Olivy??!!

Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Olivy??!!  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Olivy??!!
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Máte radi olivy?
Ano
63%
 63%  [ 67 ]
Ne
36%
 36%  [ 39 ]
Celkem hlasů : 106

Autor Zpráva
ChickenEater

PříspěvekZaslal: po březen 06, 2006 7:21 pm    Předmět: Olivy??!! Odpovědět s citátem

Chutnaji vam olivy?
Me teda rozhodne jo a mam pocit, ze i docela zlepsi traveni masa, kteryho zkonzumuju kolem 1000g/den
Ale obsahuji pomerne dost tuku, co si myslite o jejich vyuziti mimo objemovku?
ChickenEater

PříspěvekZaslal: po březen 06, 2006 8:34 pm    Předmět: Zadny zajem o olivy? Odpovědět s citátem

Zadny zajem o olivy?
breaker

PříspěvekZaslal: po březen 06, 2006 8:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja som jedol asi raz v zivote.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Phenomenom

PříspěvekZaslal: po březen 06, 2006 8:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No k tomu tuku 70kg oliv=1litr oleje.Takže bych v tom takovej problém neviděl
Black Dragon

PříspěvekZaslal: po březen 06, 2006 8:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zajem o olivy je a velkej .. kdyz sem byl mensi, tak sem je nesnasel.. postupem casu sem si zvykl a strasne mi chutnaji, jelikoz je moji nejoblibenejsi zemi Recko, tak je to i jasne proc :)
Vetsina oliv u nas prodavanych sou docela nic moc.. jedl sem olivy velky jako svestky, olivovou pastu, ale nejlepsi co sem kdy mel sou olivy plneny cesnekem! kdyz by se vam to nekde podarilo sehnat, jakoze ze uz se to neda sehnat ani na Krete, tak vrele doporucuju...
baloo

PříspěvekZaslal: po březen 06, 2006 9:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Black Dragon napsal:
Zajem o olivy je a velkej .. kdyz sem byl mensi, tak sem je nesnasel.. postupem casu sem si zvykl a strasne mi chutnaji, jelikoz je moji nejoblibenejsi zemi Recko, tak je to i jasne proc :)
Vetsina oliv u nas prodavanych sou docela nic moc.. jedl sem olivy velky jako svestky, olivovou pastu, ale nejlepsi co sem kdy mel sou olivy plneny cesnekem! kdyz by se vam to nekde podarilo sehnat, jakoze ze uz se to neda sehnat ani na Krete, tak vrele doporucuju...

Proc me pripada jako bych to psal sam ? Pod todle se muzu podepsat slovo od slova :)
Topděfka

PříspěvekZaslal: po březen 06, 2006 9:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Topděfka

PříspěvekZaslal: po březen 06, 2006 9:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jinak,od narození olivy nechutnaj nikomu,na to se musí jazyk zvyknout,ale pak je to :)
CIZO

PříspěvekZaslal: po březen 06, 2006 9:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

slysel jsem ze treti oliva co snite uz vam zachutna... dostal jsem se k 1,5 olivy a vzdal jsem to... neco tak hnusnyho jsem snad jeste nejedl

Derek Poundstone
Black Dragon

PříspěvekZaslal: po březen 06, 2006 9:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
slysel jsem ze treti oliva co snite uz vam zachutna... dostal jsem se k 1,5 olivy a vzdal jsem to... neco tak hnusnyho jsem snad jeste nejedl

je vic takovych lidi, ne kazdy si to bohuzel muze vychutnat :), vseobecne by to mohlo platit o vetsine jidlech, me treba osobne se navaluje u krenovy omacky..
je taky rozdil mozna odkud ty olivy sou.. kazdopne jsou treba chutnejsi olivy co sou z Recka nez ze Spanelska... kdyz o tom tak pisu,tak dostavam hroznou chut
Topděfka

PříspěvekZaslal: po březen 06, 2006 9:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nedavno sem pri navsteve prahy pojedl v restauraci v ikei kureci steak,2x hranolky,medovnik a k tomu reckej salat...zelenina syr a OLIVY...orgasmus
Black Dragon

PříspěvekZaslal: po březen 06, 2006 9:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Topděfka napsal:
nedavno sem pri navsteve prahy pojedl v restauraci v ikei kureci steak,2x hranolky,medovnik a k tomu reckej salat...zelenina syr a OLIVY...orgasmus

drz hubu ...
prohrabnul sem lednicku.. a narazil sem na velmi vzacny objev :).. jiz zminena olivova pasta
plechac

PříspěvekZaslal: po březen 06, 2006 9:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Driv jsem olivy fakt daval. Zpocatku mi vubec nechutnaly, ale potom se to nejak obratilo - takovy olivovy salto mortale:). Na pizze, v salatu, chlebickach, jednohubkach, nebo jenom tak a k tomu nejaky dobry vinko - . Kvuli generalni stavce zaludku jsem loni musel vynechat kysely, ale ted se zase k nim vratim
Topděfka

PříspěvekZaslal: po březen 06, 2006 9:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nebudu,dostal sem takovou chuť,doma byl aspoň tuňák v olivovym oleji,už je skoro po něm :)
jaká je ta pasta?
SCHWACA

PříspěvekZaslal: po březen 06, 2006 9:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hehe ted je bastim k masičku , ale jen zeleny, radsi mam černy :-)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Olivy??!! Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: