MS 2008 v lednim hokeji, Kanada

Jdi na stránku 1, 2, 3 ... 42, 43, 44  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - MS 2008 v lednim hokeji, Kanada  Úvodní stránka -> Události, komentáře... -> MS 2008 v lednim hokeji, Kanada
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Kdo vyhraje letos, v roce 2008, MS v lednim hokeji?
Česko
42%
 42%  [ 45 ]
Slovensko
10%
 10%  [ 11 ]
Kanada
19%
 19%  [ 21 ]
Rusko
17%
 17%  [ 19 ]
Švédsko
7%
 7%  [ 8 ]
Finsko
0%
 0%  [ 1 ]
Švýcarsko
0%
 0%  [ 1 ]
někdo jiný
0%
 0%  [ 0 ]
Celkem hlasů : 106

Autor Zpráva
Douglas

PříspěvekZaslal: pá duben 18, 2008 12:16 pm    Předmět: MS 2008 v lednim hokeji, Kanada Odpovědět s citátem

Tak je to tady!
Letos jsem celkem v pozitivne naladen, myslim ze udelame dobry vysledek. (Puvodne jsem chtel napsat neco o vztahu ceskeho tymu a ostatnich "velmoci", bylo to neco ve smyslu hrachu, zdi apod, ale nakonec jsem to udelal neutralni. Nicmene nejlepsi hokej se hraje tady o tom neni sporu.)

Zapasy jsou nekdy v celkem zajimave casy, zase budu chodit tri tydny jak matoha.

Zápasy ČR solove:

Česko vs. Dánsko 19:00h 2.5.08
Česko vs. Rusko 19:00h 4.5.08
Česko vs. Itálie 01:00h 6.5.08
Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.

Naposledy upravil Douglas dne so duben 19, 2008 7:47 am, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Draper

PříspěvekZaslal: pá duben 18, 2008 12:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Posledni roky me zapasy narodniho tymu vubec nejak nechytaji za to extraligu jsem si ted uzival, to alespon bylo

Jinak nevite nekdo, kdo bude chytat nebo alespon kteri brankari jsou ve hre o post jednicky?
Douglas

PříspěvekZaslal: pá duben 18, 2008 12:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Posledni roky me zapasy narodniho tymu vubec nejak nechytaji za to extraligu jsem si ted uzival, to alespon bylo

Jinak nevite nekdo, kdo bude chytat nebo alespon kteri brankari jsou ve hre o post jednicky?

Hnilda a Vokoun. Vokoun ceka na vyjadreni tymu (Florida), jinak on by rad.
Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
dzordn2

PříspěvekZaslal: pá duben 18, 2008 12:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:

Čeká se na to jestli Vokoun doléčí tříselnou kýlu, jinak bude jedničkou asi Hnilička. Problémem u něj může být to, že v Rusku moc nechytal. V kádru jsou teď ještě Kopřiva a Pinc, otázka je jestli tam zůstanou, protože v úvahu připadají i Mensator, nebo Svoboda...
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá duben 18, 2008 12:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dzordne2, kolik sportů sleduješ? Nebo aby byl seznam kratší, které nesleduješ?

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Douglas

PříspěvekZaslal: pá duben 18, 2008 12:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dzordn2 napsal:
Draper napsal:

Čeká se na to jestli Vokoun doléčí tříselnou kýlu, jinak bude jedničkou asi Hnilička. Problémem u něj může být to, že v Rusku moc nechytal. V kádru jsou teď ještě Kopřiva a Pinc, otázka je jestli tam zůstanou, protože v úvahu připadají i Mensator, nebo Svoboda...

Podle dnesniho rozhovoru s Lojzkem na iDnes je uz zdravy, rad by jel a ceka se na vyjadreni teamu..jinak jako trretiho bych ra videl Mensatora, hlavne kvuli zkusenostem, ale podle stejneho rozhovoru ho asi nenominoval...
jewix

PříspěvekZaslal: pá duben 18, 2008 12:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:

Konečně někdo kdo má rád extraligu.Já kolem sebe slyším jenom NHL, ale třebas letošní ročník u nás PARÁDA, a PO no panečku!

Nároďák sleduju asi jenom na MS, ostatní zápasy (JURO HAKY TUR) registruju jenom ve výsledkách.

Forza AEK FC:
http://hofyland.cz/?club&klub=31285
dzordn2

PříspěvekZaslal: pá duben 18, 2008 12:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Douglas napsal:

Podle dnesniho rozhovoru s Lojzkem na iDnes je uz zdravy, rad by jel a ceka se na vyjadreni teamu..jinak jako trretiho bych ra videl Mensatora, hlavne kvuli zkusenostem, ale podle stejneho rozhovoru ho asi nenominoval...

S tím Vokounem je to super zpráva...Zkušeností má na rozdávání a hlavně je jako jediný zvyklý na rozměry hřiště, na kterém se bude hrát. Teď jen, aby ho pustila ta Floria .
sheen

PříspěvekZaslal: pá duben 18, 2008 12:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mame docela dobry los, tak snad pudem dal, posledni leta co to vede Alois to moc nesleduji, ale letos se budu divat:)
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá duben 18, 2008 12:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co se týče repre a jejich výsledků jsem optimista vždycky. Hokej, to je pro mně srdcovka (ani fight se nechytá...) a na Kanadu už se strašně moc těším.

K těm gólmanům - přál bych si Vokouna, Hniličku a trojka už není tak důležitá. Tam je to na zvážení. Možná Mensator (ale nemá moc mezinárodních zkušeností) nebo Svoboda (ten pozici trojky dobře zná).

Mrzí mě, že nepojede David Výborný - i když mu sezóna moc nevyšla, on je doslova ikonou naší reprezentace a na MS hrál vždy skvěle, ať už mu to v klubu šlo více, či méně. Škoda, je to obrovský srdcař...
Draper

PříspěvekZaslal: pá duben 18, 2008 12:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jewix napsal:
Draper napsal:

Konečně někdo kdo má rád extraligu.Já kolem sebe slyším jenom NHL, ale třebas letošní ročník u nás PARÁDA, a PO no panečku!

Nároďák sleduju asi jenom na MS, ostatní zápasy (JURO HAKY TUR) registruju jenom ve výsledkách.

jo jo Play-off extraliga to je vzdy nejlepsi hokej. NHL jsem driv sledoval hodne, ale ted uz me zajimaji jen 2 tymy - Rangers a Flyers.
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá duben 18, 2008 12:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jewix napsal:
Draper napsal:

Já sleduju všechno. Extraligu, NHL ale repre je samozřejmě na prvním místě. Toto play off se opravdu povedlo, ale úplně stejně to platí i o play off za mořem - parádní zápasy. Začátek jara, to je pro mě vždycky velký svátek...
Draper

PříspěvekZaslal: pá duben 18, 2008 12:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

S tim Hnilickou jsem docela prekvapenej, to bych radeji uz toho Vokouna, ale pristi rok doufam bude jednicka Mensator nebo jak se to pise :)
Douglas

PříspěvekZaslal: pá duben 18, 2008 12:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jewix napsal:
Draper napsal:

Myslim, ze stydet se za nasi ligu rozhodne nemusime, treba nasazeni v play-off snese srovnani i s NHL, jsem zvedavy na tu Ligu mistru, nebo co to bude.
YUD

PříspěvekZaslal: pá duben 18, 2008 2:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No jo, ale ty vysílací časy zápasů... V 1 ráno se budit... Tak to bylo v Salt Lake city a nic moc druhej den teda Že se hraje v Kanadě je ale určitě dobře kvůli zpopularizování mistrovství světa. I když ho tam poslední dobou začali víc sledovat, play off NHL tam vede, takže takhle to bude aspoň víc vidět. A Faselovi tam bude určitě taky moc dobře při tom, jakej je to Kanadafil

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - MS 2008 v lednim hokeji, Kanada Jdi na stránku 1, 2, 3 ... 42, 43, 44  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: