalo a rozhodně to bylo podstatně techničtější provedení než v minulosti a hlavně se už dokážu sbalit pod činku do dřepu, takže přece jen spokojenost. Přišel za mnou borec a ptal se mě jestli jsem vzpěrač. To mě fakt pobavilo a když jsem mu řekl, že ne, tak mě řekl, že to vypadalo "jako" vzpírání. To "jako" je přesné
Vidlák

PříspěvekZaslal: so červenec 28, 2012 2:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

28.7.
Nohy mám ještě rozbité, tak se příště zaměřím více na ně.

Core (lehce)

Clean:
2x1x50kg
Clean + PP :
3x ( 1 + 5 )x50kg
Clean:
2x50kg, 3x50kg

Mrtvý tah + přítahy VČ v předklonu (podhmat):
1 + 10 x50kg
1 + 5 x60kg
4x ( 1 + 5 )x65kg

Benchpress:
5x50kg
2x5x60kg
3x5x62,5kg

Lýtka:
3x12x20kgJČ

Zadní delty:
3x10x7kgJČ

Core (těžce)

Byl jsem dost rozbitý z minula tak jsem to pojal dost lehce, ale pauzy byly minimální. Pár těch PC jsem tam prdl jen kvůli techniky, mrtvolu abych trochu polechtal spodní záda a zjistil jestli nebudou problémy. Vypadá to nadějně.
Vidlák

PříspěvekZaslal: po červenec 30, 2012 6:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

30.7.

Chaotický antagonistický trénink

core (lehce)
mrtvý tah: 5x50kg (test vzpřimovače)
výtahy: 5x50kg
BP: rozcvičení / výtahy 5x50kg
BP: 5x50kg / clean 1x50kg
BP: 3x60kg / clean 5x50kg
BP: 3x70kg / clean 1x60kg
BP: 10x70kg / clean 1x60kg +3x FSQ
BP: 5x75kg / clean 1x60kg +8x FSQ
BP: 4x75kg / FSQ 5x70kg
BP: 5x70kg / FSQ 2x80kg
BP: 5x70kg / SQ 5x80kg
BP: 5x70kg / SQ 5x90kg
BP: 5x70kg / SQ 5x90kg
BP: 4x70kg

Shyby:
3x5x nadhmat na max šířku
1x8x podhmat na šířku ramen
1x6x podhmat na šířku ramen

břicho

Jel jsem to celé podle pocitu a nechtěl jsem zbytečně moc podsekávat a trochu zjistit na co mám, abych věděl jak začít další trénink, protože budu mít týden pauzu a pak rozjedu smysluplnou postupnou objemovou rutinu. Nemělo to sice moc řád, ale bavilo mě to a to je hlavní :).
Jinak ode dneška jsem začal dělat FSQ vzpěračským úchopem a křížový už jezdit nebudu. Těch BP bylo trochu moc, ale nějak mě dneska pekelně bavil.
Vidlák

PříspěvekZaslal: st srpen 01, 2012 10:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska mě bylo řečeno, že sice po týdnu můžu do posilovny, ale nesmím cvičit moc usilovně a dělat grimasy, svírat oči apod. asi po dobu jednoho měsíce.
Rozhodl jsem se tedy za týden rozjet Freimanův Korte trénink, hodně podseknu váhy a využiji jen vysoké frekvence cvičení celého těla. Rozhodně ho ale nepojedu déle než ten přechodný měsíc, protože by mě asi zařvala spodní záda nebo vazy v rameni.
P.S. dneska má přijít švihadlo a už se nemůžu dočkat až ho začnu nenávidět

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Vidlák nechce být pussy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, ... 13, 14, 15  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: