Trénink po HST

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Trénink po HST  Úvodní stránka -> Trénink -> Trénink po HST
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
palo6969

PříspěvekZaslal: pá březen 29, 2013 11:45 am    Předmět: Trénink po HST Odpovědět s citátem

Caute, mam 24 a sledujem ronnie.cz uz dost dlhsie, no do fora som sa rozhodol pridat nieco iba teraz pretoze uz 3 roky cvicim a akosi bezvysledne.. Zaciatky boli uplne onicom cvicil som len tak a o strave som nemal ani ponatia.. Asi pred rokom som narazil na HST a trochu som aj upravil jedalnicek, neake tie vysledky sa dostavili ale aj tak nic moc.. Potom mi zacalo ubyvat sil atd a akoby som skor chudol ako naberal.. HST womskoncil ale nadalej som cvicil neaky full body naposledy takto -

Pondelok -
3x5
Drep
MT
Jednorucky na lavicke (prsia)
Military press
Biceps 2x8
Triceps 2x8
Trapez a lytka v superserii

Streda
4x8
Legpress
Kladka za hlavu alebo pritahy velkej cinky
Jednorucky na sikmej alebo peckdeck
Ramena- arnoldove tlaky
Biceps jednorucky
Triceps fr. Tlaky
Trapez lytka brucho

Piatok
1x20 drep
2x15
Peckdeck
Klatka za hlavu
Upazovanie
JC biceps
JC triceps
Zasa trapez lytka brucho

Od noveho roku som prestal fajcit tak som zacal aj viac jest.. Teraz po odcviceni dvoch tyzdnov sa mi zda ze som svalovu hmotu znova stratil.. Bol som pomedzi to dvakrat behat a neaky futbal tam bol.. Jem 6 krat denne.. mozte niekto poradit pls lebo ja stale vyzeram po troch rokoch ako zaciatocnik.. Citim sa Ze by som skusil,po roku neaky split napr GVT?
Dakujem
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: pá březen 29, 2013 12:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jako prvni te prosim, at ten log prejmenujes, protoze takovy nazev je nicnerikajici a matouci!

jestloi jsi jel tak dlouho FB doporucu zkusit treba: http://www.freimen.cz/clanky/trenink/kulturisticky-tezko-lehky-split.html

cele telo 2x tydne
dej tomu aspon mesic a uvidis
palo6969

PříspěvekZaslal: pá březen 29, 2013 6:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dakujem.. Myslel som german volume training..4 krat do tyzdna si nenajdem cas pretoze pracujem.. A preco sa citim ako keby mi vlastne svaly ubudali? Dikk
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: pá březen 29, 2013 6:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ZMEN TEN NAZEV!!!!

GVT taky odbry, i kdyz ho rad nemam
svaly ubudali? tak se premer nebo zvaz, ale za 14 dni pri jidle 6xdenne o moc svalu neprijdes

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Trénink po HST
Rychle na stránku:

Přejdi na: