|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Kdo vyhraje letos, v roce 2008, MS v lednim hokeji? |
| Česko |
|
42% |
[ 45 ] |
| Slovensko |
|
10% |
[ 11 ] |
| Kanada |
|
19% |
[ 21 ] |
| Rusko |
|
17% |
[ 19 ] |
| Švédsko |
|
7% |
[ 8 ] |
| Finsko |
|
0% |
[ 1 ] |
| Švýcarsko |
|
0% |
[ 1 ] |
| někdo jiný |
|
0% |
[ 0 ] |
|
| Celkem hlasů : 106 |
|
| Autor |
Zpráva |
Douglas

|
Zaslal: pá duben 18, 2008 12:16 pm Předmět: MS 2008 v lednim hokeji, Kanada |
|
|
Tak je to tady!
Letos jsem celkem v pozitivne naladen, myslim ze udelame dobry vysledek. (Puvodne jsem chtel napsat neco o vztahu ceskeho tymu a ostatnich "velmoci", bylo to neco ve smyslu hrachu, zdi apod, ale nakonec jsem to udelal neutralni. Nicmene nejlepsi hokej se hraje tady o tom neni sporu.)
Zapasy jsou nekdy v celkem zajimave casy, zase budu chodit tri tydny jak matoha.
Zápasy ČR solove:
Česko vs. Dánsko 19:00h 2.5.08
Česko vs. Rusko 19:00h 4.5.08
Česko vs. Itálie 01:00h 6.5.08 _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
Naposledy upravil Douglas dne so duben 19, 2008 7:47 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: pá duben 18, 2008 12:24 pm Předmět: |
|
|
Posledni roky me zapasy narodniho tymu vubec nejak nechytaji  za to extraligu jsem si ted uzival, to alespon bylo
Jinak nevite nekdo, kdo bude chytat nebo alespon kteri brankari jsou ve hre o post jednicky?
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
|
| nahoru |
|
 |
dzordn2

|
Zaslal: pá duben 18, 2008 12:34 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Jinak nevite nekdo, kdo bude chytat nebo alespon kteri brankari jsou ve hre o post jednicky? |
Čeká se na to jestli Vokoun doléčí tříselnou kýlu, jinak bude jedničkou asi Hnilička. Problémem u něj může být to, že v Rusku moc nechytal. V kádru jsou teď ještě Kopřiva a Pinc, otázka je jestli tam zůstanou, protože v úvahu připadají i Mensator, nebo Svoboda...
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá duben 18, 2008 12:38 pm Předmět: |
|
|
dzordne2, kolik sportů sleduješ? Nebo aby byl seznam kratší, které nesleduješ? _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: pá duben 18, 2008 12:38 pm Předmět: |
|
|
| dzordn2 napsal: | | Draper napsal: | | Jinak nevite nekdo, kdo bude chytat nebo alespon kteri brankari jsou ve hre o post jednicky? |
Čeká se na to jestli Vokoun doléčí tříselnou kýlu, jinak bude jedničkou asi Hnilička. Problémem u něj může být to, že v Rusku moc nechytal. V kádru jsou teď ještě Kopřiva a Pinc, otázka je jestli tam zůstanou, protože v úvahu připadají i Mensator, nebo Svoboda... |
Podle dnesniho rozhovoru s Lojzkem na iDnes je uz zdravy, rad by jel a ceka se na vyjadreni teamu..jinak jako trretiho bych ra videl Mensatora, hlavne kvuli zkusenostem, ale podle stejneho rozhovoru ho asi nenominoval... _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
jewix

|
Zaslal: pá duben 18, 2008 12:42 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | Posledni roky me zapasy narodniho tymu vubec nejak nechytaji za to extraligu jsem si ted uzival, to alespon bylo
|
Konečně někdo kdo má rád extraligu.Já kolem sebe slyším jenom NHL, ale třebas letošní ročník u nás PARÁDA, a PO no panečku!
Nároďák sleduju asi jenom na MS, ostatní zápasy (JURO HAKY TUR) registruju jenom ve výsledkách.
|
|
| nahoru |
|
 |
dzordn2

|
Zaslal: pá duben 18, 2008 12:44 pm Předmět: |
|
|
| Douglas napsal: |
Podle dnesniho rozhovoru s Lojzkem na iDnes je uz zdravy, rad by jel a ceka se na vyjadreni teamu..jinak jako trretiho bych ra videl Mensatora, hlavne kvuli zkusenostem, ale podle stejneho rozhovoru ho asi nenominoval... |
S tím Vokounem je to super zpráva...Zkušeností má na rozdávání a hlavně je jako jediný zvyklý na rozměry hřiště, na kterém se bude hrát. Teď jen, aby ho pustila ta Floria .
|
|
| nahoru |
|
 |
sheen

|
Zaslal: pá duben 18, 2008 12:46 pm Předmět: |
|
|
mame docela dobry los, tak snad pudem dal, posledni leta co to vede Alois to moc nesleduji, ale letos se budu divat:) _________________ "I was sixth times Mr.Olympia, sixth times"
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: pá duben 18, 2008 12:48 pm Předmět: |
|
|
Co se týče repre a jejich výsledků jsem optimista vždycky. Hokej, to je pro mně srdcovka (ani fight se nechytá...) a na Kanadu už se strašně moc těším.
K těm gólmanům - přál bych si Vokouna, Hniličku a trojka už není tak důležitá. Tam je to na zvážení. Možná Mensator (ale nemá moc mezinárodních zkušeností) nebo Svoboda (ten pozici trojky dobře zná).
Mrzí mě, že nepojede David Výborný - i když mu sezóna moc nevyšla, on je doslova ikonou naší reprezentace a na MS hrál vždy skvěle, ať už mu to v klubu šlo více, či méně. Škoda, je to obrovský srdcař...
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá duben 18, 2008 12:49 pm Předmět: |
|
|
| jewix napsal: | | Draper napsal: | Posledni roky me zapasy narodniho tymu vubec nejak nechytaji za to extraligu jsem si ted uzival, to alespon bylo
|
Konečně někdo kdo má rád extraligu.Já kolem sebe slyším jenom NHL, ale třebas letošní ročník u nás PARÁDA, a PO no panečku!
Nároďák sleduju asi jenom na MS, ostatní zápasy (JURO HAKY TUR) registruju jenom ve výsledkách. |
jo jo Play-off extraliga to je vzdy nejlepsi hokej. NHL jsem driv sledoval hodne, ale ted uz me zajimaji jen 2 tymy - Rangers a Flyers.
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: pá duben 18, 2008 12:50 pm Předmět: |
|
|
| jewix napsal: | | Draper napsal: | Posledni roky me zapasy narodniho tymu vubec nejak nechytaji za to extraligu jsem si ted uzival, to alespon bylo
|
Nároďák sleduju asi jenom na MS, ostatní zápasy (JURO HAKY TUR) registruju jenom ve výsledkách. | Já sleduju všechno. Extraligu, NHL ale repre je samozřejmě na prvním místě. Toto play off se opravdu povedlo, ale úplně stejně to platí i o play off za mořem - parádní zápasy. Začátek jara, to je pro mě vždycky velký svátek...
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá duben 18, 2008 12:51 pm Předmět: |
|
|
S tim Hnilickou jsem docela prekvapenej, to bych radeji uz toho Vokouna, ale pristi rok doufam bude jednicka Mensator nebo jak se to pise :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: pá duben 18, 2008 12:58 pm Předmět: |
|
|
|
Nároďák sleduju asi jenom na MS, ostatní zápasy (JURO HAKY TUR) registruju jenom ve výsledkách. |
Myslim, ze stydet se za nasi ligu rozhodne nemusime, treba nasazeni v play-off snese srovnani i s NHL, jsem zvedavy na tu Ligu mistru, nebo co to bude. _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|