|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Jenda66

|
Zaslal: pá leden 17, 2014 11:13 pm Předmět: Mastička na strie |
|
|
Zdravím,
neznáte nějakou dobrou a prověřenou mastičku na strie začali se mě dělat tak ať to nějak zbrzdím díky
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Smile04

|
Zaslal: pá leden 17, 2014 11:37 pm Předmět: |
|
|
ahoj...
pokud nemáš mastnou pleť tak oleje ruzny do sprchy/vany z lekarny, to je dost dobry a dobře to působí plus ktomu normálně si koupíš krém na strie v lékárně pro těhulky :) to jsou asi ty nejlepši krémy...
btw někdo má kůži elastičtější a někdo ne...momentálně se mi dělá malá strie na předloktí jen tak pro představu jak nahovno kůžu mám :D
|
|
| nahoru |
|
 |
JanaHn

|
Zaslal: so leden 18, 2014 8:28 am Předmět: |
|
|
určitě se dost promazávej-denně....to je myslím nejdůležitější a nejlépe celé tělo.
na strie toho koupíš dost, záleží, kolik hodláš investovat a neznamená to zároveň, že vše je účinné a čím dražší, tím víc účinné.
konkrétně neporadím, nemám s tím extra zkušenost, já se mazala a mažu pořád vším možným, střídám značky a ani v těhotenství jsme nepoužívala krémy přesně proti striím.
|
|
| nahoru |
|
 |
01Smajdalf

|
Zaslal: so leden 18, 2014 10:25 am Předmět: |
|
|
Taky jsem to řešil mastičkami, ale nepomohla ani jedna, tak jsem se na to už vykašlal... _________________ RANDO, já na drogy moc nejsem, ale ten model co jsi měl, CHCI ZKUSIT TAKY! :D CIZOPASNIK
|
|
| nahoru |
|
 |
Jenda66

|
|
| nahoru |
|
 |
JanaHn

|
Zaslal: so leden 18, 2014 12:39 pm Předmět: |
|
|
ono hlavně, když už strie máš, tak s tím moc resp. nic neuděláš.....už je kůže narušená.
to chce preventivně mazat, aby byla pokožka pružná .
|
|
| nahoru |
|
 |
Jenda66

|
Zaslal: so leden 18, 2014 12:51 pm Předmět: |
|
|
| JanaHn napsal: | ono hlavně, když už strie máš, tak s tím moc resp. nic neuděláš.....už je kůže narušená.
to chce preventivně mazat, aby byla pokožka pružná . |
hm já četl, že dokud je to ještě zarudlé tak se to dá aspoň trochu eliminovat, mě je jasné, že už to nezmizí, ale najít nějakou mastičku, která tomu zabrání, ale když říkate, že na v podstatě na mastičce nezáleží.. a nemáš aspoň nějaký tip co bych si měl koupit ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: so leden 18, 2014 1:04 pm Předmět: |
|
|
| 01Smajdalf napsal: | | Taky jsem to řešil mastičkami, ale nepomohla ani jedna, tak jsem se na to už vykašlal... | asi tak...nepomůže nic. Jen často mazat a bude to mírnější.
|
|
| nahoru |
|
 |
JanaHn

|
Zaslal: so leden 18, 2014 1:42 pm Předmět: |
|
|
| Jenda66 napsal: | | JanaHn napsal: | ono hlavně, když už strie máš, tak s tím moc resp. nic neuděláš.....už je kůže narušená.
to chce preventivně mazat, aby byla pokožka pružná . |
hm já četl, že dokud je to ještě zarudlé tak se to dá aspoň trochu eliminovat, mě je jasné, že už to nezmizí, ale najít nějakou mastičku, která tomu zabrání, ale když říkate, že na v podstatě na mastičce nezáleží.. a nemáš aspoň nějaký tip co bych si měl koupit ? |
http://strie.eu/ tady si něco k tomu přečti
http://www.parfums.cz/proti-striim/ a tady nějaké krémy
já používala dermacol, kdysi dávno, pak něco z dm levného.
ale já se matlám pořád něčím, teď mám třeba od saloos oleje, tam mají na celulitidu atd
|
|
| nahoru |
|
 |
Jenda66

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|