|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
marka13
|
Zaslal: út říjen 30, 2012 5:34 pm Předmět: Objemový trenink-holka |
|
|
Co mi řeknete na to, že bych chtěla jet jako objemový trénink Korte? Už jsem začala, jedu první týden, potřebuji nabrat, snažím se držet sacharidy okolo 300g, bílkoviny 100-150g, tuky co nejmíň, mimo zdravých. Cvičím 3 roky. je tento trénink vhodný i pro ženský?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Marki

|
Zaslal: st říjen 31, 2012 8:56 am Předmět: Re: Objemový trenink-holka |
|
|
| marka13 napsal: | | Co mi řeknete na to, že bych chtěla jet jako objemový trénink Korte? Už jsem začala, jedu první týden, potřebuji nabrat, snažím se držet sacharidy okolo 300g, bílkoviny 100-150g, tuky co nejmíň, mimo zdravých. Cvičím 3 roky. je tento trénink vhodný i pro ženský? |
Mno to by mi taky zajímalo...jedu teď sice rýsovačku, ale pak po pauze se do toho chci zas opřít, taky jsem chtěla zkusit Korte..každej mi říká, že nic moc, ale taková měsíční kůra Korte...to je výzva:-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: st říjen 31, 2012 10:16 am Předmět: |
|
|
Já myslím, že se toho vůbec nemusíš bát, naopak si myslím, že pro holky jsou tyhle silově-objemový tréninky možná ještě lepší než pro kluky, protože holky se nepotřebujou předvádět, a tak si naloží kolik opravdu zvládnou a odcvičí to technicky správně.
|
|
| nahoru |
|
 |
Martule

|
Zaslal: st říjen 31, 2012 11:02 am Předmět: |
|
|
no....s tim technicky správným provedením u žen bych si tím nebyla až tak jistá, občas vidím v gymu pěkný zvěrstva...s tim,ze si nenaložej víc,než je zdrávo bych vesměs (samozřejmě se najdou i vyjímky  ) souhlasila...
korte pro ženy ano, podle mě na nabrání objemu dobrý, taky sem to chtěla zkusit,horší je ale, že mě to moc nebaví (steraotyp a nemohla bych chodit tak často,jak je mi libo) a taky čas se mi už dost krátí,tak nechci dělat hokus pokus,takže si to radši odedřu po klasicku......ale jinak bych do toho asi šla...
metoda pokus-omyl je stejne nejlepší
|
|
| nahoru |
|
 |
Marki

|
Zaslal: st říjen 31, 2012 11:54 am Předmět: |
|
|
jojo, to je pravda, stereotyp a cvičení 3x v týdnu, to mi taky odrazuje..pestrej a častej trénink, to je pro mně:-)
Jedině ty dny volna dávat kardio..jenže pak to bude jaksi kontraproduktivní s nabíráním. takže to nebude mít smysl...to si radši zničím každou partii zvlášť ,ale den za dnem:-)
|
|
| nahoru |
|
 |
marka13
|
Zaslal: st říjen 31, 2012 2:01 pm Předmět: Objemový trenink-holka |
|
|
No, dnes jsem začala 2.týden, zatím zvládám dobře. A docela mi to sedí. i ty 3 dny v týdnu jsou super, nejedu nic mezi tim, žádný aerobky, nic, jsem 14 dnů po závodech, tak je tohle pro mne docela příjemná změna. Uvidím, dám ho na 4, nebo 5 týdnů a pak uvidím co dál.
děkuju
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|