|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Máte radi olivy? |
| Ano |
|
63% |
[ 67 ] |
| Ne |
|
36% |
[ 39 ] |
|
| Celkem hlasů : 106 |
|
| Autor |
Zpráva |
ChickenEater

|
Zaslal: po březen 06, 2006 7:21 pm Předmět: Olivy??!! |
|
|
Chutnaji vam olivy?
Me teda rozhodne jo a mam pocit, ze i docela zlepsi traveni masa, kteryho zkonzumuju kolem 1000g/den
Ale obsahuji pomerne dost tuku, co si myslite o jejich vyuziti mimo objemovku? _________________ Tento princip je natolik obecny, ze jakekoli jeho konkretni pouziti je zhola nemozne
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ChickenEater

|
Zaslal: po březen 06, 2006 8:34 pm Předmět: Zadny zajem o olivy? |
|
|
Zadny zajem o olivy? _________________ Tento princip je natolik obecny, ze jakekoli jeho konkretni pouziti je zhola nemozne
|
|
| nahoru |
|
 |
breaker

|
Zaslal: po březen 06, 2006 8:36 pm Předmět: |
|
|
Ja som jedol asi raz v zivote.
|
|
| nahoru |
|
 |
Phenomenom
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: po březen 06, 2006 8:45 pm Předmět: |
|
|
Zajem o olivy je a velkej  .. kdyz sem byl mensi, tak sem je nesnasel.. postupem casu sem si zvykl a strasne mi chutnaji, jelikoz je moji nejoblibenejsi zemi Recko, tak je to i jasne proc :)
Vetsina oliv u nas prodavanych sou docela nic moc.. jedl sem olivy velky jako svestky, olivovou pastu, ale nejlepsi co sem kdy mel sou olivy plneny cesnekem! kdyz by se vam to nekde podarilo sehnat, jakoze ze uz se to neda sehnat ani na Krete, tak vrele doporucuju... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
baloo
|
Zaslal: po březen 06, 2006 9:01 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | Zajem o olivy je a velkej .. kdyz sem byl mensi, tak sem je nesnasel.. postupem casu sem si zvykl a strasne mi chutnaji, jelikoz je moji nejoblibenejsi zemi Recko, tak je to i jasne proc :)
Vetsina oliv u nas prodavanych sou docela nic moc.. jedl sem olivy velky jako svestky, olivovou pastu, ale nejlepsi co sem kdy mel sou olivy plneny cesnekem! kdyz by se vam to nekde podarilo sehnat, jakoze ze uz se to neda sehnat ani na Krete, tak vrele doporucuju... |
Proc me pripada jako bych to psal sam ? Pod todle se muzu podepsat slovo od slova :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
Zaslal: po březen 06, 2006 9:01 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
Zaslal: po březen 06, 2006 9:02 pm Předmět: |
|
|
jinak,od narození olivy nechutnaj nikomu,na to se musí jazyk zvyknout,ale pak je to :)
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: po březen 06, 2006 9:02 pm Předmět: |
|
|
slysel jsem ze treti oliva co snite uz vam zachutna... dostal jsem se k 1,5 olivy a vzdal jsem to... neco tak hnusnyho jsem snad jeste nejedl _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
Zaslal: po březen 06, 2006 9:09 pm Předmět: |
|
|
nedavno sem pri navsteve prahy pojedl v restauraci v ikei kureci steak,2x hranolky,medovnik a k tomu reckej salat...zelenina syr a OLIVY...orgasmus
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: po březen 06, 2006 9:19 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
plechac
|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
Zaslal: po březen 06, 2006 9:24 pm Předmět: |
|
|
nebudu,dostal sem takovou chuť,doma byl aspoň tuňák v olivovym oleji,už je skoro po něm :)
jaká je ta pasta?
|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
Zaslal: po březen 06, 2006 9:29 pm Předmět: |
|
|
hehe ted je bastim k masičku  , ale jen zeleny, radsi mam černy :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|